Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bit ce zanimljivo na zimu...Milicevicu istice ugovor na ljeto, tako da mozda i on ode..
Tako je... Besim nam je skroz grohnuo, tako da ni prirodni DMF neće bit puno gori od njega na toj poziciji (a svakako nam treba treći stoper). Naravno, forma se može i povratit, nadam se da ćemo što prije gledat onog starog Besima.
I meni je tako bilo ali kad sam stavljao sliku iz galerije, udji na postimages.com i tamo uploadujes sliku, promjenis dimenzije, i link koji ti dolje staviti kao direktan link zalijepis na linkani avatar.
Za očekivati je da ćemo Romu dobiti u obje utakmice. Sve ostalo bilo bi prvorazredno iznenađenje. Hofenhajm nam ne leži zbog načina igre, ali mislim da možemo bod tamo izvući, ovdje očekujem rutinsku pobjedu, bez puno umora, jer nam dolazi vazda goropadna Krupa.
Znači na 1:1 ispadamo?HeraklitMracni je napisao/la: ↑28 sep 2020, 15:54Ja gledam ovako , odigrali smo 0:0 u gostima i sad je revans![]()
Zaboravih ti poželiti dobrodošlicu.Crni21 je napisao/la: ↑28 sep 2020, 15:39Ako cemo realno Celtic je sila, ali ja licno bas imam neki osjecaj da cemo 100% proc aBd da to bude istina u cetvrtak .VenamaHrabrih je napisao/la: ↑28 sep 2020, 15:34Po mome skromnome mišljenju, naredna utakmica je, prije svega, spektakl, a kao takva, idealna za mladi naraštaj u ekipi. Nema obaveze prolaska, jer sve osim poraza u 90min., ravno je čudu. Tako treba i posmatrati utakmicu. Prvenstveno kao nešto u čemu igrači trebaju uživati, a nabijati si pritisak. Izađi hrabro, muški, daj sve od sebe i zabavi se. Ne dolazi europski prvak svaki dan.
Zato velim, a već sam i prije napisao, utakmica u kojoj mladi treba da pokažu šta znaju, od čega su napravljeni i vrijede li išta.
Dakle:
Kovačević
Oremuš-Miličević-(Šerbečić)-Dupovac-Pidro
Đokanović-Pejović
Fanimo-Salčin-Tatar
Ahmetović
Ako ne prođemo - ok, a ako prođemo super.
Momci, samo hrabro!!!![]()
bordobijeli je napisao/la: ↑28 sep 2020, 00:52Neko ko moze da trci. Djokanovic i Pejovic Tatar umjesto Rahmana, krila Fanimo i Oremus dobri su defanzivno da zatvrraju a mogu pomoci i u sredini. Ima razni kombinacija, Vinko zna najbolje i vjerujem da ce postaviti najspremni 11.Samozdravlje je napisao/la: ↑28 sep 2020, 00:42bordobijeli je napisao/la: ↑28 sep 2020, 00:36Prošle godina se nas totalno izdominirali trkom i agresivom u sredini terena, realno i tanki smo bili Krste, Oremus u prvoj povreda, Djokanovic, Mustafic, Gavric. Sad je to ipak puno bolje, samo mislim da Sušić ne treba da igra bas zbog njihovog veznog reda, mozda posljednji 20 minuta maksimalno. Ako uspijemo parirati u tom segmentu onda imamo realnu šansu da prodjemo, nisu me oni dojmili kombinatorikom sto je i logično Škoti su a nisu ni u prekidu bili previse dominantni tako da ako budemo i blizu trcali ko oni mozemo dalje.
Istina, ali kako ili koga postaviti u 11 od veznih igraca ? Milicevic/Oremus/- ?
Treba imat obrazskoroalen je napisao/la: ↑28 sep 2020, 15:25Ako hoćeš pošalji mi u PP sliku koju kontaš za avatar da ti sredim i pošaljem.Beli98 je napisao/la: ↑28 sep 2020, 15:23Evo sam izmislio nešto haha. Jedino mi je ovu moglo dovoljno compresovati. Hvala puno.skoroalen je napisao/la: ↑28 sep 2020, 15:09
@Beli moraš kompresovat sliku na veličinu prilagođenu forumu. Kucaj na googleu resizeimage, na toj stranici uploaduješ sliku koju želiš za avatar, uneseš dimenzije 100x100 piksela i klikneš na Compress, on će ti automatski smanjit sliku na 3-4 kilobajta, i onda je možeš postavit.
Ako hoćeš Džeku, imam 100njak već spremnih.![]()
352 je najbolji sistem, ali najzahtjevniji. Ofsajd-zamka su sukus tog sistema u odbrani. Za taj sistem trebaju ti 4 zadnja vezna; dva da igraju i dva da ih zamjene, a istog kvaliteta. U tom sistemu, slabijim ekipama daješ 5kom., ali od jačih primaš isto toliko. S tim da nemaš drugog špica.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, denimen99, ErosViverosViv, Hajdeee, misstianopenaldo, NazorUso, riki46, rimljanin90, skoJaa i 62 gosta.