Pa moramo ga izostavljat brate kad je van forme totalno, nema smisla da nekog guramo u prvih 11 na silu.
Ovo nam je utakmica sezone i trebalo bi da igra 11 najspremnijih i u najboljoj formi.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa moramo ga izostavljat brate kad je van forme totalno, nema smisla da nekog guramo u prvih 11 na silu.
Historicar je napisao/la: ↑28 sep 2020, 09:40Bojan Letić briljantan u jučerašnjoj pobjedi Mirandesa protiv Tenerifa![]()
Trebali smo imat lakši trening na Koševu, al bolje što je odgođeno. Nije dobro upražnjavat toliku količinu seksa prije bitnih utakmica.
Između ostalih pljuvačina usmjerenih ka Vinku, jedna od najvećih je bila ta što uigrava Dupovca u prvoj postavi. A vidi sad, najkonstantniji naš stoper. Šta bi bilo da je neuigran uletio na ove bitne tekme?TarpiTarpi je napisao/la: ↑28 sep 2020, 10:30Gledaj ti Dupija zvjerke u svakoj mogucoj postavi u prvih 11 a prije pola godine bile price sta ce nam on treba nam bolji
Ma najvažnije je da mi ne izgubimo u Mostaru narednog ponedjeljka, a bilo bi idealno da tokom reprezentativne pauze, odigramo ovu kup utakmicu sa Radničkim.belosevic28 je napisao/la: ↑28 sep 2020, 10:37Ja cu se okrenuti jednoj drugoj temi, a to je da Zrinjski ne dobije vecerasKoliko god mi bili jaki i imali sirok roster, nama je bitno da i konkurenti kiksaju.
Moramo biti svjesni da cemo i mi imati los dan, kiksati i slicno... Zato ajmo Mamurne pande do bod(ova).
Wow! Bravo čovječeobiteljskicovjek je napisao/la: ↑27 sep 2020, 22:02Kako ste vi zaboravili golmana Irfana Handžića?bordopoeta je napisao/la: ↑27 sep 2020, 21:42Kao prvo hvala ti na lijepim riječima i na lijepom tekstu koji me zaista dirnuo. Nisam ja puno stariji od tebe, ali sam od svog najranjijeg djetinjstva mnoge dane proveo na Koševu, pratio sam skoro svaki trening Sarajeva, onu sezonu kada smo osvojili titulu (prvu) nisam propustio ni jednu utakmicu, pa ovjera i proslava titule protiv Čelika na Koševu, pa utakmice u KEŠ (sadašnja LP) i kao šlag na tortu tekma sa ManU.Samozdravlje je napisao/la: ↑27 sep 2020, 18:56
Mnogo toga Ti mozes na lijep nacin prenijeti meni i ovoj mladoj raji. Za 20-tag god. ce i oni kao Ti pisati o Fanimu. No Ti i ja smo prolazili razlicite periode djetinjstva i mladosti.
Ti si vjerovatno sjedio u Centralnoj tribini, a ja tek pred pocetak utakmice trazio nekog covjeka da me uvede na utakmicu. Kasnio sam jer sam imao bizzniss, obicno negdje ispred parkinga na Istoku. Bizznis se ogledao u tome da prodajem "Novine za sjedenje", mozda si mi bio musterija![]()
Skupis starih novina od vrata do vrata nekih zgrada i put Koseva, nikad bizznis nisam radio na GrbaviciMislim da i sada ima poneko ko se time bavi. Plagijatori
![]()
Tako prodajes jedan paket novina za 10 din.(banka) i tek kad prodam onda se snalazi kako mozes da udjes, a oko tebe "oni sa Motorolama" i to na Lipicanerima, dobra Titina milicija.Jednom me je nas "organ" onako iz sale ispendrecio, nije me tukao(vise sala), a i kako bi jednog 10-godisnjeg djecaka. Posebna su prica oni ljudi s kojima se uvalis na tekmu, ono "ciko mogu li s Vama uci", a on ti onda spominje tetke i ostalu zensku familiju.
Uglavnom odgledam tekmu i kuci sa "stojom dvije"(oko 10 KM) kuci i naravno dadnem majci. Ona se ibretila, pa kad joj pojasnim ipak me naruzi.
Bilo tesko vrijeme, ali sve posteno se zaradjivalo, poslije 10-tak god. na selamet se izaslo i evo mogu reci lijepo i cestito djetinstvo.
Ti si majstore imao priliku se druziti sa nasim zvjezdama, a ja ih dozivljavao kao Bogove Tobe jarabi.
Ovo shvati kao samohvaljenje nikako kao kukanje. Sretan mi bio gospodine i prijatelju.![]()
Nisam, doduše, prodavao novine, ali sam redovno moljakao "čike" da me uvedu, nekad bih se uvaljivao preko ograde. Imao sam i ja teško, ali sretno, djetinjstvo. Odrastali smo bez oca, sa majkom nas petero, a jedno drugom od uha do uha. Ali, sam imao dosta uspješnu profesionalnu karijeru, radio u dva ministarstva (ranije su to bili Sekretarijati), a karijeru završio u diplomatiji i penzionisao se. Izvini što te, možda, peglam sa ovim, ali si me ponukao sa onim o svom djetinjstvu i prodaji novina.
Svu ti sreću želim u životu, a najviše zdravlja, dobri čovječe![]()
U veznom redu od tri igraca bi imali dva troma. Pojeli bi nas s tom postavkom do mjere da ne bi centra presli. U paru sa Pejovicem mora igrati neko pokretljiv kao i on, a to je Djokanovic.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, Dave, ErosViverosViv, HZSydney, Lecler, OzmoodPinglewood, perodeformero, zagorski i 84 gosta.