FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Jadnimi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Jadnimi » 04 nov 2020, 21:27

Bodom sam zadovoljan, glede table.
No razočaran sam Vinkovim ziheraskim pristupom.
Protivnika igrom ponizis u prvom poluvremenu, pa u drugo poluvrijeme udjes da se braniš, nigdje veze.
Dobro ako je ideja da protivniku, koji se nije sastao sa loptom dok si igrao, prepustis posjed(neshvatljivo), onda moraš i da promijeni postavku, izvadi najsporijeg, koji je profulao sve i još više, da sa nekim brzim praviš kontre, pojačaš sredinu da protivnik iz posjeda ne moze stvoriti sansu. Ali to radis u trenutku kada promijenis postavku igre, a ne kada se protivnik razmase, i popravi rezultat.
Neki igrači su podbacili, ali je trener razočarao.
Treba poštovati dobre rezultate, ali i upozoriti na greške, jer ih je večeras bilo dosta
Kiksevi su dio igre, ali ovaj večeras nas nije previše kostao(srećom).
Titova je naša u maju
Zadnja izmjena: Jadnimi, dana/u 04 nov 2020, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 nov 2020, 21:27

Pantelija je napisao/la:
04 nov 2020, 21:26
Denchi je napisao/la:
04 nov 2020, 21:20
mma_hz je napisao/la:
04 nov 2020, 21:15
Joj denchija 99,99 posto forumasa Pise isto ,samo on različito i kaze "s kim on forum djeli" hahahahaha volim ga ,kako je lud
Psuje isto ko debili sa dna kace
Nalozili se da ih nabijemo 4/5-0
Pa onda Hare kriv sto je ekipa pala i sto se ne znamo branit, sto je odbrana khurac i golman loooood
Hare je debil debeli burence ono iz waltera nabijem njega i raju s grbavice sto cugaju sa njim.
Fuj kakav mozak ono ima i jos ga branis 😂😂😂
Pa ubio je ekipu, ubio! Unistio mentalno psihicki kako god hoces. Pa pejovic mu ne sa vise lopte kad je vidio lalav je retard
Taverna je ipak bila njegov prvi izbor haahahhaah
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 nov 2020, 21:27

AlfredNobel je napisao/la:
04 nov 2020, 21:02
@Zip
Ma brate, to stoji, ziceri teški. Ali, ne možeš se predati odmah, doći i reći 'fulili smo ovo, hajmo kući nema fajde, ebite Harisu sve živo u autobusu'. To je gubitnički mentalitet, treba se vazda držati kao ekipa. Glavni razlog su propuštene šanse, nakon toga ide loše postavljeno drugo poluvrijeme, tj. povlačenje i ne mijenjanje kad se vidjelo da je ekipa pala zbog velike trke i teškog terena.

Idemo dalje momci, svi smo uz vas. Ništa ovo ne treba poljuljati, uvjeren sam u pobjedu protiv Tuzle. Idemo dalje i mi ovdje, moralo se uzeti, nije, bilo kako je bilo. Glave će ujutru biti hladnije, tako da nastavljamo gdje smo stali, ništa nismo zijanili što sr tiče prednosti.
Ja samo kazem sta je moguci uzrok lose igre u drugom poluvremen, po meni...
Mene je vec malo popustilo, bio sam bas nervozan... Krivo mi je baš, al zivot ide dalje. Nismo izgubili, malo smo dobili opomenu da se previse ne opustimo.
Ovo nije kratka trka, nego maraton. Treba skupčjati bodove
Bolje remi nego poraz.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 04 nov 2020, 21:27

feniksptica je napisao/la:
04 nov 2020, 21:23
mirzatele je napisao/la:
04 nov 2020, 21:20
ElCartel11 je napisao/la:
04 nov 2020, 21:14

Živ bio kompleks cega?
Da se nastavi do jutra igrat 10 utakmica, mi ne bi nijednu dobili. Osim bi sa ovakvom razlikom u kvalitetu kakvu mi imamo u odnosu na njih uzeo 3 razlike
A sta da su dobili. Oni nama kompleske pobjedama, mi njima trofejima..znamo i mi vratit vala
slažem se

titula je najbitnija i nju cemo osvojiti sigurno, daleko smo najbolja ekipa u ligi ali derbi necemo dobiti zadugo

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 04 nov 2020, 21:28

Realno treba dovesti Amera Bekića.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 04 nov 2020, 21:28

Evo opet gastarbajtera da lupa kao maksum, nenormalno.. Znači, ako je rekao da je Osim dobar za našu ligu i izvlači maksimum iz onog škarta, što smo vidjeli i večeras u drugom dijelu, onda je on 'anam njihov'? :rol:
Bravo, paglu si k'o noć. (Nemoj ovo brisati Morto, neću ići dalje).
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 04 nov 2020, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 nov 2020, 21:28

Svejedno. Znam da se sa njima haverise pa vjerovatno mahalac htio da malo se hvali na pivi ili shisi kako on ima laznjak i kako mu je kroz noge probacio BRUDAAAAA
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 nov 2020, 21:29

04 nov 2020, 21:28
Evo opet gastarbajtera da lupa kao maksum, nenormalno.. Znači, ako je rekao da je Osim dobar za našu ligu i izvlači maksimum iz onog škarta, što smo vidjeli i večeras u drugom dijelu, onda je on 'anam njihov'? :rol:
Kako brat upozori :urnebes: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 04 nov 2020, 21:30

Jbg, tako je kad nemas spica, Nedim Hadzic je za Hareta Batistuta, nek prica ko sta hoce, al on bi bar 1 zabio iz onih sansi. Ostaje zal sto nismo dobili, al jbg 4 bobe nije lose. Idemo dalje.
Spic je podmoranje ja bi doveo Hadzica i jos jednog.

Melji R'ajvo :opaopa: :opaopa: :opaopa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 04 nov 2020, 21:30

MortemHz je napisao/la:
04 nov 2020, 21:16
SarajevoJeBordo je napisao/la:
04 nov 2020, 21:11
MortemHz je napisao/la:
04 nov 2020, 21:05
Oni neće ni bod izvući u Banja Luci, opušteno momci. Ovo su šampioni Bosne i Hercegovine za 2020/21 godinu.
Blago tebi kad možeš biti ovako miran. Meni je ovo gore nakon 5:2 i 1:3. Zbog mahalskog mentaliteta Harisa yebenog Handžića, nedostojnog ovakve ekipe, Dejvid Koperfild treba da digne psihički ekipu za Tuzlu. Sa juniorom na stoperu i vjerovatno drugim najvećim mahalašem, kvazikapitenom, u špicu.
Ma isto sam pisao i prije početka utakmice, sve i da smo izgubili isto bi tvrdio. Nije lijep osjećaj kad znaš da si im mogao MINIMALNO 3 gola dati i tu računam naš gol i stativu Velkoskog.. ali opet ja sam 110% uvjeren da smo opet šampioni, ne tangira me toliko.
Mnogo gore sam se osjećao protiv Tuzle, opisati ne mogu.. valjda što smo onako igrali a tek bio početak sezone.
Svjestan sam ja da ova utakmica nosi 1 bod ili 3 boda kao i svaka druga. Teško mi je samo pala mahalaština i ponašanje onog drveta kao da je na terminu. Sve i da smo izgubili osvojit ćemo je, i toga sam svjestan. Samo me strašno boli što zbog MENTALITETA POJEDINACA ne možeš rezultatski da razmontiraš ekipu koja SEDAM YEBENIH MINUTA igra od 45 mogućih.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 04 nov 2020, 21:30

Živim za dan kad ce Krste i Haris otici iz kluba

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 04 nov 2020, 21:30

Zip je napisao/la:
04 nov 2020, 21:27
04 nov 2020, 21:02
@Zip
Ma brate, to stoji, ziceri teški. Ali, ne možeš se predati odmah, doći i reći 'fulili smo ovo, hajmo kući nema fajde, ebite Harisu sve živo u autobusu'. To je gubitnički mentalitet, treba se vazda držati kao ekipa. Glavni razlog su propuštene šanse, nakon toga ide loše postavljeno drugo poluvrijeme, tj. povlačenje i ne mijenjanje kad se vidjelo da je ekipa pala zbog velike trke i teškog terena.

Idemo dalje momci, svi smo uz vas. Ništa ovo ne treba poljuljati, uvjeren sam u pobjedu protiv Tuzle. Idemo dalje i mi ovdje, moralo se uzeti, nije, bilo kako je bilo. Glave će ujutru biti hladnije, tako da nastavljamo gdje smo stali, ništa nismo zijanili što sr tiče prednosti.
Ja samo kazem sta je moguci uzrok lose igre u drugom poluvremen, po meni...
Mene je vec malo popustilo, bio sam bas nervozan... Krivo mi je baš, al zivot ide dalje. Nismo izgubili, malo smo dobili opomenu da se previse ne opustimo.
Ovo nije kratka trka, nego maraton. Treba skupčjati bodove
Bolje remi nego poraz.
I mene je.. Slažem se za ostalo, fino rečeno.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 04 nov 2020, 21:32

Kad vidim koliko bijednici bod slave ubio bi Handzica na mrtvo, fuj
Vinko ispo si picka **** te Morz u usta sa ovim raspalim igracima
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 04 nov 2020, 21:33

MortemHz je napisao/la:
04 nov 2020, 21:29
04 nov 2020, 21:28
Kako brat upozori :urnebes: :rol:
Šta ću, kad si postao ažuran otkad lova slabo kapa od klikova i postova. :kafa:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 04 nov 2020, 21:33

Mene i dalje ne popušta, večeras su trebali bit poniženi.
I bili bi da nemamo onako ubojite napadače.

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 04 nov 2020, 21:33

Mene najviše interesuje igra iz prvog poluvremena da li je stvarno tolika razlika u snazi između nas i njih ili je ono čisto bila njihova taktika
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 04 nov 2020, 21:34

Jadnimi je napisao/la:
No razočaran sam Vinković ziheraskim pristupom.
Protivnika igrom ponizis u prvom poluvremenu, pa u drugo poluvrijeme udjes da se braniš, nigdje veze.
Dobro ako je ideja da protivniku, koji se nije sastao sa loptom dok si igrao, prepustis posjed(neshvatljivo), onda moraš i da promijeni postavku, izvadi najsporijeg, koji je profulao sve i još više , da sa nekim brzim praviš kontre, pojačaš sredinu da protivnik iz posjeda ne moze stvoriti sansu. Ali to radis u trenutku kada promijenis postavku igre, a ne kada se protivnik razmase, i popravi rezultat.
Treba poštovati dobre rezultate, ali i upozoriti na greške, jer ih je večeras bilo dosta
Titova je naša u maju
Čovjek fino rekao, trebao nam visok igrač. Ali šta on zna, mi smo stručnjaci. Ne mogu ni Haretu zamjeriti, nije išla realizacija i tjt. Idemo se sabrati i pobijediti Tuzlu, seljo neće Borca dobiti.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 04 nov 2020, 21:35

Jadnimi je napisao/la:
No razočaran sam Vinkovim ziheraskim pristupom.
Dobro ako je ideja da protivniku, koji se nije sastao sa loptom dok si igrao, prepustis posjed(neshvatljivo), onda moraš i da promijeni postavku, izvadi najsporijeg, koji je profulao sve i još više, da sa nekim brzim praviš kontre, pojačaš sredinu da protivnik iz posjeda ne moze stvoriti sansu. Ali to radis u trenutku kada promijenis postavku igre, a ne kada se protivnik razmase, i popravi rezultat.
Titova je naša u maju
Sarajevo je odigralo loše drugo poluvrijeme, ali plana da se povuku nije bilo.

"Nismo se htjeli povući. htjeli smo da igramo. Izgubili smo tri-četiri lopte koje smo trebali zadržati. Onda smo se iz nekog straha se vratili nazad".
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 nov 2020, 21:35

04 nov 2020, 21:24

Čekaj, porediš Handžića koji je odigrao loše i koji je syebao dva-tri zicera s Šerbečićem, koji nigdje direktno nije kriv? Fin učinak ima, ali kakvih je još šansi imao od početka sezone, mogao je imati duplo. Po tvojim riječima, kao da je Lewandowski.

Ne vrijedi ni pričati, guraj svoje boli me briga. Kad ti raja počne još žešće psovati, nemoj se buniti. Ništa drugačiji nisi od kamuflaza, emira, bordobijelog i ostalih, kad su onomad branili Husrefa.
Nigdje nije direktno kriv? Ko je "cuvao" Lendrica kod one sanse kad ga odbrani Vladan? Ispadao cjelu tekmu, Dupovac i oba beka ga vadili, i zuti uspio zaradit?

Da nije igrao dobro?

Da imao je sansi naravno ali da ih je sve iskoristio ne bi bio rezervni napadac, jer bi imao 15 golova sad i da inace ima tu realizaciju ne bi ni igrao za nas vjerovatno...
Lendricu se svi divite a lik je slabiji po ucinku...

Boli me k. ako se to tolerise psovat cu i ja...

Ljudi dodju i psuju i Ahmeta, Vinka, i svakog...generalno to su nagrizeni mozgovi od kojih i ne mozes ocekivati nesto smisleno, samo vas se nakotilo poprilicno...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 04 nov 2020, 21:37

bodi123 je napisao/la:
04 nov 2020, 19:25
Denchi je napisao/la:
04 nov 2020, 19:22
Puno psujete matere mi, vodimo ba sta vam je

Veza fercera, oni su gori nego ikad, imamo i Hebu i Fanima na klupi, zavrsavamo ovo ba...
Mah kume ovo se moralo završit do poluvremena. Znam da voliš Handžeta ko brata al nemoj svijut pokušavat pravdati ovo.

Neće u drugom ovakva slika biti, konsolidovat će se oni, tempo će pasti... ovo je tačno poluvrijeme kakvo sam priželjkivao, s velikim intenzitetom i mnoštvom trke, ali nas realizacija ukopa. Željo je smiješan.

Rahmanović je isto petljao bezveze, Pejović kontra 3 na 1 šuta, Haris 3 zicera zapucao... uf uf, al me srklet fata.
Evo vidiš @Denchi šta sam ti napisao na poluvremenu, identično nas sve ovo dočekalo u nastavku.

Nismo Dinamo i naša ekipa ne može oba poluvremena odigrati jednakim tempom, te satjerati protivnika u 16 metara od prve do 91. minute. Nije bilo realno očekivati da ćemo nastaviti s dominacijom jer smo morali pasti i fizički te pogotovo psihički poslije promašaja. Nije im Vinko rekao da se povuku. Željo se dozvao, podigao, i ptice na grani su znale da ćemo ga primiti i prosuti pobjedu, i tako je i bilo.

Ovakva utakmica se mora završit u prvom poluvremenu, moraš zabit barem 2 gola iz onolikih prilika, i drugom kad spustiš ručnu da si rahat.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”