Sad mi je žao što onaj njegov pokušaj panenke protiv MDK u gostima nisam stavio u klip
Nego zna li ko što ova momčina rano ode, ja sam konto da će biti nasljednik Sulje
Nije nazalost jos nista pokazao za Fremad Amager koji nastupa u 2. Danskoj ligi. Pratio sam redovno, i na klupi je. Njemu svakako sve najbolje kao i ostalim nasim igracima.
Pa dobro mozda i momak nije toliko talenat kakav sam mislio jer ruku na srce gledao sam ga samo u onih nekoliko prijateljskih za prvi tim sto je igrao i to je to. Vise sam ga pratio kroz statistiku u mlađim kategorijama.
Zeko brate znaš ko ti je nedavno pravio highlightse u Željinom dresu
Dzaba ti, vise gotivi humor @BarbareZeljin
Kontaktiran sam od strane Ermina i ljudi sa SportSport.ba portala i dobicu na poklon dres od Ermina za onu jutrosnju zezanciju.
Taj ce dres biti namijenjen mom bratu,koji je osoba sa posebnim potrebama.
Hvala u svakom slucaju na toj lijepo gesti,i zelim mu sto prije povratak u formu i da ga vidimo na dijelu u najdrazem dresu.
@braco bas cu ga pratiti ovu sezonu, da vidim hoce li se stvari promjeniti. inace je danska druga liga nizak nivo pogotovo ako si na klupi, sto potvrdjuje tezu da smo ga se rijesili jer jednostavno nema kvalitet.
Eric
Sinisa aco ikic seha
Mesa hajdar
Zec stilic mule
Celo
Moze li ovo biti startnih 11??
Ma ko će znati brate. Ovih 5 prvobitno zaraženih su ipak van treninga, van forme. Teško je očekivati da će početi od prve minute. Mislim da će se odabrati 11 najspremnijih u datom momentu. Nemamo taj komfor da ih odmah gurnemo u vatru i da se povrijede.
Dado nam je bitan, ali spreman Dado. Ide nam tezi malo raspored sto se tice protivnika u prvenstvu i ne treba rizikovati ako nisu dovoljno spremni igraci koji su bili pozitivni.
Kontaktiran sam od strane Ermina i ljudi sa SportSport.ba portala i dobicu na poklon dres od Ermina za onu jutrosnju zezanciju.
Hvala u svakom slucaju na toj lijepo gesti,i zelim mu sto prije povratak u formu i da ga vidimo na dijelu u najdrazem dresu.
Bravo, svaka čast i Zeki. Zaslužio si.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Potrebno je da se branimo organizovano, dakle, da svi igraju odbranu, krenuvši od odbrane pa sve do onoga ko bude u vrhu napada. Sigurno je da ćemo imati svoje prilike i potrebno ih je iskoristiti.