FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Vanja8
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Vanja8 » 15 sep 2020, 18:46

Denchi je napisao/la:
15 sep 2020, 18:42
Lausanne sa Citroenom potpisao ugovor o talu
Poslije Sarajeva i Barce
Taldzije

"Laussane se danas zahvalio svojim partnerima koji je svim članovima kluba uručio automobile na korištenje.

Skupocjeni ljubimci sada su 'u rukama' trenera i nogometaša, a sve je jutros i ozvaničeno"
Je li se to opet rumeni utalio... :nedam:

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 15 sep 2020, 18:47

Vanja8 je napisao/la:
15 sep 2020, 18:33
Sanchez1987 je napisao/la:
15 sep 2020, 18:11
Vanja8 je napisao/la:
15 sep 2020, 17:35

I sta ima od toga,recimo Barca sto dovede zvucno ime plati ga 120 ili 130 milki ojra i ne moze da ga uklopi...?

Koja je razlika izmedju Zinedina i onog Bratwaita...koji je placen cini mi se 30 miliona...

Pa sta bi upravo takvi kao ti pisali da skrsimo evo recimo 3 miliona na igraca a da ne moze da mu se nadje mjesto...

Ma ovdje psihološka istraživanja komotno mozes provesti..
Svako zna ko je grizman recimo i nece niko govoriti SD da je celav i slicno ako takvog dovedes,znaci svako normalan ce reci jbg nije nesto kod nas i cao,i plus sto barca sebi moze to priustiti,a nama je puno 150 h€ bgm,i za te pare se dobro trebalo razmisliti,ovako su licno vinko i emir krivi za los potez,jer da su skrsili pare na cipetica ne bih niko rijeci rekao emiru,da se ovaj pokaze lose naravno,znaci skrsi potrosi nema veze al za nekoga ko je trenutno dobar igrac,ko je u top formi,jel tesko to? jesi vidio da je bayern kad doveo nekoga recimo prosjek igraca iz herte,ili dovede najboljeg iz herte? Ok za neke talente od 17-18 god to ne poredim.
Pa opet te pitam sta Barca ima od toga sto je poznato ime...?

Eto pogledaj sta se Pise za Tinu, a sta bi se pisalo da smo doveli nekog igraca od milion godišnjeg primanja...

Cuj ne bi zamjerio da su pare skrsili na Cipetica... Hahaha...
Pa bolan kakve veze ima na koga si potrosio lovu, a nemas nikakve koristi od njega.

Pa ne mozes unaprijed znati kakav ce on biti bolan,niti to moze barca znati niti mi,samo kad dodvedes igraca koji je trenutno najbolji u svojoj ekipi i u top formi onda se mozes bar nadati necemu dobrom,i u 90 % slucajeva ces pogoditi,eto ti primjer pejovic,znaci treba po tvom placati obestecenja za igrace koji se vucaraju po posudbama a? :bow: ma da tako i barca isto dovede grizmana a ovaj bio u osasuni na posudbi :rol: ili real sto hoce Davies iz Bayerna a ovaj na posudbi u maincu garant,ma celavi radi odlican posao kako god..a tino nije bio cak ni u formi kad je doveden,a kamo li da je igrao i bio negdje najbolji trenutno..

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 15 sep 2020, 18:51

"Celavi" da dovede Bajru Spahica ja mu halalim jer je ucestovao u odstranjenu najveceg kancera kluba.

E cuj ako neko igra u top formi u drugom klubu, igrat ce i u novom u koji dodje 🙄
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 sep 2020, 18:57

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
15 sep 2020, 18:06
AlfredNobel je napisao/la:
15 sep 2020, 18:00
Jest svega mi, ne do bog da nekad u budućnosti platimo nekog par miliona recimo i taj se ne pokaže kako treba. Ne bi opstao pet godina, stalno bi to spominjali.
Ma vidjet ces komenatara kada budemo doveli nekog igraca za 300-400k€
Bude li jednu tekmu odigrao ispod nivoa, neces moci foruma otvoriti od pljuvanja i tjeranja tog istog igraca...
Zamisli ti koji kritikuju jos da placaju clanarinu klubu, pa tek tad ti nebi mogo napisati nista mimo njih... Yebacina bi bila da valja...

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 15 sep 2020, 18:59

Ne morate biti profesori i akademici, ali poradite malo na pravopisu pizda mu materina. Čirilo i Metodije bi oči povadili..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 sep 2020, 19:00

Napapijri je napisao/la:
15 sep 2020, 18:38
Uz Tatara, Oremus je nas najbolji igrac od starta sezone.
Samo bi dodao jos da je Pejovic za ova dva kola ostavio dovoljno dobar utisak da bih ga svrstao vec sad medju top 3 igraca ove sezone... A tek je poceo

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 15 sep 2020, 19:04

belosevic28 je napisao/la:
15 sep 2020, 18:51
"Celavi" da dovede Bajru Spahica ja mu halalim jer je ucestovao u odstranjenu najveceg kancera kluba.

E cuj ako neko igra u top formi u drugom klubu, igrat ce i u novom u koji dodje 🙄
Ko je to rekao bgt?malo procitaj sta pisem,i ne mijenjaj moje rijeci da bi nesto meni pripisao,dovedes adukora van forme,susic isto,obestecenje za igraca koji je po posudbama i to dobro?nema sve igracine svaka cast,jos malo pa politika ko u slobode,dovedi da proigra i onda na tribine pa raskid saradnje,a poslije nekog vremena ako zeli taj isti moze se i varatiti u klub ako hoce,samo sto u slobodi znaju odma raskinuti bez tribina i vece stete,doduse i mi smo sa cruzom raskinuli 😁 evo tri godine proslo.. a valjao bi nam za astane sad...

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 15 sep 2020, 19:05

15 sep 2020, 19:04

Ko je to rekao bgt?malo procitaj sta pisem,i ne mijenjaj moje rijeci da bi nesto meni pripisao,dovedes adukora van forme,susic isto,obestecenje za igraca koji je po posudbama i to dobro?nema sve igracine svaka cast,jos malo pa politika ko u slobode,dovedi da proigra i onda na tribine pa raskid saradnje,a poslije nekog vremena ako zeli taj isti moze se i varatiti u klub ako hoce,samo sto u slobodi znaju odma raskinuti bez tribina i vece stete,doduse i mi smo sa cruzom raskinuli 😁 evo tri godine proslo.. a valjao bi nam za astane sad...
Treba nam vise strucnjaka kao ti :tokralju:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 15 sep 2020, 19:05

15 sep 2020, 19:05

ima vas vec dovoljno..

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 15 sep 2020, 19:05

Jesmo li se ugasili? Pitam za druga... Sta sve covjek nabroja da ne pratim klub rekao bi da smo rang Azota iz Vitkovica...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 15 sep 2020, 19:07

Pejovicu suditi tek nakon ove polusezone. Ali se slazem, da se je momak za sad perfektno uklopio.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 15 sep 2020, 19:08

ima vas vec dovoljno..
Procitaj svoj prvi post na forumu
Jesi se odlucio?Jel valja Susic ili ne :rol: ?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 sep 2020, 19:12

Sanchez1987 kompjuter, tralalala... Treba njega u klub angazovati, da uyebe citavu pozitivnu energiju koja trenutno vlada...

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 15 sep 2020, 19:15

15 sep 2020, 19:08

ima vas vec dovoljno..
Procitaj svoj prvi post na forumu
Jesi se odlucio?Jel valja Susic ili ne :rol: ?
Procitaj ti sta sam jos napisao osim imena..

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 15 sep 2020, 19:18

15 sep 2020, 18:59
Ne morate biti profesori i akademici, ali poradite malo na pravopisu pizda mu materina. Čirilo i Metodije bi oči povadili..
Ne morate biti profesori, ni(ti) akademici, ali malo poradite na pravopisu, pizda mu materina! Ćirilo i Metodije, vlastite bi oči povadili.

Neka pišu ljudi kako hoće, nije Liga mladih lingvista.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 sep 2020, 19:19

VenamaHrabrih je napisao/la:
15 sep 2020, 19:18
Ne morate biti profesori, ni(ti) akademici, ali malo poradite na pravopisu, pizda mu materina! Ćirilo i Metodije, vlastite bi oči povadili.

:kafa:

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 15 sep 2020, 19:20

:rol:

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 15 sep 2020, 19:20

Napapijri je napisao/la:
15 sep 2020, 18:38
Uz Tatara, Oremus je nas najbolji igrac od starta sezone.
E nek se i ti jednom slozis sa mnom
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 15 sep 2020, 19:21

Inace, smatram da sam lingvisticki i gramaticki potkovan u cijelosti, ali tebi svaka cast, prijatelju.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 15 sep 2020, 19:22

15 sep 2020, 18:47
Vanja8 je napisao/la:
15 sep 2020, 18:33
15 sep 2020, 18:11

Svako zna ko je grizman recimo i nece niko govoriti SD da je celav i slicno ako takvog dovedes,znaci svako normalan ce reci jbg nije nesto kod nas i cao,i plus sto barca sebi moze to priustiti,a nama je puno 150 h€ bgm,i za te pare se dobro trebalo razmisliti,ovako su licno vinko i emir krivi za los potez,jer da su skrsili pare na cipetica ne bih niko rijeci rekao emiru,da se ovaj pokaze lose naravno,znaci skrsi potrosi nema veze al za nekoga ko je trenutno dobar igrac,ko je u top formi,jel tesko to? jesi vidio da je bayern kad doveo nekoga recimo prosjek igraca iz herte,ili dovede najboljeg iz herte? Ok za neke talente od 17-18 god to ne poredim.
Pa opet te pitam sta Barca ima od toga sto je poznato ime...?

Eto pogledaj sta se Pise za Tinu, a sta bi se pisalo da smo doveli nekog igraca od milion godišnjeg primanja...

Cuj ne bi zamjerio da su pare skrsili na Cipetica... Hahaha...
Pa bolan kakve veze ima na koga si potrosio lovu, a nemas nikakve koristi od njega.

Pa ne mozes unaprijed znati kakav ce on biti bolan,niti to moze barca znati niti mi,samo kad dodvedes igraca koji je trenutno najbolji u svojoj ekipi i u top formi onda se mozes bar nadati necemu dobrom,i u 90 % slucajeva ces pogoditi,eto ti primjer pejovic,znaci treba po tvom placati obestecenja za igrace koji se vucaraju po posudbama a? :bow: ma da tako i barca isto dovede grizmana a ovaj bio u osasuni na posudbi :rol: ili real sto hoce Davies iz Bayerna a ovaj na posudbi u maincu garant,ma celavi radi odlican posao kako god..a tino nije bio cak ni u formi kad je doveden,a kamo li da je igrao i bio negdje najbolji trenutno..
Ja u klin ti u plocu...Ali pojednostavicu da mi odgovoris...

Evo rekao si Cipetic, ok...
Sta da je dosao i nije se uklopio...?
Sad da je za Real igrao koja je razlika izmedju njega i Zinedina...?

Sta klub ima od toga...?

Evo jos primjer...Ibanez...
Sta ima Zrinja od njega i koja je razlika u odnosu na Sadikua ili Gojkovica...?

Ovaj ima ime, ima platu i ne igra ne uklapa se...
Gojkovic nema nista ni blizu, ima platu, ne igra i ode...

Zasto bi sutio za Ibaneza, a pljuvao klub za Gojkovica kad isti efekat dobijes...?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: miguelramos, pjankesarajevo, Rule_hz, skoJaa i 49 gostiju.