RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 12 sep 2020, 18:30

Danas nista novo i neocekivano. Najavljivati europu sa ovako slabim kadrom i duplo slabijom ekipom je vise nego smijesno. Nas maksimum je 7 8 mjesto i ove godine, ne treba se niko varati i ubjedjivati u drugacije.

Ukoliko uprava bude ovako agilna i dalje sto se tice igrackog kadra, bojim se da Dudic nece jos dugo sjediti na klupi. Nije niko lud da radi sa jedva 11 12 igraca koje vrtis non stop.
Forzza Velez

FSB

Post Postao/la FSB » 12 sep 2020, 18:38

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 19 sep 2020, 09:49, ukupno mijenjano 1 put.

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 12 sep 2020, 18:39

Ma nemaš se čemu nadati kad ti Dario i Zvonić ulaze kad ganjaš rezultat.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 12 sep 2020, 19:18

Otvorene su oči, ali za igrački kadar pare ne damo. Čestitati Olimpiku, a mi?

Mi možemo samo maštati o Evropi, ne ide ovako jednostavno. Mi imamo manji roster od bar 9 ekipa u ligi.
Kastrofalno.

Mulić?
Na bht radiju komentator govori, Mulić je bio neprimjetan, to dovoljno govori o njemu.
Ti si naša ljubav jedina!

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 12 sep 2020, 19:57

I znaj koja god si liga gdje god ti da igraš mi te volimo! MUSVDG

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 12 sep 2020, 20:04

fudbalfudbal je napisao/la:
12 sep 2020, 19:18
Otvorene su oči, ali za igrački kadar pare ne damo. Čestitati Olimpiku, a mi?

Mi možemo samo maštati o Evropi, ne ide ovako jednostavno. Mi imamo manji roster od bar 9 ekipa u ligi.
Kastrofalno.

Mulić?
Na bht radiju komentator govori, Mulić je bio neprimjetan, to dovoljno govori o njemu.
Pa nakon prvog primanja lopte vidi se da covjek veze nema i da je Fajic za njega Lewandowski. Jedino sto Mulic zna uraditi je pucati slobodnjake i to je to. Primanje lopte, dribling, igra glavom i sve ostalo 0 bodova.

Isto tako nevjerovatno je koliko nam fali energija Hasanovica u veznom redu. Jedini igrac koji ga moze zamijeniti nam igra stopera svaku utakmicu zbog Zvonica i njemu slicnih. Poslije sljedeceg kiksa vec sljedece kolo protiv Mladosti ce biti trka frka daj igraca.
Forzza Velez

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 12 sep 2020, 20:14

Mostarac45 je napisao/la:
12 sep 2020, 19:57
Tako je brate :tokralju: , povraca mi se od pojedinih. Citaj im komentare poslije pobjede protiv zrinjskog, ili poslije utakmice na Kosevu npr. Tad dizanje u nebesa sad seru li seru.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 12 sep 2020, 20:29

Rodjeni81 je napisao/la:
12 sep 2020, 20:14
Tako je brate :tokralju: , povraca mi se od pojedinih. Citaj im komentare poslije pobjede protiv zrinjskog, ili poslije utakmice na Kosevu npr. Tad dizanje u nebesa sad seru li seru.
Uvijek trebq bit podrska, ali Boga mi i ukazivat na lose stvari.
Max Allegri

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 12 sep 2020, 20:33

Mig_Mig je napisao/la:
12 sep 2020, 20:29
Rodjeni81 je napisao/la:
12 sep 2020, 20:14
Uvijek trebq bit podrska, ali Boga mi i ukazivat na lose stvari.
De nam sredi jos love iz Konjica.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 12 sep 2020, 21:20

Ocigledno je da su problemi oko Brandaa preneseni na teren. Definitivno je odluka oko njegovog slanja na tribine uticala na ishod danasnje utakmice. Ja sam licno bio protiv takve odluke, a neki su se ovdje busali kako to tako treba. Nemamo mi takav luksuz pa da saljemo nekog na tribinu.
Sta ce tek biti kad igraci pocnu otpadati zbog kartona.
Pred upravom je mnogo posla, valjda im je to jasno!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Nered
Kontakt:

Post Postao/la Nered » 12 sep 2020, 21:39

12 sep 2020, 15:21
Sto se tice Brandaa on je i zvanicno van protokola dok se ne desi promjena, a ta promjena moze biti novi - poboljsani ugovor i ostajanje ili to moze znaciti nesto skroz drugo a to je odlazak uz obestecenje.

Naime njegov agent zsc mu je napunio glavu sa velikom kolicinom gluposti, da u to ne bi povjerovalo malo dijete.
Obecao mu je kule, vile i gradove, i probati ce na foru Mujezinovica da ode iz naseg kluba međutim ima jedan problem a to je ko stoji sa druge strane.

Kritikujem također naš klub koji ne izađe sa zvaničnim stavom, što je minimalno u ovoj situaciji prema mtelu kao sluzbenom i generalnom pokrovitelju premijer lige. Ako mi mozemo kupovati karte za utakmice koje i ne gledamo, daj nam bar jednu od dvije da mozemo gledati. Ne krivim klub, samo imam zelju da zauzmu sluzbeni stav a vjerujem da bi ih podržalo još klubova.

Kritikujem također i lošu transfer politiku, jer trenutno smo u situaciji da imamo 12 igrača koji su tu negdje oko prve postave, sve ostalo je nemoguće očekivati u prvih 11.

Pohvale za odluku da se Brandao smjesti na tribine, pohvale i za opciju što se razmatra da se stubovi uklone, pohvale također za korektan odnos prema svim igračima.

Prijedlog da se isto sjede sa ostalim igračima, i da se novi ugovori potpišu što prije sa okosnicom ekipe.
Pa šta dobija klub stavljenjem najboljeg igrača na tribine?
Ističe mu ugovor na ljeto 2021, normalno da neće sad da produžava kad zna da vrijedi više i da mu je to zadnja šansa da zaradi neke ozbiljnije pare u životu.
Zašto da se kažnjava igrač koji je godinama tu i daje sve od sebe?
Kakve su ovo odluke i kome je u interesu da najbolji igrač sjedi na tribinama?

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 12 sep 2020, 21:56

Nered je napisao/la:
12 sep 2020, 21:39
12 sep 2020, 15:21
Sto se tice Brandaa on je i zvanicno van protokola dok se ne desi promjena, a ta promjena moze biti novi - poboljsani ugovor i ostajanje ili to moze znaciti nesto skroz drugo a to je odlazak uz obestecenje.

Naime njegov agent zsc mu je napunio glavu sa velikom kolicinom gluposti, da u to ne bi povjerovalo malo dijete.
Obecao mu je kule, vile i gradove, i probati ce na foru Mujezinovica da ode iz naseg kluba međutim ima jedan problem a to je ko stoji sa druge strane.

Kritikujem također naš klub koji ne izađe sa zvaničnim stavom, što je minimalno u ovoj situaciji prema mtelu kao sluzbenom i generalnom pokrovitelju premijer lige. Ako mi mozemo kupovati karte za utakmice koje i ne gledamo, daj nam bar jednu od dvije da mozemo gledati. Ne krivim klub, samo imam zelju da zauzmu sluzbeni stav a vjerujem da bi ih podržalo još klubova.

Kritikujem također i lošu transfer politiku, jer trenutno smo u situaciji da imamo 12 igrača koji su tu negdje oko prve postave, sve ostalo je nemoguće očekivati u prvih 11.

Pohvale za odluku da se Brandao smjesti na tribine, pohvale i za opciju što se razmatra da se stubovi uklone, pohvale također za korektan odnos prema svim igračima.

Prijedlog da se isto sjede sa ostalim igračima, i da se novi ugovori potpišu što prije sa okosnicom ekipe.
Pa šta dobija klub stavljenjem najboljeg igrača na tribine?
Ističe mu ugovor na ljeto 2021, normalno da neće sad da produžava kad zna da vrijedi više i da mu je to zadnja šansa da zaradi neke ozbiljnije pare u životu.
Zašto da se kažnjava igrač koji je godinama tu i daje sve od sebe?
Kakve su ovo odluke i kome je u interesu da najbolji igrač sjedi na tribinama?
Ne mora produziti ako nece naravno njegovo pravo. Isto kao sto je Velezovo pravo da ne koristi igraca koji je dogovorio sa nekim drugim klubom koji ne zele da plati Brandaa sada nego ga hoce besplatno kad mu ugovor istekne. Mi tu dobivamo samo da dajemo do znanja svima da nas neki menadzer ne moze vrtiti kako zeli. Igrac je pod ugovorom i ako je neki klub dogovorio sa njegovim menadzerom to je nepostivanje Veleza. Igrac dok je pod ugovorom sa nekim klubom, svi drugi klubovi koji zele tog igraca moraju prvo pokucati na adresu kluba ciji je igrac. Isti slucaj je bio sa Mujezinovicem, Zeljo dogovorio sa igracem koji je imao ugovor sa nama da predje besplatno kod njih na kraju ugovora. Naravno Velez ne zeleci da uigrava igraca koji hoce da ide u drugi klub ga salje na tribine i uigrava nekog igraca koji ce biti tu, onda je Zeljo odlucio da im ne treba igrac koji nema utakmicu mjesecima sjeda sa nasim ljudima i dogovara da se plati Mujezinovic i da odma ode kod njih. E sad je na potezu taj klub koji je zainteresovan za Brandaa, zeli li igraca koji nece imati utakmicu u nogama mjesecima, ili je bolje da plate odma Velezu i naprave transfer i dobiju igraca.
Potpuno opravdan potez kluba.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 12 sep 2020, 22:10

Stvari sa ugovorima se nebi trebale rjesavati u jeku sezone. Sa Brandaom su trebali rjesiti prije pocetka ili na polusezoni. Ako hoces da ga posaljes na tribinu, prvo nadji alternativu.
Uprava jeste reagovala kako treba, samo im je tajming jako loš!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

FSB

Post Postao/la FSB » 12 sep 2020, 22:12

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 19 sep 2020, 09:49, ukupno mijenjano 1 put.

Nered
Kontakt:

Post Postao/la Nered » 12 sep 2020, 23:07

mozak je napisao/la:
12 sep 2020, 22:10
Stvari sa ugovorima se nebi trebale rjesavati u jeku sezone. Sa Brandaom su trebali rjesiti prije pocetka ili na polusezoni. Ako hoces da ga posaljes na tribinu, prvo nadji alternativu.
Uprava jeste reagovala kako treba, samo im je tajming jako loš!
E to se slažem, alternative nema, tajming nikakav, 2 "najlakša" gostovanja u kojima gubiš 6 bodova?

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 12 sep 2020, 23:32

Dosta je pranja bilo i trazenja razloga, izgubili smo utakmicu, odigrali loše i tačka. Prvo od mene pa do svih ostalih. Upravo i treneru Dudicu, Najavili ste Evropu, cilj je postavljen!
Idemo dalje, forzza!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 12 sep 2020, 23:38

Koji bola cilj, pa pogledaj nam roster i igrace u istom rosteru, suludo je reci da imamo sansi za Evropu...
Druga je stvar sto su ljudi iz uprave konkretnije Sose, a i trener fulali sa izjavama i bespotrebno nas gurali u mjesta koja vode u Evropu.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 12 sep 2020, 23:50

ANTIFA ! je napisao/la:
12 sep 2020, 23:38
Koji bola cilj, pa pogledaj nam roster i igrace u istom rosteru, suludo je reci da imamo sansi za Evropu...
Druga je stvar sto su ljudi iz uprave konkretnije Sose, a i trener fulali sa izjavama i bespotrebno nas gurali u mjesta koja vode u Evropu.
Mi smo navijači, očekivanja koja imamo su postavljena jasno od strane Šoše i Dudića, pa valjda mogu i neke posljedice biti..

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 12 sep 2020, 23:59

Ni prvi ni zadnji put da su se preracunali, sa igrackim kadrom kojim raspolazemo sredina tabele je realnost.
Cisto sumnjam da ce ikakvih posljedica biti, samo se nadam da u buducnosti vise nece davati slicne izjave bez pokrica.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 13 sep 2020, 00:12

Treba reci hvala bogu sto se neko nije povrjedio na ovom “terenu” znam ljude bolje njive imaju,sto se tice igre ovi su vise htjeli i pobjedili su treba se okrenuti nama uvjek nezgodnoj mladosti i vratit branda da im opet uvali dva komada ko prosle god samo ovaj put za pobjedu

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.