FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mišljenja sam da je iza nas period kad igrači nisu htjeli potpisat produžetak ugovora, uopšte se ne sikiram ni za Rahmanovića, niti Miličevića niti bilo koga drugog, vjerujem da ukoliko budemo željeli njihov ostanak da neće bit problema.
Izdigli smo se iz prosjeka lige, treba na tome još raditi naravno, zatim dobro plaćamo i sve je redovno, uslovi sve bolji i bolji za igrače, svaki put neki drugi naš igrač na spisku A reprezentacije, ide novo takmičenje i za očekivati je i grupne faze često itd itd.
Ma ljepota.
Izdigli smo se iz prosjeka lige, treba na tome još raditi naravno, zatim dobro plaćamo i sve je redovno, uslovi sve bolji i bolji za igrače, svaki put neki drugi naš igrač na spisku A reprezentacije, ide novo takmičenje i za očekivati je i grupne faze često itd itd.
Ma ljepota.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Nismo cudni nego momak ili ide u tursku ima ponudu ili se vraca u Norvesku...ostati nece kod nas od decembra. Sta da mu radimo?? Da ga vezemo za radijator?Napapijri je napisao/la: ↑29 sep 2020, 13:12Kako smo tako brzo odustali od Besima? Od najboljeg stopera i materijala za reprezentaciju, milionskog transfera, pa sve do slanja nazad u Rosenborg i to sve u par mjeseci?! Fakat smo cudni. Momak je bio povrijedjen i treba vremena da dodje sebi, ali i dalje je nas najbolji stoper. Ovo sto igra slabije nam moze i posluziti u pregovorima oko otkupne cijene.
-
- Kontakt:
Apsolutno se slazem. Dupovac igra u zivotnoj formi al stari je 10 godina od Besima. Dupovac je ok sad pitanje kakav ce biti iducu polusezonu ili sezonu.Napapijri je napisao/la: ↑29 sep 2020, 13:12Kako smo tako brzo odustali od Besima? Od najboljeg stopera i materijala za reprezentaciju, milionskog transfera, pa sve do slanja nazad u Rosenborg i to sve u par mjeseci?! Fakat smo cudni. Momak je bio povrijedjen i treba vremena da dodje sebi, ali i dalje je nas najbolji stoper. Ovo sto igra slabije nam moze i posluziti u pregovorima oko otkupne cijene.
Darko Lazić ne bih vratio, iz dva razloga. Prvi što nije u pogonu već godinu i nije kvalitet koji donosi trenutni napredak FKS.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 sep 2020, 13:00Ma nece Kurdic nigdje (koliko znam nemaju uopste opciju otkupa)ado-hz je napisao/la: ↑29 sep 2020, 12:56Salu na stranu vratio bih ga ja taman kad u decembru ode Besim da prodje zimske pripreme. A poznavajuci Darku on radi sam individualno i pravi je profesionalac tako da Bog me ubio ako sad za 2 sedmice treninga ne bi mogao igrati i vratiti se u formu. Neko napisa da Miliju istice ugovor na ljeto i haj sad ti gataj hoce li produziti ili ode i on.
Ostajes samo na Dupovcu i Adukoru, mladi Besic.
Jos ako Pazarci kazu koliko para trazite za Kurdica pa i bez njega ostanemo.
Adukor na stoperu![]()
Najbolja opcija je kad bi mogli produziti ugovor Milicevicu, Besima poslat nazad u Rosenborg, a umjesto njega Lazica dovesti..
Drugi razlog je što poziciono se loše postavlja, i za vrijeme igranja kod nas imao je minimalno desetak situacija gdje je lopta preletjela i prošla pored njega na dubinskim pasovima i centaršutevima.
Napose imamo dovoljno igrala na tim mjestima uklj. I Bešića i Kurdića, pored Dupovca, Miličevića i Šerbečića, kao i Adukora.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kod nas je jel prelazni rok do 2.10? Jel posle tog roka možemo registrovat igrače koji dolaze sa čistim papirima (tipa Darko Lazić)?
Vidim spominje se Hadžić, taj Moussa Njije pa neko spomenu Darka Lazića... možda se reko čeka ishod meča protiv Celtica i kad bi kojim čudom prošli u grupe da bi ih odma sve potpisali jer realno za grupe treba i velika širina. Logički samo razmišljam jer za ligu svako naredno pojačanje na ovu ekipu je san snova a normalno da bi volio dodatno pojačati ekipu..
Vidim spominje se Hadžić, taj Moussa Njije pa neko spomenu Darka Lazića... možda se reko čeka ishod meča protiv Celtica i kad bi kojim čudom prošli u grupe da bi ih odma sve potpisali jer realno za grupe treba i velika širina. Logički samo razmišljam jer za ligu svako naredno pojačanje na ovu ekipu je san snova a normalno da bi volio dodatno pojačati ekipu..

FK Sarajevo
To prvi puta cujem za Tursku. Sto se tice Rosenborga, bila je prica da on ima volju da ostane, a nasi da ga otkupe.ado-hz je napisao/la: ↑29 sep 2020, 13:18Nismo cudni nego momak ili ide u tursku ima ponudu ili se vraca u Norvesku...ostati nece kod nas od decembra. Sta da mu radimo?? Da ga vezemo za radijator?Napapijri je napisao/la: ↑29 sep 2020, 13:12Kako smo tako brzo odustali od Besima? Od najboljeg stopera i materijala za reprezentaciju, milionskog transfera, pa sve do slanja nazad u Rosenborg i to sve u par mjeseci?! Fakat smo cudni. Momak je bio povrijedjen i treba vremena da dodje sebi, ali i dalje je nas najbolji stoper. Ovo sto igra slabije nam moze i posluziti u pregovorima oko otkupne cijene.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zadnju polusezonu je odigrao lose, ali ne zamjerim mu jer je igrao na lijevom stoperu..Dupovac je ionako 3 stoper(u ovim okolnostima je prvi izbor, ali kad ostali stoperi vrate formu bit ce druga prica)..Adukor nije stoper, moze igrati, ali nije to to..Besic je veliki upitnik, momak ima tek par tekmi u seniorskom fudbalu..Red1946 je napisao/la: ↑29 sep 2020, 13:23Darko Lazić ne bih vratio, iz dva razloga. Prvi što nije u pogonu već godinu i nije kvalitet koji donosi trenutni napredak FKS.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 sep 2020, 13:00Ma nece Kurdic nigdje (koliko znam nemaju uopste opciju otkupa)ado-hz je napisao/la: ↑29 sep 2020, 12:56Salu na stranu vratio bih ga ja taman kad u decembru ode Besim da prodje zimske pripreme. A poznavajuci Darku on radi sam individualno i pravi je profesionalac tako da Bog me ubio ako sad za 2 sedmice treninga ne bi mogao igrati i vratiti se u formu. Neko napisa da Miliju istice ugovor na ljeto i haj sad ti gataj hoce li produziti ili ode i on.
Ostajes samo na Dupovcu i Adukoru, mladi Besic.
Jos ako Pazarci kazu koliko para trazite za Kurdica pa i bez njega ostanemo.
Adukor na stoperu![]()
Najbolja opcija je kad bi mogli produziti ugovor Milicevicu, Besima poslat nazad u Rosenborg, a umjesto njega Lazica dovesti..
Drugi razlog je što poziciono se loše postavlja, i za vrijeme igranja kod nas imao je minimalno desetak situacija gdje je lopta preletjela i prošla pored njega na dubinskim pasovima i centaršutevima.
Napose imamo dovoljno igrala na tim mjestima uklj. I Bešića i Kurdića, pored Dupovca, Miličevića i Šerbečića, kao i Adukora.
@Napapijri Besim ako ovako nastavi, nema sanse da ga otkupimo...Od pocetka sezona igra veoma lose..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ko god čeka ishod meča sa Celticom i eventualni prolazak u grupnu fazu, ne treba ni dolaziti ako nije bolji od Tatara ili Pejovića bez obzira na poziciju
Zar stvarno mislite da ce se slagati Darko Lazic i Aco Pejovic? 

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Šta je sa Zizuom za četvrtak?
Ali to ne mora znaciti da Besim nece podici formu, i uz Milicevica biti jos bolji, po meni on i nije toliko los koliko se predstavlja na pdf-u desilo se par utakmica,neki kiks nista pretjerano,odmah da se vrati u Rosenborg, nismo zahvalni ni malo, ovdje se ocekuju izgleda Materazzi i Samuel da budu,kako god opcija Besim,Darko,Hrvoje vise nego Amer,Darko,Hrvoje. Dupovac se ovdje hvali ko da je najbolji stoper na balkanu,a svi znamo sta ce se desiti kad bude prva greska.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 sep 2020, 13:29Zadnju polusezonu je odigrao lose, ali ne zamjerim mu jer je igrao na lijevom stoperu..Dupovac je ionako 3 stoper(u ovim okolnostima je prvi izbor, ali kad ostali stoperi vrate formu bit ce druga prica)..Adukor nije stoper, moze igrati, ali nije to to..Besic je veliki upitnik, momak ima tek par tekmi u seniorskom fudbalu..Red1946 je napisao/la: ↑29 sep 2020, 13:23Darko Lazić ne bih vratio, iz dva razloga. Prvi što nije u pogonu već godinu i nije kvalitet koji donosi trenutni napredak FKS.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 sep 2020, 13:00
Ma nece Kurdic nigdje (koliko znam nemaju uopste opciju otkupa)
Adukor na stoperu![]()
@Napapijri Besim ako ovako nastavi, nema sanse da ga otkupimo...Od pocetka sezona igra veoma lose..
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
-
- Kontakt:
Ako se lazic dovodi vjerovatno se spremaju za odlazak serbedjica
Zayebat ce jedan drugog za tezgu
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Brate lijepo pise da hoce da ide. Sta sad? Ufatiti ga i zavezati za kapiju na kosevu i reci neces ti niđe?
Cuj olahko se otpisuje kao da se mi tu pitamo nesto
Cuj olahko se otpisuje kao da se mi tu pitamo nesto
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Gdje je onak Besimov rodjak sto je pisao ovdje

@Pantelija, nisam mogao vjerovati da zeli da ide, narocito jer je onda i sam insistirao na ostanku i ovu polusezonu.

@Pantelija, nisam mogao vjerovati da zeli da ide, narocito jer je onda i sam insistirao na ostanku i ovu polusezonu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
- ElCartel11
- Kontakt:
Zizu dosao kod nas samo da se očisti kartona u Evropi
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Pa dobro ako hoce da ide nema tu sta puno da se prica. On ja na posudbi kad istekne moze ici, onda je logicno se u januaru dovede jos jedan stoper.
Treba i ovoga na probu dovesti:
https://www.transfermarkt.com/miroslav- ... ler/270847
A i napadaca trazimo:
https://www.transfermarkt.com/sasa-mati ... ler/217262
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bejker, boki86, bordobijeli, Cautinho, feniksptica, HariTz, hurem, itatabisine, laznokrilo, Lecler, MaroonBjelave, MSOZ101, muhamedhulk, N3R3D, NazorUso, nedimmmm1337, ronaldo99, strahmeipomisliti i 256 gostiju.