odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Odlično, hvala na infu 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑26 sep 2020, 16:57
Zavisi koje je punjenje unutar jakne, perjane su najtoplije, i tu imas razlika, je li down 650, 750, 800 ili 850, to je po kvaliteti perja i kolicini koliko ga ima.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BlaiseMatuidi
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Uh odlican je PP, jesi to kod Brade uzeo, onog na Bjelavama, on ima dobar izbor, on i onaj u Binjezevu imaju neku snjiru pa dobijaju izvana od nekogPogba je napisao/la: ↑28 sep 2020, 15:53rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑26 sep 2020, 16:57
Zavisi koje je punjenje unutar jakne, perjane su najtoplije, i tu imas razlika, je li down 650, 750, 800 ili 850, to je po kvaliteti perja i kolicini koliko ga ima.
Ja sebi narucim kod rodje u Svabiji pa mi donese tih stvarcica, sad sam uzimao od Ortovoxa i Icebreakera neke stvari jer oni rade od merina, posebno kao baselayer, tu je merino vrh.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ovu nisam, ali zato jesam Arc'teryx hard shell, skupo brate, ali opet jeftinije nego oficijelna cijena.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 sep 2020, 21:16Uh odlican je PP, jesi to kod Brade uzeo, onog na Bjelavama, on ima dobar izbor, on i onaj u Binjezevu imaju neku snjiru pa dobijaju izvana od nekogPogba je napisao/la: ↑28 sep 2020, 15:53rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑26 sep 2020, 16:57
Ja sebi narucim kod rodje u Svabiji pa mi donese tih stvarcica, sad sam uzimao od Ortovoxa i Icebreakera neke stvari jer oni rade od merina, posebno kao baselayer, tu je merino vrh.
I ja dugo ganjam base od merina, ali osim kod njega nisam nigdje vidio. Ako imas kakve kontakte proslijedi na pp.
#MaxOUT
#MaxOUT
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nemas to u BiH kupiti zvanicno, imas ove sto prodaju u kucnoj varijanti kao ovi gore sto sam pogbi spominjao ili dostavu tipa kibuba.eu gdje se zna naci Arcteryx stvari.Muameer je napisao/la: ↑28 sep 2020, 04:16Mogu li Linkovi ili stranice tih modnih marki da pogledam?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 22:22Eddie Bauer, dobra
Javi kad budeš dolazio ovamo, da naručim na tvoju adresu pa da poneseš, Brooks Brothers ima uvijek sniženja a košulja nikad viška![]()
I Arcteryx i Patagonia za planine da šta uzmem![]()
Patagonia ima mislim tople furrovane dzempere
Hvala Rio unaprijed
Arcteryx.com i tu nadjes za njemacku pa imas cijene u eurima.
Ili eu.patagonia.com za Patagoniu
Tu ti je najbolji izbor, za ta dva brenda, ako si u EU, ili bergfreunde ili globetrotter za njemacku, tu imas daleko veci izbog nego kod nas. Arcteryx ima Cerium liniju tih down jakni, ili Thorium, a Patagonia Down Sweater ili Micro/Nano puff. Osim njih pogledaj i Mammut, oni su svicarska marka, imaju model Broad Peak za down jakne.
Onda imas i Marmot, Mountain Hardware koji ima Ghost Whisperer model, on je super isto. Eddie Bauer ima isto za Njemacku, kao i Rab i North Face, koji ima Summit liniju down jakni kao pandan Ceriumu od Arcteryxa.
Ako hoces merino onda icebreaker, smartwool ili ortovox.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Najjeftinije je da nam gefufna to salje busom, mi njemu na adresu a on nama busom ovamo, ili autom kad bude dolazioPogba je napisao/la: ↑28 sep 2020, 21:27Ovu nisam, ali zato jesam Arc'teryx hard shell, skupo brate, ali opet jeftinije nego oficijelna cijena.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 sep 2020, 21:16Uh odlican je PP, jesi to kod Brade uzeo, onog na Bjelavama, on ima dobar izbor, on i onaj u Binjezevu imaju neku snjiru pa dobijaju izvana od nekog
I ja dugo ganjam base od merina, ali osim kod njega nisam nigdje vidio. Ako imas kakve kontakte proslijedi na pp.

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Helly Hansen jakne >
HVALA Rio
Zna li neko gdje ima u Tz ili u okolici uzet jednobojnih(crnih) majica dugi/kratki rukav ili duxerica?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
-
- Kontakt:
Pull&Bear ja uzimo majice.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
-
- Kontakt:
Eh hvala vam...valjda ima brojeva za nas sa metrom preko ledja a ne samo za Kineze
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
#MaxOUT
#MaxOUT
Jel ja jedini ovdje vidim problem sa oblacenjem ove jakne?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
- Kontakt:
Navučeš je ko ja tebe u raspravama
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
CG postala statusni simbol kao i iphone

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26, VivaLaStella i 11 gostiju.