NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
A samo je dosao da snimi film,a na kraju ga je i rezirao... 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ah da, zapad bez Spursa nije zapad 

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Tako sam i pretpostavljao.Clutch je napisao/la: ↑12 okt 2020, 14:13NEZALAGANJE je napisao/la: ↑12 okt 2020, 14:09A sta vama dvojici ovo znaci osim cistog podje.bavanja ili cete se praviti budale?? Mislimo li na isti Zapad koji se godinama pominjao i "klao" medjusobno, dok je James imao fakticki lagan put do finala na Istoku? Ocigledno ne mislimo!
Vi govorite o Zapadu gdje su pored LAC, glavni kandidati DEN(fakticki tek 2.PO nastup u ovom sastavu) i cirkusantski HOU.To je Zapad koji je upravo prosao James.
3 ekipe koje su "nosile" taj strasni Zapad, na koji ja mislim, zadnjih 10 godina fakticki su bile non faktor ove godine.To su OKC, GSW i SAS.Na te 3 ekipe si imao Hardena u HOU, uvijek solidnu UTA, POR...Prema tome, prica vam je bzv uz sve postovanje Jamesu.![]()
![]()

Pomiri se @nezz da nema vise Duncana,Parkera,Manua,Kawhia...a uskoro ni Grega na klupi,slijede malo tezi dani za fransizu.
- invincible1921
- Kontakt:
Straightforward je napisao/la: ↑12 okt 2020, 13:54Ko je 'shvatio', 'skontat' će'.SiamoNoi je napisao/la: ↑12 okt 2020, 13:52Pa nek zahvali Jordanu,on je bio mozda i prvi koji je počeo furat spiku igrač prije tima.Cijeli marketing mu bio zasnovan na tome.Straightforward je napisao/la: ↑12 okt 2020, 13:04Kenny Smith je to sve najbolje opisao u jednoj od mnogobrojnih emisija NBA Open Court.
Na pitanje fanova šta današnjem NBA-u nedostaje a u čemu je današnji NBA dobar.
( I think to me what they are missing is TEAM play. When I grew up it was important to have a Knick jersey more then a Clyde Frazier jersey. Now, I think it's more important to have a player instead of the team. You grew up with teams, and I don't think you grew up with teams anymore ).
Uze mi siamo rijec iz tastature

=\_1921_/=
Zasto Kawhi kao bolji igrac od Brona, sa boljom ekipom oko sebe, nije otisao do kraja?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- invincible1921
- Kontakt:
Lakersi sa kawaim ne bi prismrdili tituli, klipersi sa ovim dubokim rosterom plus LBJ bi se prosetali do tituleBuffonGigi je napisao/la: ↑12 okt 2020, 13:48E ovako, Kawhiljupci i Lebronljupci da priupitam nesto, s obzirom da sam ja navijac fransize a ne igraca. Sta mislite kako bi prosli Klipersi s Lebronom umjesto Kawhija u PO ove godine, i Lakersi s Kawhijem umjesto Lebrona u ekipi?
=\_1921_/=
Cekamo dogodine ASove Derricka Whitea i Keldona Johnsona. Strasni igraci, nadajmo se da ce uspjet dobit cetvrtinu protiv Brona i Davisa 

Zasto se u kontekstu zadnjih 10 godina spominju SAS i OKC kad zadnje 3 odnosno 4 sezone su irelevantne momcadi na zapadu?
- Nail for Real
- Kontakt:
Zato sto bosanski Skip zeli obezvrijediti ovu titulu Jamesa nakon sto mu je propala zelja da AD uzme FMVP. Ovo je u fazonu daj sta das

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Uz svo postovanje prema tebi Naile,mislim da grijesis 

- Nail for Real
- Kontakt:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Sad kad je Obrva osvojio prsten sa Lakersima moze lagano kuci doc i odvest svoj voljeni grad do novog prstena.
bas kao i Kawhi 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- invincible1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa ovdje se spominjalo da dođe na zapad , i kad dođe da neće moći osvojiti titulu . Prošle sezone se to najviše spominjalo , pogotovo jer nije ušao u play-off .NEZALAGANJE je napisao/la: ↑12 okt 2020, 14:09A sta vama dvojici ovo znaci osim cistog podje.bavanja ili cete se praviti budale?? Mislimo li na isti Zapad koji se godinama pominjao i "klao" medjusobno, dok je James imao fakticki lagan put do finala na Istoku? Ocigledno ne mislimo!Clutch je napisao/la: ↑12 okt 2020, 12:46bombaysaphire je napisao/la: ↑12 okt 2020, 12:45Mada prije svega , treba otići na zapad i tamo osvojiti prsten. Pa tek onda ostalo ....![]()
![]()
Vi govorite o Zapadu gdje su pored LAC, glavni kandidati DEN(fakticki tek 2.PO nastup u ovom sastavu) i cirkusantski HOU.To je Zapad koji je upravo prosao James.
3 ekipe koje su "nosile" taj strasni Zapad, na koji ja mislim, zadnjih 10 godina fakticki su bile non faktor ove godine.To su OKC, GSW i SAS.Na te 3 ekipe si imao Hardena u HOU, uvijek solidnu UTA, POR...Prema tome, prica vam je bzv uz sve postovanje Jamesu.
Zapad jeste prije bio jači, ali nije sad toliko slab koliko ti pišeš.
Opet je jači od istoka .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dalje ruke od obrvasa

-
- Kontakt:
Dakako da si mogao baš u Americi osamdesetih, devedesetih... Kasnije više ne, nove generacije individualizma ispred tima i nova pravila.invincible1921 je napisao/la: ↑12 okt 2020, 14:20
Uze mi siamo rijec iz tastaturemislim ako cemo posteno tu evropski pricu o klubovima i odanosti ne mozes prosipat u americi to je prvo i osnovno da ne idemk dalje...sutra ti isti niksi mogu postat memphis niksi i sta cemo onda sa dresom ?
Prosle sezone bila prica u fazonu cim je dosao na zapad ne moze ni u PO, izgleda zapad preko noci propao. 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.