FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

ajdohordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ajdohordas » 28 sep 2020, 09:56

holyman je napisao/la:
28 sep 2020, 00:45
Izostavljate tog besima ko da je zaboravio igrati lopte, a kada se produzila posudba svrsavalo se 30 dana
Pa moramo ga izostavljat brate kad je van forme totalno, nema smisla da nekog guramo u prvih 11 na silu.
Ovo nam je utakmica sezone i trebalo bi da igra 11 najspremnijih i u najboljoj formi.

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 28 sep 2020, 09:56

Historicar je napisao/la:
28 sep 2020, 09:40
Bojan Letić briljantan u jučerašnjoj pobjedi Mirandesa protiv Tenerifa :D
:urnebes:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

sampras
Kontakt:

Post Postao/la sampras » 28 sep 2020, 09:57

Ma mi nemamo šta izgubiti, a možemo tako mnogo dobiti!
Oni su izraziti favoriti, tu nema dileme, ali autsajderima je najlakše igrati takve utakmice.

Šanse nam nisu velike, ali postoje.

Treba odigrati rasterećeno, pa šta bude.

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 28 sep 2020, 10:01

Steta sto necemo odrzati trening veceras.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 sep 2020, 10:05

Laznjak je napisao/la:
28 sep 2020, 10:01
??

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 28 sep 2020, 10:16

Laznjak je napisao/la:
:D
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 28 sep 2020, 10:21

Evo vam sastav za cetvrtak, citirajte me pola sata prije utakmice:
Kovacevic
Oremus
Dupovac
Serbecic
Pidro
Milicevic
Pejovic
Susic
Fanimo
Tatar
Ahmetovic

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 sep 2020, 10:26

bordobijeli je napisao/la:
28 sep 2020, 10:05
Laznjak je napisao/la:
??
Trebali smo imat lakši trening na Koševu, al bolje što je odgođeno. Nije dobro upražnjavat toliku količinu seksa prije bitnih utakmica.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

TarpiTarpi
Kontakt:

Post Postao/la TarpiTarpi » 28 sep 2020, 10:30

Gledaj ti Dupija zvjerke u svakoj mogucoj postavi u prvih 11 a prije pola godine bile price sta ce nam on treba nam bolji

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 sep 2020, 10:36

TarpiTarpi je napisao/la:
28 sep 2020, 10:30
Gledaj ti Dupija zvjerke u svakoj mogucoj postavi u prvih 11 a prije pola godine bile price sta ce nam on treba nam bolji
Između ostalih pljuvačina usmjerenih ka Vinku, jedna od najvećih je bila ta što uigrava Dupovca u prvoj postavi. A vidi sad, najkonstantniji naš stoper. Šta bi bilo da je neuigran uletio na ove bitne tekme?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 28 sep 2020, 10:37

Ja cu se okrenuti jednoj drugoj temi, a to je da Zrinjski ne dobije veceras 😃 Koliko god mi bili jaki i imali sirok roster, nama je bitno da i konkurenti kiksaju.
Moramo biti svjesni da cemo i mi imati los dan, kiksati i slicno... Zato ajmo Mamurne pande do bod(ova).
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 28 sep 2020, 10:42

belosevic28 je napisao/la:
28 sep 2020, 10:37
Ja cu se okrenuti jednoj drugoj temi, a to je da Zrinjski ne dobije veceras 😃 Koliko god mi bili jaki i imali sirok roster, nama je bitno da i konkurenti kiksaju.
Moramo biti svjesni da cemo i mi imati los dan, kiksati i slicno... Zato ajmo Mamurne pande do bod(ova).
Ma najvažnije je da mi ne izgubimo u Mostaru narednog ponedjeljka, a bilo bi idealno da tokom reprezentativne pauze, odigramo ovu kup utakmicu sa Radničkim.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 28 sep 2020, 10:43

Prije mjesec dana sanjam Celtica nez ni ja sto, a evo budim se samo znam da sam sanjao i da smo prosli u grupnu fazu :beba:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

nedimnedo
Kontakt:

Post Postao/la nedimnedo » 28 sep 2020, 10:50

Ljudi moji , na stranu sav optimizam treba biti realan i reci da su ljudi znatni favoriti i sve osim njihovog prolaska bi bilo iznenadjenje . Govorim vam iz razloga da ne bi bilo veliko razocarenje u cetvrtak poslije tekme , podrzat momke pa kakav god rez bude :pray: :pray:

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 28 sep 2020, 11:01

slika

Po ovome svake godine moramo biti prvaci
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 28 sep 2020, 11:04

Malo mi za sricu triba
:ljepota:
slika
Zadnja izmjena: RajaBa1983, dana/u 28 sep 2020, 11:07, ukupno mijenjano 1 put.

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 28 sep 2020, 11:05

obiteljskicovjek je napisao/la:
27 sep 2020, 22:02
bordopoeta je napisao/la:
27 sep 2020, 21:42
Samozdravlje je napisao/la:
27 sep 2020, 18:56

Mnogo toga Ti mozes na lijep nacin prenijeti meni i ovoj mladoj raji. Za 20-tag god. ce i oni kao Ti pisati o Fanimu. No Ti i ja smo prolazili razlicite periode djetinjstva i mladosti.
Ti si vjerovatno sjedio u Centralnoj tribini, a ja tek pred pocetak utakmice trazio nekog covjeka da me uvede na utakmicu. Kasnio sam jer sam imao bizzniss, obicno negdje ispred parkinga na Istoku. Bizznis se ogledao u tome da prodajem "Novine za sjedenje", mozda si mi bio musterija :urnebes:
Skupis starih novina od vrata do vrata nekih zgrada i put Koseva, nikad bizznis nisam radio na Grbavici :urnebes: Mislim da i sada ima poneko ko se time bavi. Plagijatori :rol:
Tako prodajes jedan paket novina za 10 din.(banka) i tek kad prodam onda se snalazi kako mozes da udjes, a oko tebe "oni sa Motorolama" i to na Lipicanerima, dobra Titina milicija.Jednom me je nas "organ" onako iz sale ispendrecio, nije me tukao(vise sala), a i kako bi jednog 10-godisnjeg djecaka. Posebna su prica oni ljudi s kojima se uvalis na tekmu, ono "ciko mogu li s Vama uci", a on ti onda spominje tetke i ostalu zensku familiju.
Uglavnom odgledam tekmu i kuci sa "stojom dvije"(oko 10 KM) kuci i naravno dadnem majci. Ona se ibretila, pa kad joj pojasnim ipak me naruzi.
Bilo tesko vrijeme, ali sve posteno se zaradjivalo, poslije 10-tak god. na selamet se izaslo i evo mogu reci lijepo i cestito djetinstvo.
Ti si majstore imao priliku se druziti sa nasim zvjezdama, a ja ih dozivljavao kao Bogove Tobe jarabi.
Ovo shvati kao samohvaljenje nikako kao kukanje. Sretan mi bio gospodine i prijatelju. :thumbup:
Kao prvo hvala ti na lijepim riječima i na lijepom tekstu koji me zaista dirnuo. Nisam ja puno stariji od tebe, ali sam od svog najranjijeg djetinjstva mnoge dane proveo na Koševu, pratio sam skoro svaki trening Sarajeva, onu sezonu kada smo osvojili titulu (prvu) nisam propustio ni jednu utakmicu, pa ovjera i proslava titule protiv Čelika na Koševu, pa utakmice u KEŠ (sadašnja LP) i kao šlag na tortu tekma sa ManU.

Nisam, doduše, prodavao novine, ali sam redovno moljakao "čike" da me uvedu, nekad bih se uvaljivao preko ograde. Imao sam i ja teško, ali sretno, djetinjstvo. Odrastali smo bez oca, sa majkom nas petero, a jedno drugom od uha do uha. Ali, sam imao dosta uspješnu profesionalnu karijeru, radio u dva ministarstva (ranije su to bili Sekretarijati), a karijeru završio u diplomatiji i penzionisao se. Izvini što te, možda, peglam sa ovim, ali si me ponukao sa onim o svom djetinjstvu i prodaji novina.

Svu ti sreću želim u životu, a najviše zdravlja, dobri čovječe :salut:
Kako ste vi zaboravili golmana Irfana Handžića?
Wow! Bravo čovječe :thumbup: A sjećam se njegovog partije ( ili mu je to bio debi za prvi tim ?) protiv Zvezde, mi dobili 1:0 pogotkom Čale a Irfan Handžić, zv. "Manga" ocijenjen u novinama čistom 10-kom i većina naslova "Rodio se nasljednik Beare!" :salut:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 sep 2020, 11:06

Kako se približava tekma sve veca nervoza...majko moja valja predeverati ovo jbt zivot.
Ja zalim ove debile sto"ne prate fudbal ",ili sto"ne prate domace klubove"..majke mi ja ne znam s cim bi usporedio ekstazu kad Sarajevo zabije gol a ti sa rajom na stadionu,na svom mjestu godinama gdje ista raja uvijek bude proslavljas.Pa jbt zivot zao mi je tih sto nikad to ne dozive a vala i bol kad je obrnuto haahaha
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 28 sep 2020, 11:09

badboy je napisao/la:
28 sep 2020, 10:21
Evo vam sastav za cetvrtak, citirajte me pola sata prije utakmice:
Kovacevic
Oremus
Dupovac
Serbecic
Pidro
Milicevic
Pejovic
Susic
Fanimo
Tatar
Ahmetovic
U veznom redu od tri igraca bi imali dva troma. Pojeli bi nas s tom postavkom do mjere da ne bi centra presli. U paru sa Pejovicem mora igrati neko pokretljiv kao i on, a to je Djokanovic.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 28 sep 2020, 11:10

slika

slika

Kad pogledamo ovu ekipu koja je prosle godine igrala protiv Celtica mi def imamo sad jacu ekipu.
Ako gledamo statistiku te utakmice rekao bi covjek da je bila bare bare. Jesu nas trkački nadigrali i posjed lopte je bio na njihovoj strani, al po sansama i udarcima smo im parirali.
Imamo mi sanse u ovoj tekmi itekako al treba biti skoncentrisan, oprezan i pametan 120%.
Da se igraju dvije utakmice sanse bi bile minimalne, ovako ih imamo pametnom igrom. Nema mjesta za paniku, ne smijemo praviti glupe faulove i opteretit se odmah u prvih 15-20min sa nekim zutim kartonom. Po meni ja bih igrao bez Merse u napadu, a gurnuo Tatara u spic. Moze Benjo pobjeci njihovoj odbrani koji put. Mersu bi cuvao za 2.pol jer ako se potrosi prvo nemas koga uvesti...haj imas Hareta al opet bolje da Merso uleti zadnjih 30min tekme. Merso bi se samo bzv umorio trceci tamo vamo dok se njihovi stoperi dodavaju a nece stici niti oduzeti loptu ni jednom. Bukvalno gleda kako se dodaju, dok dodje do jednog on doda loptu drugom. Covjek je u godinama i ne moze da trci kao prije. Cuvati ga po meni za zadnjih 30min.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], ledesma, mosarajvosa83, OldTownDistrict, propoklopac, samoFKS, tajsamja i 108 gostiju.