FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- lijevapolutka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pa dobro mozda i momak nije toliko talenat kakav sam mislio jer ruku na srce gledao sam ga samo u onih nekoliko prijateljskih za prvi tim sto je igrao i to je to. Vise sam ga pratio kroz statistiku u mlađim kategorijama.
BarbareZeljin je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:48Kontaktiran sam od strane Ermina i ljudi sa SportSport.ba portala i dobicu na poklon dres od Ermina za onu jutrosnju zezanciju.
Taj ce dres biti namijenjen mom bratu,koji je osoba sa posebnim potrebama.
Hvala u svakom slucaju na toj lijepo gesti,i zelim mu sto prije povratak u formu i da ga vidimo na dijelu u najdrazem dresu.
Braconi, aBd i tebe Amar vise da ubaci u SŠ. Valjda uhvati uskoro vremena da ti preceslja postove i prepozna potencijal.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
@braco bas cu ga pratiti ovu sezonu, da vidim hoce li se stvari promjeniti. inace je danska druga liga nizak nivo pogotovo ako si na klupi, sto potvrdjuje tezu da smo ga se rijesili jer jednostavno nema kvalitet.
-
analfabeta
- Kontakt:
Eric
Sinisa aco ikic seha
Mesa hajdar
Zec stilic mule
Celo
Moze li ovo biti startnih 11??
Sinisa aco ikic seha
Mesa hajdar
Zec stilic mule
Celo
-
SudoHusika
- Kontakt:
Ma ko će znati brate. Ovih 5 prvobitno zaraženih su ipak van treninga, van forme. Teško je očekivati da će početi od prve minute. Mislim da će se odabrati 11 najspremnijih u datom momentu. Nemamo taj komfor da ih odmah gurnemo u vatru i da se povrijede.analfabeta je napisao/la: ↑08 sep 2020, 00:23Eric
Sinisa aco ikic seha
Mesa hajdar
Zec stilic mule
Celo
Željezničar za život cijeli!
Kakva je to postava bez Dade?
-
analfabeta
- Kontakt:
Mislim da nam je previše bitan igrač ipakanalfabeta je napisao/la: ↑08 sep 2020, 00:39Kontam odsustvo 20 dana, mislim i Zec je vjerovatnoca 5% poznavajuci Amara.
Kakva je to postava bez Veselog? 
Dobra.
Dado nam je bitan, ali spreman Dado. Ide nam tezi malo raspored sto se tice protivnika u prvenstvu i ne treba rizikovati ako nisu dovoljno spremni igraci koji su bili pozitivni.
Bravo, svaka čast i Zeki. Zaslužio si.BarbareZeljin je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:48Kontaktiran sam od strane Ermina i ljudi sa SportSport.ba portala i dobicu na poklon dres od Ermina za onu jutrosnju zezanciju.
Hvala u svakom slucaju na toj lijepo gesti,i zelim mu sto prije povratak u formu i da ga vidimo na dijelu u najdrazem dresu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Sretan put našim igračima i SŠ, ekipi 1921tv.
Slomiti kosti, razbiti glave!
Slomiti kosti, razbiti glave!
Zna li se ko prenosi mec iz Izraela?
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- mamonelafo
- Kontakt:
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Potrebno je da se branimo organizovano, dakle, da svi igraju odbranu, krenuvši od odbrane pa sve do onoga ko bude u vrhu napada. Sigurno je da ćemo imati svoje prilike i potrebno ih je iskoristiti.
U kost!
U kost!
s obzirom da nije bilo meceva, a ni treninga puno u zadnje vrijeme, ocekujem igrace da budu na izdisaju nakon pola sahata igre.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- svrakino1921
- Kontakt:
BarbareZeljin je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:48Kontaktiran sam od strane Ermina i ljudi sa SportSport.ba portala i dobicu na poklon dres od Ermina za onu jutrosnju zezanciju.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 56 gostiju.