Grob te jjebo, moram monitor sad očistitiAlfredNobel je napisao/la: ↑15 okt 2020, 15:19Hahahahahahahahahaahhah Morto i admin se tale oko love, a mi im napucavamo posjećenost i postove. Morto uhljebe!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
E sad necu namjerno ni pisat na ovom pdf-u, Morto ubleho!MortemHz je napisao/la: ↑15 okt 2020, 17:08Grob te jjebo, moram monitor sad očistitiAlfredNobel je napisao/la: ↑15 okt 2020, 15:19Hahahahahahahahahaahhah Morto i admin se tale oko love, a mi im napucavamo posjećenost i postove. Morto uhljebe!![]()
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Opet tema goce
Pa dokle vise? Udjem na temu i citam gluposti
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- JohnKeynes97
- Kontakt:
U subotu utakmica, a mi o nekom makedoncu pricamo...
Nije da voli klub vise od svog zivota, pa da ima pravo da se o njemu pise " all day all night"...
Nije da voli klub vise od svog zivota, pa da ima pravo da se o njemu pise " all day all night"...
Ja cuo neki Italian,ako lazu mene,lazem i ja vas

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- feniksptica
- Kontakt:
- ThrillerHz
- Kontakt:
Kad se sjetim koliko smo Alfreda prozivali sto je stream navijac i gle sta nam se desi, svi smo na kraju stream navijaci 
1946~
-
belosevic28
- Kontakt:
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Meni je Alfred uvijek bacao na onaj tip navijaca sa zapada, sto su uposlenici (citaj uhljupi bh telekoma i elektroprivrede), bez nekih pola zuba, i sto nose podmetace za guzoveThrillerHz je napisao/la: ↑15 okt 2020, 18:35Kad se sjetim koliko smo Alfreda prozivali sto je stream navijac i gle sta nam se desi, svi smo na kraju stream navijaci![]()
Zadnja izmjena: JohnKeynes97, dana/u 15 okt 2020, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
PSPHM
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Nisam na strani Husrefa. Al ne treba ga vrijeđati, bgm bezveze je to.
- feniksptica
- Kontakt:
Covjek stari hordas, jedan od dvojice sto su uletili protiv Borca a ti tako.
Sto se mene tice u subotu u napad Amar iza njega Tino, zadnja dva Pejovic i Andrej
Sto se mene tice u subotu u napad Amar iza njega Tino, zadnja dva Pejovic i Andrej
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Mene sad ovo brine:
https://sportsport.ba/fudbal/premijer-l ... kid/378954
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Proslu titulu namjestili Vico i Alen, ovu Nenadic i Pilavzagorski je napisao/la: ↑15 okt 2020, 18:41Mene sad ovo brine:
PSPHM
Zašto je derbi odgođen za 4 novembar ???
- ElCartel11
- Kontakt:
Lazu te lazu malenaaa
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne nosim podmetače, nemoj me brukati, nosim Avazove novine. Za posao si upravu. Nisam čak ni košpicar, nemam čim košpe da obrađujem.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 18:38Meni je Alfred uvijek bacao na onaj tip navijaca sa zapada, sto su uposlenici (citaj uhljupi bh telekoma i elektroprivrede), bez nekih pola zuba, i sto nose podmetace za guzoveThrillerHz je napisao/la: ↑15 okt 2020, 18:35Kad se sjetim koliko smo Alfreda prozivali sto je stream navijac i gle sta nam se desi, svi smo na kraju stream navijaci![]()

Keynes, sanchez, hordanjezla, ahmoveliki i holyman uhvaćeni prošle sezone na derbiju.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- RajaBa1983
- Kontakt:
AlfredNobel je napisao/la: ↑15 okt 2020, 18:54Ne nosim podmetače, nemoj me brukati, nosim Avazove novine. Za posao si upravu. Nisam čak ni košpicar, nemam čim košpe da obrađujem.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 18:38Meni je Alfred uvijek bacao na onaj tip navijaca sa zapada, sto su uposlenici (citaj uhljupi bh telekoma i elektroprivrede), bez nekih pola zuba, i sto nose podmetace za guzoveThrillerHz je napisao/la: ↑15 okt 2020, 18:35Kad se sjetim koliko smo Alfreda prozivali sto je stream navijac i gle sta nam se desi, svi smo na kraju stream navijaci![]()
Keynes, sanchez, hordanjezla, ahmoveliki i holyman uhvaćeni prošle sezone na derbiju.
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Da se oporavi Ermin Zec
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.