FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Sumnjam, previše se Suarezu sviđa ideja transfera u Juve. A uprava mora dodatno smanjiti izdavanja na plate.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Pi.čka je ako sad ostane. Argentina oproštaji all over again.
jedino može biti dobro ako dopusti treneru da bude autoritet, da igra šta mu se kaže.
Sve ostalo će biti nijanse igre pod Valverdeom i Setienom.
jedino može biti dobro ako dopusti treneru da bude autoritet, da igra šta mu se kaže.
Sve ostalo će biti nijanse igre pod Valverdeom i Setienom.
Zadnja izmjena: Blejzer10, dana/u 03 sep 2020, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.
Jedno je sto se njemu svidja, a drugo realnost sto si vec naveo za pasosem, platom etc. Ne treba zaboraviti da Juve takodjer ima ogromne platne liste.
@igrajlopte 🐦
Voli on burazera vise. A i dobra plata, nikad u zivotu mu Juve nece dat 20M po sezoni, al nikad.
27.10.2020
- jasonstatham
- Kontakt:
Ne vidim ama baš niti jednu pozitivnu stvar ostanka Messija. Razloga je milion, nemoj da ih pišem.leorey je napisao/la: ↑03 sep 2020, 12:45Jesina dobra stvar kod ostanka Messija jos godinu dana je sto onda moze na fin nacin da se oprosti od kluba, kako i zasluzujemo i mi i on.
Ostaje samo zato sto niko ni u ludilu nece platiti pare za njega kad je slobodan sljedece ljeto.
Postoji mogucnost da i Suarez na kraju ostane lol.
E sad ja vas pitam: jel jos Messi slobodan igrac? Sta kazete rajderi?
U normalnoj zemlji, ono sto si potpisao moras postovat, nije to Bosna i Hercegovina.
Ugovor se, očigledno, može tumačiti na više načina. Messiju ne odgovara da se ide na Sud, jer bi time bio prisiljen da pauzira i propade mu sezona. A ostade i bez dobre love. Nije mi zaista jasno šta je htio da postigne, kako nije doooooobro razmislio, ako je on glup, kako mu niko od njegovih savjetnika koje plaća masno nije rekao šta može, a šta ne. Uostalom puno više je izgubio nego što je dobio. Nema više status legende, sad je obični prašinar sa iznimnim nogometnim talentom. Jednostavno mi se neke stvari ne čine logičnim, zato mi sve miriše na predstavu. Još će biti da je Mateo loptom pogodio "send" na faksu u dnevnom boravku.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Ma pustila bi njega Barca za +100m siguran sam. Pustite vi to sto Barto govori da nije na prodaju..
Druga je stvar sto City nemoze da da tu cifru, eh yebiga sad
A nema razloga zasto bi raskinuli ugovor i rekli pa eto Leo nema veze hajd ti dzabe tamo 
Druga je stvar sto City nemoze da da tu cifru, eh yebiga sad

@igrajlopte 🐦
Hoce li mu Camp zvizdat hahhhahah bar prvu tekmu
Moze City to plati, i vise, ali sto bi boga ti? Bi li ti kehno pare velike za neku stvar koju mozes uzet dzaba za godinu? Nema ekonomske racunice.
Moze City to plati, i vise, ali sto bi boga ti? Bi li ti kehno pare velike za neku stvar koju mozes uzet dzaba za godinu? Nema ekonomske racunice.
27.10.2020
How was the meeting with Bartomeu?
— Jorge Messi: "Very good."
Is there a possibility that Messi will stay at Barça?
— Jorge Messi: "Yes."
[cuatro]

@igrajlopte 🐦
Kad je bal, nek je maskenbaaaalUmtiti is willing to leave, but no club has shown a serious interest in him. They may have to get rid of the player for free.

@igrajlopte 🐦
Daleko najbolji ali kao sto sam rekao, mekusac od karaktera
Ne bi me cudilo da potpise na jos jednu godinu za neku brutalnu platu.
Koji ce qurac igdje po Europi ic sa 35 godina?
Ne bi me cudilo da potpise na jos jednu godinu za neku brutalnu platu.
Koji ce qurac igdje po Europi ic sa 35 godina?
27.10.2020
Idemo opet izgleda.Jorge Messi has denied he said yes that Messi could stay and simply said he doesn’t know anything. What a mess.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- jasonstatham
- Kontakt:
Rakitić je otišao za 1,5 mil evra, ali će to izaći na 10,5 mil evra, jer će Sevilla sigurno igrati Evropu.ReX je napisao/la: ↑03 sep 2020, 12:17Vidal danas potpisuje za Inter.
Postoje dvije opcije, ili ce klub dobiti neku simbolicnu cifru kao od Seville tipa 1-2 miliona, ili ce igrac ici za dz.
Ono sto jeste bitno to je da Vidal nece traziti da mu se isplati zadnja godina ugovora sto svakako treba pohvaliti. On nema nikakvog razlog da ne trazi tu paru ali naklon do poda ako je tako.
![]()
![]()
što se tiče Vidala, ne vidim zašto bi se igračima izlazilo u susret, tj. dozvoljavalo da prima dvostruko od bivšeg i aktuelnog/ budućeg kluba. Ili raskid i prodaja ili igraj do kraja ugovora.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
ℹ Luis Suárez ima dvije mogućnosti:
• Da napusti Barcelonu te postane ključni igrač u timu poput Juventusa.
• Da ostane u Barceloni i bude zamjena Antoineu Griezmannu.
Izvor: "Sport".

27.10.2020
Suarez ako ostane neće odigrati više od 50% utakmica. Već na 60% automatski mu se produžuje ugovor za godinu dana i onda narednog ljeta još veći problem da ga se riješe.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nije problem to, vec kad ti takav igrac grije klupu a ima platu ko Mbappe.
27.10.2020
Pa to je to, transfer je jedino dobro rješenje. Raskid ugovora ako mu moraš cijelu godinu platit jednostavno nije opcija. Bolje da ga onda zakucaju na klupu, nego da uzima negdje duple pare. Ima i on tu itekako da izgubi. U popriličnom je padu već odavno, godina klupe i završio je sa ozbiljnim angažmanima.
Evo jedan Cavani, koji je spremom daleko iznad Suareza, još uvijek nije dobio ozbiljniju ponudu.
Evo jedan Cavani, koji je spremom daleko iznad Suareza, još uvijek nije dobio ozbiljniju ponudu.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Jorge Messi met with Leo at his house and told him to continue at Barça. [gol]
To je to, dakle ostaje. Onda ce mu i produzit kasnije ugovor, pogotovo ako nova uprava dodje s Xavijem. Moram priznat da nisam zadovoljan ishodom.Barcelona remain eager to fight for Lionel Messi's future at the club. [espn]
27.10.2020
Xavi nece doci dok u klubu budu igrali Messi, Pike i Busketc.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.