Sanchez1987 je napisao/la: ↑15 sep 2020, 18:47
Vanja8 je napisao/la: ↑15 sep 2020, 18:33
Sanchez1987 je napisao/la: ↑15 sep 2020, 18:11
Svako zna ko je grizman recimo i nece niko govoriti SD da je celav i slicno ako takvog dovedes,znaci svako normalan ce reci jbg nije nesto kod nas i cao,i plus sto barca sebi moze to priustiti,a nama je puno 150 h€ bgm,i za te pare se dobro trebalo razmisliti,ovako su licno vinko i emir krivi za los potez,jer da su skrsili pare na cipetica ne bih niko rijeci rekao emiru,da se ovaj pokaze lose naravno,znaci skrsi potrosi nema veze al za nekoga ko je trenutno dobar igrac,ko je u top formi,jel tesko to? jesi vidio da je bayern kad doveo nekoga recimo prosjek igraca iz herte,ili dovede najboljeg iz herte? Ok za neke talente od 17-18 god to ne poredim.
Pa opet te pitam sta Barca ima od toga sto je poznato ime...?
Eto pogledaj sta se Pise za Tinu, a sta bi se pisalo da smo doveli nekog igraca od milion godišnjeg primanja...
Cuj ne bi zamjerio da su pare skrsili na Cipetica... Hahaha...
Pa bolan kakve veze ima na koga si potrosio lovu, a nemas nikakve koristi od njega.
Pa ne mozes unaprijed znati kakav ce on biti bolan,niti to moze barca znati niti mi,samo kad dodvedes igraca koji je trenutno najbolji u svojoj ekipi i u top formi onda se mozes bar nadati necemu dobrom,i u 90 % slucajeva ces pogoditi,eto ti primjer pejovic,znaci treba po tvom placati obestecenja za igrace koji se vucaraju po posudbama a?

ma da tako i barca isto dovede grizmana a ovaj bio u osasuni na posudbi

ili real sto hoce Davies iz Bayerna a ovaj na posudbi u maincu garant,ma celavi radi odlican posao kako god..a tino nije bio cak ni u formi kad je doveden,a kamo li da je igrao i bio negdje najbolji trenutno..
Ja u klin ti u plocu...Ali pojednostavicu da mi odgovoris...
Evo rekao si Cipetic, ok...
Sta da je dosao i nije se uklopio...?
Sad da je za Real igrao koja je razlika izmedju njega i Zinedina...?
Sta klub ima od toga...?
Evo jos primjer...Ibanez...
Sta ima Zrinja od njega i koja je razlika u odnosu na Sadikua ili Gojkovica...?
Ovaj ima ime, ima platu i ne igra ne uklapa se...
Gojkovic nema nista ni blizu, ima platu, ne igra i ode...
Zasto bi sutio za Ibaneza, a pljuvao klub za Gojkovica kad isti efekat dobijes...?