Grob te jjebo, moram monitor sad očistitiAlfredNobel je napisao/la: ↑15 okt 2020, 15:19Hahahahahahahahahaahhah Morto i admin se tale oko love, a mi im napucavamo posjećenost i postove. Morto uhljebe!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Grob te jjebo, moram monitor sad očistitiAlfredNobel je napisao/la: ↑15 okt 2020, 15:19Hahahahahahahahahaahhah Morto i admin se tale oko love, a mi im napucavamo posjećenost i postove. Morto uhljebe!
E sad necu namjerno ni pisat na ovom pdf-u, Morto ubleho!MortemHz je napisao/la: ↑15 okt 2020, 17:08Grob te jjebo, moram monitor sad očistitiAlfredNobel je napisao/la: ↑15 okt 2020, 15:19Hahahahahahahahahaahhah Morto i admin se tale oko love, a mi im napucavamo posjećenost i postove. Morto uhljebe!![]()
Opet tema goce
Meni je Alfred uvijek bacao na onaj tip navijaca sa zapada, sto su uposlenici (citaj uhljupi bh telekoma i elektroprivrede), bez nekih pola zuba, i sto nose podmetace za guzoveThrillerHz je napisao/la: ↑15 okt 2020, 18:35Kad se sjetim koliko smo Alfreda prozivali sto je stream navijac i gle sta nam se desi, svi smo na kraju stream navijaci![]()
Proslu titulu namjestili Vico i Alen, ovu Nenadic i Pilavzagorski je napisao/la: ↑15 okt 2020, 18:41Mene sad ovo brine:
https://sportsport.ba/fudbal/premijer-l ... kid/378954
Lazu te lazu malenaaa
Ne nosim podmetače, nemoj me brukati, nosim Avazove novine. Za posao si upravu. Nisam čak ni košpicar, nemam čim košpe da obrađujem.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 18:38Meni je Alfred uvijek bacao na onaj tip navijaca sa zapada, sto su uposlenici (citaj uhljupi bh telekoma i elektroprivrede), bez nekih pola zuba, i sto nose podmetace za guzoveThrillerHz je napisao/la: ↑15 okt 2020, 18:35Kad se sjetim koliko smo Alfreda prozivali sto je stream navijac i gle sta nam se desi, svi smo na kraju stream navijaci![]()
AlfredNobel je napisao/la: ↑15 okt 2020, 18:54Ne nosim podmetače, nemoj me brukati, nosim Avazove novine. Za posao si upravu. Nisam čak ni košpicar, nemam čim košpe da obrađujem.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 18:38Meni je Alfred uvijek bacao na onaj tip navijaca sa zapada, sto su uposlenici (citaj uhljupi bh telekoma i elektroprivrede), bez nekih pola zuba, i sto nose podmetace za guzoveThrillerHz je napisao/la: ↑15 okt 2020, 18:35Kad se sjetim koliko smo Alfreda prozivali sto je stream navijac i gle sta nam se desi, svi smo na kraju stream navijaci![]()
Keynes, sanchez, hordanjezla, ahmoveliki i holyman uhvaćeni prošle sezone na derbiju.
Da se oporavi Ermin Zec
Trenutno korisnika/ca: 72220, bhfanatic14, Ferrante071, Gomis99, Google Adsense [Bot], johntravolta123, keli, kogmagie46, leo1946, mnon46, mosarajvosa83, NazorUso, nedimmmm1337, Pena, Posejdon, ronaldo99, UltraNorth, Vanja8 i 144 gosta.