Rahma je napisao/la: ↑01 nov 2020, 17:58
Skoro je super momak, kao i Nobel... ali namjerno provocirate, ne razumijem sto se ljutite kada vam neko odgovori, jbg.
Haloooo, jeste li svi svoji? 10x objašnjavam i ti dođeš i ovo kažeš.. Ko koga provocira ili bolje rečeno, čim? Avatarom Džeke možda, bosanskohercegovačkim igračem i reprezentativcem, legendom bh. fudbala? Vi ako u tome vidite problem, u jednoj fotografiji ili bolje rečeno sličici, o čemu da pričamo.. Zašto ne bih mogao imati Džeku na avataru? Niti sam rekao da je bolji od Papeta i naš najbolji igrač ikad, boli me qurac ko je najbolji. Na kraju, zašto bi iko toliko pažnje pridavao jednom avataru? Evo i ovako svi palamude kako imaju nekog iz familije i prijatelja koji navijaju za Želju, poštuju njihov izbor, bla bla, evo zašto je problem avatar? Samo zato što je Džeko počeo u Želji?
Jučer ja napisah, trebaš onda ispratiti kako ide redoslijed. Niko od nas ni ne spomene Džeku, stoji na avatarima. Dođu likovi i spomenu Edina i ponovo zakotrljaju tu priču. Kad im se vrati istom mjerom i metne, onda se naprave uvredljivi i krenu da nešto prijavljuju Morti kako ih se vrijeđa, pa se traže banovi, pa se govori kako se uništava tema, pa se traži da se prebace postovi itd. Onda se opet smiri sve i onda opet spominju Džeku i tako u krug. Doslovno ovako ide, nikom od nas ne naumpadne Džeko, već se samo nabode stoka koja ga prva spomene.
Edin Džeko
Naš igrač, legenda i svjetska klasa
Stavim ga na avatar
Debili pjene
Zašto pjene?
Zato što je dotični počeo u Želji
Jel sad malo jasnije?
Ovo je zadnji put da ću se nekom pravdati, ko se pravi lud i ne vidi u čemu je kvaka, onda ne znam. Eboga grob i avatar i nebo i potpis, nek pjene sve dok ne crknu od muke, ja ga skloniti neću.