Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pa dobro mozda i momak nije toliko talenat kakav sam mislio jer ruku na srce gledao sam ga samo u onih nekoliko prijateljskih za prvi tim sto je igrao i to je to. Vise sam ga pratio kroz statistiku u mlađim kategorijama.
BarbareZeljin je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:48Kontaktiran sam od strane Ermina i ljudi sa SportSport.ba portala i dobicu na poklon dres od Ermina za onu jutrosnju zezanciju.
Taj ce dres biti namijenjen mom bratu,koji je osoba sa posebnim potrebama.
Hvala u svakom slucaju na toj lijepo gesti,i zelim mu sto prije povratak u formu i da ga vidimo na dijelu u najdrazem dresu.
Ma ko će znati brate. Ovih 5 prvobitno zaraženih su ipak van treninga, van forme. Teško je očekivati da će početi od prve minute. Mislim da će se odabrati 11 najspremnijih u datom momentu. Nemamo taj komfor da ih odmah gurnemo u vatru i da se povrijede.analfabeta je napisao/la: ↑08 sep 2020, 00:23Eric
Sinisa aco ikic seha
Mesa hajdar
Zec stilic mule
Celo
Moze li ovo biti startnih 11??
Mislim da nam je previše bitan igrač ipakanalfabeta je napisao/la: ↑08 sep 2020, 00:39Kontam odsustvo 20 dana, mislim i Zec je vjerovatnoca 5% poznavajuci Amara.
Bravo, svaka čast i Zeki. Zaslužio si.BarbareZeljin je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:48Kontaktiran sam od strane Ermina i ljudi sa SportSport.ba portala i dobicu na poklon dres od Ermina za onu jutrosnju zezanciju.
Hvala u svakom slucaju na toj lijepo gesti,i zelim mu sto prije povratak u formu i da ga vidimo na dijelu u najdrazem dresu.
BarbareZeljin je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:48Kontaktiran sam od strane Ermina i ljudi sa SportSport.ba portala i dobicu na poklon dres od Ermina za onu jutrosnju zezanciju.
Trenutno korisnika/ca: mamonelafo, Sarun i 76 gostiju.