QUARTERBACK je napisao/la: ↑08 sep 2020, 00:41
BlaiseMatuidi je napisao/la: ↑07 sep 2020, 21:57
QUARTERBACK je napisao/la: ↑07 sep 2020, 21:47
ma majstore ne radim u toj firmi vise od godine i evo ti dokaza da petica iz fizike ne znaci da si pametan

..
jel me zajebavas ili fkt mislis da je ovo preko 100kmh yahahahahhahaha brate evo da se ne prosipas vise izguglaj samo prosjecnu brzinu forehand udarca muskih igraca i pogledaj opet snimak, trebao bi shvatiti na kakvu si glupost nasjeo
Ok. Pokusaj zajebancije propao.
Mozemo onda i ozbiljno dalje.
Kolika je udaljenost izmedju Djokovica i gospodje? Nije 10 m?
Koliko je vremena loptica putovala? Vise od 1 s?
Predmet, u ovom slucaju loptica, koji/a dolazi iz suprotnog smjera prije udara i promjene smjera vec ima svoju pocetnu brzinu, ova iz
ruke ima pocetnu brzinu 0. Ako ti ovo nista ne znaci, hoces li da ti nacrtam?
I kaze
na koju si glupost nasjeo, bog te nejebo evo i razlog zasto ne ulazim u ozbiljne diskusije na forumu, ali svako malo me nesto ili neko navuce i onda trajni.
U pravu si, isla je 15-20 km/h.
hahahahahahaha brate jesil se odlucio, jel isla 130, mozda malo preko 100 ili moguce i da je 15-20kmh al nema veze posto je cetnik ko ga yebe racunat cemo kako neki bilmez na twitteru napise
AshburtonG je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:21
Captain4 je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:07
Hahahaahahahaah jel realno da ljudi misle da je ovo išlo 15 km/h.
I to izracunali po formuli " hahahahhahahha hahahhahah hahahhahah cuj 130km/h ahhahahah ahhahahah".
Kad to sve saberes i podijelis sa brojem faktora, dobijes prosjecnu brzinu upucene loptice izmedju 10-15km/h. To je otprilike i prosjecna brzina brzohodaca na Olimpijadi. Teza je izvedena iz premise, brzina kojom je letjela ona loptica je identicna hodu brzohodaca.
pa maximalno je mogla ici 30 onim intenzitetom, evo prvi cu priznati ako grijesim sto opet ne mjenja cinjenicu da sam puno blizi sa prvobitnom 15-20 procjenom nego ovim glupostima cuj preko 100 na sat ili oko 80 hahahahaha
vidim jos vas se nadovezalo na ovo sto se smijem notornoj gluposti pa evo da pitam jednog momka za kojeg znam da igra tenis koliko misli da je loptica brza bila
AA23 je napisao/la: ↑08 sep 2020, 00:26
pricaju ljudi koji su reket samo na tvu vidjeli a lopticu u zivotu udarili nisu pa evo budi realan reci sta ti mislis
nije mogla biti 130km/h, nemoguće, jednostavno najjači forhend winneri su 170 km/h, sa maksimalnim zamahom, skokom i udarom baš jakim
zamaha je bilo, ali nije ni blizu da dosegne 130 kmh, jednostavno ne postoji šansa, to je recimo brzina nekog slabijeg drugog servisa, a znaju svi da i to nije malo
60 km/h vjerovatno, ma možda ni 60 kad bolje uvidim, ne znam, yebeno procijeniti ali mislim da nije ispod 55 km/h, biće na YT nekih testiranja uskoro definitivno, ne može biti slabije od onoga jer ipak je bio mali zamah, a logično profesionalni teniser = jači udarac, samo daleko od tih " bombastičnih " 130 km/h
mislim loptica nije čak ni imala ravnu putanju, padala je bukvalno pod uglom, dosegnula najveću brzinu i visinu i onda padala, što se tiče brzine, da je to presudno, ne nije, za onu brzinu i jačinu ne bi povrijedio nikoga ozbiljnije, niti dobio neki default - ali
problem je bio što je staff, i nezgodno mjesto + teatralan pad i panika jer vjerovatno nije ni ona znala šta se desilo, znate svi kako fudbaleri reaguju na startove, krikovi rekao bi čovjek noge lete, 5 minuta poslije sve 5 - tako da razlog diskvalifikacije jer jednostavno peh za Novaka, da pogodi nju baš na taj nezgodni dio, predio vrata, malo frustrirajući zamah, ona dio staffa, što je rezultiralo diskvalifikacijom na najgluplji mogući način
jeste glupo i rekao sam sinoć, ne možeš ovo izmisliti, ali pravila su pravila i nažalost ispunio je sve, ili stavio je " tick " na sve ono što rezultira diskvalifikacijom