Za nato ne znam al zato svaka praška i bilo sta prljavo j im sve zivo
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- feniksptica
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Tamo gdje zivim, nema prašinefeniksptica je napisao/la: ↑02 okt 2020, 21:01Za nato ne znam al zato svaka praška i bilo sta prljavo j im sve zivo

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- feniksptica
- Kontakt:
Tačno u sridufeniksptica je napisao/la: ↑02 okt 2020, 22:31Hirurska ambulanta ?alex1991 je napisao/la: ↑02 okt 2020, 22:29Tamo gdje zivim, nema prašinefeniksptica je napisao/la: ↑02 okt 2020, 21:01
Za nato ne znam al zato svaka praška i bilo sta prljavo j im sve zivo![]()

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Jel neko naručivao s ovih online shopova trenerki s Instagrama, i ove parfeme testere da kaze kakvi su utisci
Walk on

klosarske

- AshburtonG
- Kontakt:
Ja ne znam ko jos pusi tu pricu o testerima...
Testeri su kvalitetniji i "skuplji"(ne prodaju se) od normalnih parfema, uglavnom sadrze vise procenata parfemskog ulja, kako bi ostavili bolji utisak pri probanju i traju samim tim vise. Na svakoj kutiji parfema od nekoliko desetina parfemskih boca, dobije se po 1 tester. Ne postoji logika, kojom bi takav proizvod bio jeftiniji i po nekoliko puta od onog, koji je namijenjen za prodaju. Takvi proizvodi bi kostali mnogo vise na crnom trzistu, pogotovo u ocima kolekcionara i zaludjenika parfemima.
U "testerima" sa pika, facebooka i instagrama se nalaze jeftine turske kopije pune hemikalija, koje rekreiraju note originalnih parfemskih ulja. Cijena tih parfema je nekoliko maraka kad se kupuje na veliko, a tamo su uglavnom 10x skuplji. Postoje uredjaji u koje stavis bilo kakvu notu, te ti za mnogo manje resursa rekreiraju i simuliraju miris "insipirativne" note. Upravo to se radi kod tih testera. Svi oni sastojci, koji pisu na poledjini, nisu tacni, jer je i taj omot kopija originalnog.
Moj ti je savjet, ako vec zelis takve parfeme, da das onim ljudima u Srbiji(Economic), jer su makar registrovana firma, koja rekreira originalne parfeme mnogo bolje i sa boljim sastojcima od tih turskih kopija. To ili jednostavno naruci arapske "kopije", a koje su kreirane isto tako od postojecih firmi. Dakle, originalni parfem ali sa ogromnim dijelom ili cjelokupnom DNA od nekog poznatog parfema za 1/3 cijene.
Par poznanika se bavi tim poslom i stvarno mi je nejasno kako neko moze dat pare u takav fuseraj. Pogotovo kad se radi o parfemima u kojima su prisutni prirodni sastojci i prirodne note(niche parfemi), a ne toliko vjestacke(dizajnerski parfemi). Dobio sam da probam, kako bi me uvjerili da je to prava stvar, i mogu ti reci da se nakon jedne sekunde primijeti kolicina hemikalija i razlicitost od prave stvari. Nerijetko je glavna nota jako slicna, medjutim ukupni dojam je ocajan, kao i projekcija i postojanost.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- feniksptica
- Kontakt:
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
konacno neko sa stilom
- feniksptica
- Kontakt:
Jakna do 300 markica max..i da nije puno velika i napuhana ?? Mislim ja jesam ne treba jos i ona, a vidim ovdje vas ima par da se razumijete u to
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Testere sam po Turskoj uzimao po 1€, tako da mi je neshvatljivo kako levati mogu placat po petobanku za ono smece ! Sad da nabrojim.bar 5 parfema iz lowcoast opcije i svi su bolji od turskoj Joopa,Armani Codea itd. Realna cijena onog smeca je 5 KM i to da ti stoji kao ukras.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma to treba nazvati pravim imenom, nisu testeri vec jeftine kopije 
Ali uvijek ce na Balkanu biti takvih prevara. Bolje je otici u CM ili DM te dati 25-40 KM na Tom Tailora ili Banderasa. Ne da je bolje vec milion puta bolje.

Ali uvijek ce na Balkanu biti takvih prevara. Bolje je otici u CM ili DM te dati 25-40 KM na Tom Tailora ili Banderasa. Ne da je bolje vec milion puta bolje.
ParfemiZaVas olx. Nema na čemu.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Preskupi, ako su oni iz Banja Luke.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Gdje onda ima jeftinije, a da je legit?
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
- Kontakt:
Testeri su po Istanbulu 1eur, kutija i boca kao original.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Jel iko naručivao trenerke s Instagrama s onih online shopova @sportshop klinac, palac.. Kakva je kvaliteta replike
Hvala @AshBurtonG brate na iscrpnoj replici, puši onaj ko nije upućen
Hvala @AshBurtonG brate na iscrpnoj replici, puši onaj ko nije upućen

Walk on
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 7 gostiju.