FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

RajaBa1983
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la RajaBa1983 » 01 nov 2020, 18:24

MortemHz je napisao/la:
01 nov 2020, 18:22
egocentrik je napisao/la:
01 nov 2020, 17:56
Licna prepucavanja nikom nisu interesantna samo spuštate svoj rejting na forumu.
Svako ko pokusa da stavi sebe ili nekog drugog forumasa u fokus(izuzev neke ozbiljne diskusije oko fks) treba da dobije bananu 7dana drugacije se ocigledno ne moze. Denci je kontras ali čovjek nikoga ne uzima u usta, niti ikoga vrijedja, iako je ponekad iritantan opet je to naš brat po boji ima pravo na svoje mišljenje, a vi sto se međusobno prepucavate i mislite da ste toliko bitni da nekolicina forumasa mora citati vaše prepirke i hitove slobodno napustite forum. Ako ne znate normalno nemojte zivi bili nikako, ja ću licno svaki komentar prijaviti pilo to vode ili ne, jer svakodnevno citam ovaj forum i necu da mi oci krvare jer je trenutno jedina stvar oko koje nema sekiracije FKS, nemojte to ljudi kvariti.
U pravu si za sve, odličan post. Sreća pa nisi bio prije, prijavio bi mi 40-ak postova. Sve sam odradio sada za dobrobit foruma, odnosno ove teme. Zamolim 600 puta (vi ste mi svjedoci) i onda se samo popišaju po tebi i namjerno razvaljuju temu jer su isfrustrirani i misle da su iznad nekoga pa nas obične forumaše ''muče'' sa tim, ne može više tako i odsad ćemo malo rigoroznije gledati na to pa neka se ljuti ko god hoće, ili će biti normalna tema ili je neće biti nikako. Slobodno prijavi kada god hoćeš/možeš. Što bi nas 100 i još par stotina ljudi koji ovo čitaju na dnevnoj bazi ispaštalo radi njih?
Spominjanje porodice u onakvom kontekstu je samo po sebi odvratno, na stranu sva ostala prepucavanja.
Sa ovim postom bi završio.
cucam ti ga Mortooo :P
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 01 nov 2020, 18:29

Imal kod vas rostilja kakvog nedeljom ybte, il samo tipkate po forumu i svadjate se :kafa:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 nov 2020, 18:30

Zip je napisao/la:
01 nov 2020, 18:29
Imal kod vas rostilja kakvog nedeljom ybte, il samo tipkate po forumu i svadjate se :kafa:
Pa ja se danas s roštilja svađao. Sve se može kad se vrijeme dobro isplanira. :rol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 01 nov 2020, 18:31

RajaBa1983 je napisao/la:
01 nov 2020, 18:24
MortemHz je napisao/la:
01 nov 2020, 18:22
01 nov 2020, 17:56
Licna prepucavanja nikom nisu interesantna samo spuštate svoj rejting na forumu.
Svako ko pokusa da stavi sebe ili nekog drugog forumasa u fokus(izuzev neke ozbiljne diskusije oko fks) treba da dobije bananu 7dana drugacije se ocigledno ne moze. Denci je kontras ali čovjek nikoga ne uzima u usta, niti ikoga vrijedja, iako je ponekad iritantan opet je to naš brat po boji ima pravo na svoje mišljenje, a vi sto se međusobno prepucavate i mislite da ste toliko bitni da nekolicina forumasa mora citati vaše prepirke i hitove slobodno napustite forum. Ako ne znate normalno nemojte zivi bili nikako, ja ću licno svaki komentar prijaviti pilo to vode ili ne, jer svakodnevno citam ovaj forum i necu da mi oci krvare jer je trenutno jedina stvar oko koje nema sekiracije FKS, nemojte to ljudi kvariti.
U pravu si za sve, odličan post. Sreća pa nisi bio prije, prijavio bi mi 40-ak postova. Sve sam odradio sada za dobrobit foruma, odnosno ove teme. Zamolim 600 puta (vi ste mi svjedoci) i onda se samo popišaju po tebi i namjerno razvaljuju temu jer su isfrustrirani i misle da su iznad nekoga pa nas obične forumaše ''muče'' sa tim, ne može više tako i odsad ćemo malo rigoroznije gledati na to pa neka se ljuti ko god hoće, ili će biti normalna tema ili je neće biti nikako. Slobodno prijavi kada god hoćeš/možeš. Što bi nas 100 i još par stotina ljudi koji ovo čitaju na dnevnoj bazi ispaštalo radi njih?
Spominjanje porodice u onakvom kontekstu je samo po sebi odvratno, na stranu sva ostala prepucavanja.
Sa ovim postom bi završio.
cucam ti ga Mortooo :P
:urnebes: mrš ba
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 01 nov 2020, 18:41

S obzirom na danasnji rezultat u srijedu bi se dosta toga moglo rijesiti

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 01 nov 2020, 18:53

skoroalen je napisao/la:
01 nov 2020, 18:30
Zip je napisao/la:
Pa ja se danas s roštilja svađao. Sve se može kad se vrijeme dobro isplanira. :rol:
Nisi ti djaba fax zavrsio nedavno :rol:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 nov 2020, 18:56

Zip je napisao/la:
01 nov 2020, 18:53
skoroalen je napisao/la:
01 nov 2020, 18:30
Zip je napisao/la:
Nisi ti djaba fax zavrsio nedavno :rol:
Nemoj, mislit će raja da glumimo elitu ovdje. :kafa:

Danas 4G u svakoj zabiti ima, još kod mene Eronet, rasterećen na ovim prostorima. Sjediš na planini, piješ pivu "nulericu", jedeš meso i svađaš se. Ljepota. :cool:

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 01 nov 2020, 19:04

slika
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 01 nov 2020, 19:09

JohnKeynes97 je napisao/la:
01 nov 2020, 17:50
Samozdravlje je napisao/la:
01 nov 2020, 17:46
JohnKeynes97 je napisao/la:
01 nov 2020, 12:31
Ma samo da nas ne dobiju, da ne uleti neka frljoka kao sto je znala. Jer se desavala da stvarno imamo extra sezonu, oni puno slabiji i mi popusimo. Vjerujem da je Vinko taj faktor x u ovosezonskim derbijima.

Potpuno si u pravu, evo primjera, ono na prvu:
-2:2 na Kosevu, oni bas TOP , bojao sam se katastrofe i mi povedemo 2:0(Said i Belosevic). kako sam bio sretan sa tim remijem, kao da smo pobjedili. Amar nogom nabi Colica i otjera u svlacionicu.
-0:1 na Kosevu "98, tu sam docekao u USA sa kadetima FK Bosna- Sa. Kako su mi se vecina djecaka zalila, a bilo je i onih koji su likovali(manjina)
- Oni stariji pamte pobjedonosni gol Murata Šarana njima bitna, a nama nako. Bila zayebancija "Šaran upecao Ribara".
Tada bilo i tragicno u centralnoj lozi(staro Kosevo 197* g., @bordopoeta zna sigurno, a @robertkosar sumnjam ?

Na pamet mi padose jos dva derbija:
- Kad se igralo bez publike, nama trebala pobjeda za Evropu, a njima gotovo sigurna titula(ostalo 2-3 kola dokraja).Kako su bili motivisani igraci Zelje, kako su slavili kao da su Evropu osvojili, ono prema jugozapadu. Radio na RTV i gledao iz nov. kabina u tim kabinama bilo vise manijaka, kako su bili vulgarni :puke: i kako su slavili. Mislim da su vise slavili nas neuspjeh, jer im titula nije bila upitna.
- E ONDA IM VRATI BEKIC ZA SVE.

Sto se tice naredne utakmice dozivljavam je kao obicnu, na +4 ja potpuno opusten, znam da Vi mladji ne mozete biti u tom fazonu, jer i sam sam bio takav "vaznije Zelju dobiti, nego titulu osvojiti". Vjerujte da danas to nije tako, imamo ono sto nismo nikad VIZIJU,AKADEMIJU i UPRAVU koja sad radi pravi posao zajedno sa SS. Mi samo mozemo dobiti (remi,pobjeda)i zadrzati ili povecati bodovnu razliku, a poraz nam nije tragican jer ostaje ono "ko je prvi","ko ce osvojiti narednu Titulu", ko ce slaviti pred VJECNOM VATROM. Mi aBd. :clap:
Impresivno znanje stvarno.
Ma vaznija je titula nego pobjeda, nego uzas je recimo kad je ovolika razlika u kvalitetu i svemu u nasu korist, da im uleti neki nafakaski gol, i da pobjede.
Sjecam se derbija tj play ofa kad ga onaj uhljup zabi mislio sam da necu nikad da se u normalu vratim dozivio sok totalni. Tada Sok spuca glavom u stub. Jos jedan derbi mi je ostao u sjecanju kad je bila ona velika bakljada kad uletise na teren a Dzine nas moli da ne ulazimo na teren jer ce izbit haos. Tad mi je zao bilo sto uletitli nismo nikad to prezalio nisam mada ih je Dedic povaljao u stilu Badr Harija

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 01 nov 2020, 19:09

:njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 01 nov 2020, 19:22

Na Sarajevo kvota 2.20 na bet365
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 01 nov 2020, 19:26

Rahma je napisao/la:
01 nov 2020, 17:58
Skoro je super momak, kao i Nobel... ali namjerno provocirate, ne razumijem sto se ljutite kada vam neko odgovori, jbg.
Haloooo, jeste li svi svoji? 10x objašnjavam i ti dođeš i ovo kažeš.. Ko koga provocira ili bolje rečeno, čim? Avatarom Džeke možda, bosanskohercegovačkim igračem i reprezentativcem, legendom bh. fudbala? Vi ako u tome vidite problem, u jednoj fotografiji ili bolje rečeno sličici, o čemu da pričamo.. Zašto ne bih mogao imati Džeku na avataru? Niti sam rekao da je bolji od Papeta i naš najbolji igrač ikad, boli me qurac ko je najbolji. Na kraju, zašto bi iko toliko pažnje pridavao jednom avataru? Evo i ovako svi palamude kako imaju nekog iz familije i prijatelja koji navijaju za Želju, poštuju njihov izbor, bla bla, evo zašto je problem avatar? Samo zato što je Džeko počeo u Želji? :rol:

Jučer ja napisah, trebaš onda ispratiti kako ide redoslijed. Niko od nas ni ne spomene Džeku, stoji na avatarima. Dođu likovi i spomenu Edina i ponovo zakotrljaju tu priču. Kad im se vrati istom mjerom i metne, onda se naprave uvredljivi i krenu da nešto prijavljuju Morti kako ih se vrijeđa, pa se traže banovi, pa se govori kako se uništava tema, pa se traži da se prebace postovi itd. Onda se opet smiri sve i onda opet spominju Džeku i tako u krug. Doslovno ovako ide, nikom od nas ne naumpadne Džeko, već se samo nabode stoka koja ga prva spomene.

Edin Džeko
Naš igrač, legenda i svjetska klasa
Stavim ga na avatar
Debili pjene
Zašto pjene?
Zato što je dotični počeo u Želji

Jel sad malo jasnije?

Ovo je zadnji put da ću se nekom pravdati, ko se pravi lud i ne vidi u čemu je kvaka, onda ne znam. Eboga grob i avatar i nebo i potpis, nek pjene sve dok ne crknu od muke, ja ga skloniti neću.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 01 nov 2020, 19:32

Sušić kad nije povrijeđen UVIJEK igra!!! Andrej je dobar ali neće spreman Sušić sjediti na klupi Andreju

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 nov 2020, 19:55

@Morto ako banuješ Nobela, banuj i mene. Solidarišem s braćom, zajedno smo u ovom sr.anju od početka. :salut: :lol:

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 01 nov 2020, 20:08

Opet momci offtopic i skretanje pažnje na vas same. Morate se prilagoditi nije ovo vaša privatna tema uredu zajebancija sprdanje razumijem ima vas znate se licno, ali tema je FKS a ne postpubertetski poremećaji pažnje, ne samo vas dvojica sto branite svoje stavove vec i ovi što pokreću glupe teme.

Zna li neko ovih 5 izmjena mora li se obaviti u 3 "termina" ili?
Protiv MDK kad je Zizu usao mislio sam da je neka greška i da imaju samo 3 termina za izmjene. Na poluvremenu izasao Hare, pa Pidro Pejovic, poslije njih Krle i pred kraj Zizu. Jel to regularno? Ne znam otkud mi to u vazi li u nasoj ligi
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 01 nov 2020, 20:11

01 nov 2020, 20:08
Da, jedino ako se nije šta promijenilo.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 01 nov 2020, 20:14

Bordo23 je napisao/la:
01 nov 2020, 20:11
Na poluvremenu mozes praviti izmjenu i ona se ne ubraja u ta tri termina...
Dakle poluvrijeme i imas jos tri termina...

Ako sam ja dobro skonto ovo :mrgreen:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 01 nov 2020, 20:15

Opet momci offtopic i skretanje pažnje na vas same. Morate se prilagoditi nije ovo vaša privatna tema uredu zajebancija sprdanje razumijem ima vas znate se licno, ali tema je FKS a ne postpubertetski poremećaji pažnje, ne samo vas dvojica sto branite svoje stavove vec i ovi što pokreću glupe teme.

Kakav bolan offtopic, ako je u 'žiži' trenutno ova tema? Ako se nešto pokrene, onda se i mora razjasniti. Da se ne objasni, onda bi rekli 'vidi pickice isprovocirali i pobjegli'.
Evo ja od sinoć čekam te konstruktivne postove i analize pred derbi, ništa niko.

Mislim da mora, jer bi se u protivnom uzelo dosta vremena na razvlačenju i zadržavanju.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 01 nov 2020, 20:16

Zip je napisao/la:
01 nov 2020, 20:14
Bordo23 je napisao/la:

Aha, tako je znači :D
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 nov 2020, 20:18

Zip je napisao/la:
01 nov 2020, 20:14
Bordo23 je napisao/la:

Tako nekako, izmjena na poluvremenu ne krade vrijeme i to vrijeme ne mora bit nadoknađeno poslije. Znači tri termina u aktivnom vremenu igre, na poluvremenu radi šta hoćeš. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: maho_sa, Proximic i 42 gosta.