FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 20 sep 2020, 21:31

hz033 je napisao/la:
20 sep 2020, 21:08
Samozdravlje je napisao/la:
20 sep 2020, 21:05
PeppermintSA je napisao/la:
20 sep 2020, 20:35
joj da nas još uprava iznenadi nekim kvalitetnim špicem.

Sto ce ti ? Ahmo poceo 6 utakmica poslije naprsnuca ili loma rebra i zabio 3 gola i jedan mu ponisten, asistirao za drugi gol protiv Velsana. Dovesti spica koji ce Ahmu spremiti na klupu je puno, puno para. Ne branim nikog , samo tako razmisljam. Interes FKS ispred svakog, pa i Ahmetovica, ali priznajte da Marinovic zna bolje od nas amatera.
Druze svaka cast i kapa do poda Ahmi al je on na zalasku sto se i vidi i nije ni blizu forme i agilnosti od prosle sezone. Treba nam svjeza krv u napadu sto jest jest!

Postujem ja to da svi imamo pravo na svoje misljenje. Ahmo je jedini igrac sa svojih 30+ godinakoji igra svoju poziciju, a i ucinak mu nije uzas, 0,5 golova po utakmici koju je poceo, a bez punih priprema i uz povredu. Kako bi se Beciraj ili slican uklopio, a da bi bio rizik bi. Trener zna bolje od mene. :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 20 sep 2020, 21:31

Čestitke ekipi na rezultatu, ali moglo je biti i moralo je biti ubjedljivije, citavu tekmu smo kontrolisali, ali malo ta zavrsnica je morala biti bolja. Moje misljenje vezano za Dzafica je da bi ga se sto prije rijesio, dati sansu onom malom Dizdarevicu mozda, ovo nije prvi put da je Dzafic nesiguran, isprepadan. Strasna pas igra danas, Fanimo odusevio sa cjelokupnom igrom koju je krunisao sa dva gola, oni sprintevi, vracanje u odbranu. I neka prica ko sta hoce ali ona situacija kod gola Ahmetovica nije odlucila utakmicu, cak mislim da je onaj njihov igrac jel Beganovic bio ne znam igrao rukom, nije se nesto ni bunio kad je Merso zabio gol.
Cetvrtak, Buducnost, idemo probati i njih izbaciti, pa sa Celticom sta bude.

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 20 sep 2020, 21:32

Hebib mora igrati umjesto Fanima protiv Budućnosti ako želimo proći!
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 20 sep 2020, 21:34

belosevic28 je napisao/la:
20 sep 2020, 20:12
Samo sam cekao nekog alla zeko e sta lik napisa za Tatara hahaha idi prati kriket Selme mi moje.

Jako bitna pobjeda, pobjede kakve donose titule. Bravo za Oremusa na beku, bravo za Fanima i Pejovica ! Sta bi tek radila celava ubleha da se ne tali s Musijom?! Sram da vas bude svih koji ste ga najblaze receno vrijedjali !!!
Tatar pod rucnom da ne dobije zuti...mene bi bilo stid napisati ista tom momku osim hvala ti Benjo!!!

Vracao se uvijek nazad, odlican...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 20 sep 2020, 21:36

22 pobjede i 3 remija
Nova Titula i proslava pred VV , ko te yebe covid19.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 20 sep 2020, 21:36

Vidi postave protiv Celtica na Kosevu jula '19. Ovaj tim danas je znacajan upgrade na ovu postavu koja je do 85 minute imala 1:2 sa Škotima.
slika

Ova druga govori o vrijednosti ostalih konkurenata Celticu u ligi. Sa Kilmanrnokom 1:1 igrali, sad za vikend jedva Livingstona dobili 3:2 kuci. Sta hocu reci, ne treba ih se sekunde prepasti.
slika

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 sep 2020, 21:38

Zundo je napisao/la:
20 sep 2020, 21:32
Zundo, valjda ti je cilj da dočekaš punoljetstvo. Nemoj ovakve postove pisati.. :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 20 sep 2020, 21:40

Jel ovo jos ima nezadovoljnih nakon rutinske pobjede :rol:

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 20 sep 2020, 21:41

joker90 je napisao/la:
20 sep 2020, 21:38
Zundo je napisao/la:
20 sep 2020, 21:32
Zundo, valjda ti je cilj da dočekaš punoljetstvo. Nemoj ovakve postove pisati.. :mrgreen:
Hebibović > Jukić+Fanimo
SAMO SARAJ'VO

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 20 sep 2020, 21:44

Zunsi dosadio zivot 😁
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 20 sep 2020, 21:44

Prije svega mi je drago da je Vinko uspio pronaci igru. Kako sam bio najveci kriticar, tako ce od mene dobiti i najvece pohvale i zelju da nastavi ovako kao u posljednjih par meceva. Simptomaticno je da je nasa igra dosla na svoje dolaskom Pejovica jer smo opasno kaskali u tranziciji. Jos uvijek nismo dovoljno fizicki spremni, ali nadam se da ce i to nadoci do meca sa Celticom (ukoliko dodje do istoga). Sto se tice danasnje utakmice, prije svega cu iznijeti dvije negativne stvari, a koje ce ozbiljniji protivnik kazniti (pod tim mislim na Celtic prije svega). Prva se odnosi na konfuziju prilikom prekida, a pri tome ne mislim na onaj pocetni dio kod centarsuta, nego na situacije nakon pokusaja ciscenja istih. Shvatam ja i da golman i igraci nemaju komunikaciju jer nisu uigrani, ali ovakvih situacija je bilo i sa Kovacevicem. Druga stvar su ulasci u blok. Danas nas je Dzafic izvukao onom odbranom kada je Predragovic pucao, a covjek se pri tome namjestao pet metara bez da mu iko pridje, kako s ledja, tako i s prednje strane.

Sto se igraca tice, iako je Fanimo bio odlican danas u oba smjera, Dupovac je igrac utakmice po meni. U vise navrata je cistio sto drugi zaj.ebu, a narocito je morao paziti i na Serbecica, koji ocito jos uvijek nije dosao na svoje, narocito se to odnosi na fizicku spremu. U pojedinim situacijama sam mislio da su zamijenili dresove nekadasnji Dupovac i Serbecic, pa se tako cinilo da ovaj drugi trci kao da ima drvo umjesto kicme. Drago mi je da Susic sve ozbiljnije pristupa mecevima i ne krije se na terenu, iako sam se u par navrata zabrinuo kada je driblao blizu naseg gola. Jos jedan puta se pokazalo da Pidro mora igrati umjesto Salcina i nadam se da ce vec u cetvrtak zapoceti. Jednostavno je skolovaniji igrac na poziciji beka, bolje protrcava iza ledja, bolje se postavlja u defanzivi, a onim centarsutom kada je Rahmanovic promasio zicer je dokazao da cemo bunkere lakse razbijati kada je on na terenu. Za napadaca je vec kasno, barem sto se Evrope tice, a u ligaskim susretima Ahmetovic moze iznijeti meceve do polusezone, onda pokusati sa nekim boljim. Nisam kritikovao Hareta, ali bojim se da je i on sam digao ruke od sebe. Volio bih u jednom od laksih meceva vidjeti Tatara na toj poziciji napadac, a iza njega Rahmanovica ili eventualno nekoga od dvojca Zinedin - Salcin, mada mi se cini da je ovaj prvi novi slucaj Andreja Modica, koji je tada dosao iz Milana cini mi se. Ne bi bilo lose da ga posaljemo na posudbu u Pazar, ako je vec ostvaren kontakt s njima. Tamo bi sigurno imao vise prostora za igru.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 20 sep 2020, 21:45

FoSte95 je napisao/la:
20 sep 2020, 21:36
Vidi postave protiv Celtica na Kosevu jula '19. Ovaj tim danas je znacajan upgrade na ovu postavu koja je do 85 minute imala 1:2 sa Škotima.
slika

Ova druga govori o vrijednosti ostalih konkurenata Celticu u ligi. Sa Kilmanrnokom 1:1 igrali, sad za vikend jedva Livingstona dobili 3:2 kuci. Sta hocu reci, ne treba ih se sekunde prepasti.
slika
Sabanovic i Velkoski kao zadnji vezni :damn:
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 20 sep 2020, 21:47

Pantelija je napisao/la:
20 sep 2020, 21:44
Zunsi dosadio zivot 😁
:wave: :wave:
SAMO SARAJ'VO

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 20 sep 2020, 21:48

Dobro je ovo, uvijek nam je bilo tesko igrati protiv ovih seljackih ekipa u gostima. A danas nam je to islo nekako nonsalantno, uz to su imali i sudiju na svojoj strani.
Moja tv i komantator za Haga, fuj i za njih i za onog ko im ustupi prenos.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 20 sep 2020, 21:53

U pl utakmicama svaku osim MDK i TC smo imali bljesak dva tri igraca. Hajde sada momci protiv crnogoraca bljesak svih 11, idemo do grupa aBd.
U pobjedu sam samo sumnjao prije početka utakmice, mislio sam da ćemo odigrati neriješeno. Međutim kako su prolazile minute tacno se vidjela razlika u kvalitetu i igri. Rutinska pobjeda, Mirko je odlično pojačanje na beku, moderni bek gore dole svaka čast momcino.
Generalno zadnja linija nije loša. Ako budemo u mogućem playoffu imali kompletnu odbranu s Kovom na golu prolaz je i vise nego moguć.
Hare će u ovim bitnim euro tekmama bit itekako od koristi u posljednjih 15ak minuta, sigurno će ako se nađe u situaciji ko protiv nomada pametnije odreagovati.
Ja jedino još ko moguće konkurente vidim mostarce, iako mi sad djeluje nemoguće da nas neko nadigra ove sezone ali zna se desiti i pad forme i frljoka ali ne smijemo odustati od ovih momaka, mislim da su spremni za veći domet.
Zadnja izmjena: egocentrik, dana/u 20 sep 2020, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 20 sep 2020, 21:53

Ima li Aco pravo nastupa protiv celtica ako prođe o?
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 sep 2020, 21:53

Kako lijep vikend :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 20 sep 2020, 21:54

Baš lijepe dane živimo, nadam se da će Budučnost biti šlag na tortu.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 20 sep 2020, 21:55

Napapijri je napisao/la:
20 sep 2020, 21:44
Prije svega mi je drago da je Vinko uspio pronaci igru. Kako sam bio najveci kriticar, tako ce od mene dobiti i najvece pohvale i zelju da nastavi ovako kao u posljednjih par meceva. Simptomaticno je da je nasa igra dosla na svoje dolaskom Pejovica jer smo opasno kaskali u tranziciji. Jos uvijek nismo dovoljno fizicki spremni, ali nadam se da ce i to nadoci do meca sa Celticom (ukoliko dodje do istoga). Sto se tice danasnje utakmice, prije svega cu iznijeti dvije negativne stvari, a koje ce ozbiljniji protivnik kazniti (pod tim mislim na Celtic prije svega). Prva se odnosi na konfuziju prilikom prekida, a pri tome ne mislim na onaj pocetni dio kod centarsuta, nego na situacije nakon pokusaja ciscenja istih. Shvatam ja i da golman i igraci nemaju komunikaciju jer nisu uigrani, ali ovakvih situacija je bilo i sa Kovacevicem. Druga stvar su ulasci u blok. Danas nas je Dzafic izvukao onom odbranom kada je Predragovic pucao, a covjek se pri tome namjestao pet metara bez da mu iko pridje, kako s ledja, tako i s prednje strane.

Sto se igraca tice, iako je Fanimo bio odlican danas u oba smjera, Dupovac je igrac utakmice po meni. U vise navrata je cistio sto drugi zaj.ebu, a narocito je morao paziti i na Serbecica, koji ocito jos uvijek nije dosao na svoje, narocito se to odnosi na fizicku spremu. U pojedinim situacijama sam mislio da su zamijenili dresove nekadasnji Dupovac i Serbecic, pa se tako cinilo da ovaj drugi trci kao da ima drvo umjesto kicme. Drago mi je da Susic sve ozbiljnije pristupa mecevima i ne krije se na terenu, iako sam se u par navrata zabrinuo kada je driblao blizu naseg gola. Jos jedan puta se pokazalo da Pidro mora igrati umjesto Salcina i nadam se da ce vec u cetvrtak zapoceti. Jednostavno je skolovaniji igrac na poziciji beka, bolje protrcava iza ledja, bolje se postavlja u defanzivi, a onim centarsutom kada je Rahmanovic promasio zicer je dokazao da cemo bunkere lakse razbijati kada je on na terenu. Za napadaca je vec kasno, barem sto se Evrope tice, a u ligaskim susretima Ahmetovic moze iznijeti meceve do polusezone, onda pokusati sa nekim boljim. Nisam kritikovao Hareta, ali bojim se da je i on sam digao ruke od sebe. Volio bih u jednom od laksih meceva vidjeti Tatara na toj poziciji napadac, a iza njega Rahmanovica ili eventualno nekoga od dvojca Zinedin - Salcin, mada mi se cini da je ovaj prvi novi slucaj Andreja Modica, koji je tada dosao iz Milana cini mi se. Ne bi bilo lose da ga posaljemo na posudbu u Pazar, ako je vec ostvaren kontakt s njima. Tamo bi sigurno imao vise prostora za igru.

Svaka cast majstore. Yebo cojka koji rekne pa ne porekne. Bitno je voljeti FKS, a Ti ga volis, kao i ogromna vecina onih koji nisu imali povjerenje u Vinka. Kompletan post odlican, a ovo bold/bordo vrh. Ma nisam ni sumnjao. :thumbup:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 sep 2020, 21:58

m:tel Premijer liga BiH baza bez poraza
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Evander, fera, Gomis99, Google Adsense [Bot], Hamagara, JavierBosnia, jurisicduska, makron, mosarajvosa83, samoFKS, Taree, zagorski i 188 gostiju.