Jeste brate ali hoćemo li tjerati nakon jedne ili dvije greške? Svaki klub osjeti to na svojoj koži a šta misliš da mi to uradimo sad gdje imamo 10-3-0, play-off EL gdje smo jednim golom razlike ispali od **** bivših europskih prvaka kojima je budžet 12 puta veći od našeg?Toljaga je napisao/la: ↑04 nov 2020, 22:12Mogu mene napadati koliko hoce ali to su samo cinjenice koje vecina ovdje vidi ali pokusavaju lagati i ubjediti sami sebe da on radi dobar posao. Mene ne zanima ko je i sta je, ali kad neko ne radi dobro za klub, aj neko treba biti nogiran. To sto je mozda prije 476 godina uradio nesto dobro, ne znaci da ga treba trpiti pa taman da je moj babo.ado-hz je napisao/la: ↑04 nov 2020, 22:07Sad ce te napasti neki da je Hadzija haman pa pogodio sve do sad pojacanja koja je doveo i da treba da ostane. Evo ako je i doveo sve do sad dobro, nedovodjenjem napadaca prije Evrope izbio nam je iz dzepa potencijalnih 500.000e.Toljaga je napisao/la: ↑04 nov 2020, 22:03
Ako mislimo biti ozbiljni, prvo nam treba neki novi hadzija. Ovaj nije za FKS. Bacio je pare od pojacanja za mustedanagica i fanima, od kojih na njihovim pozicijama imamo najmanje po dva kvalitetnija igraca, umjesto da ih je dao za pravog napadaca. On je jedini krivac sto smo ispali iz Evrope i sto danas nismo slavili sa najmanje 3 gola razlike.
Manite se supljih kako neko voli klub i price o trenutnoj tabeli kao opravdanju za glupe (ne)namjerne poteze ljudi koji su u klubu. Hadzic-OUT!!
Ako to nije malo i ako mi imamo para da se razbacujemo onda neka ga jos kod nas.
Tvrdim da smo napravili najmanje grešaka nego ikad ove sezone a kako mogu nekoga otpustiti kada smo stalno prvaci a evo i ponovili smo play-off kao što sam već napisao. Uvijek može i treba bolje ali sada nije vrijeme za to, vjeruj mi.
Hadžija je ubo milion puta, da se ne lažemo. Greška je što nije doveo napadača ali nas je sve zatekla ova povreda Merse isto tako. Fanimo je ok, Mustedanagić je i dalje ''fula'' i pored onog sjajnog gola sa prošle utakmice, mora nam se još dokazati.
Godinu dana smo bez poraza, jedina ekipa u Europi uz Feynoord..