FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 04 nov 2020, 22:19

Toljaga je napisao/la:
04 nov 2020, 22:12
ado-hz je napisao/la:
04 nov 2020, 22:07
Toljaga je napisao/la:
04 nov 2020, 22:03

Ako mislimo biti ozbiljni, prvo nam treba neki novi hadzija. Ovaj nije za FKS. Bacio je pare od pojacanja za mustedanagica i fanima, od kojih na njihovim pozicijama imamo najmanje po dva kvalitetnija igraca, umjesto da ih je dao za pravog napadaca. On je jedini krivac sto smo ispali iz Evrope i sto danas nismo slavili sa najmanje 3 gola razlike.
Manite se supljih kako neko voli klub i price o trenutnoj tabeli kao opravdanju za glupe (ne)namjerne poteze ljudi koji su u klubu. Hadzic-OUT!!
Sad ce te napasti neki da je Hadzija haman pa pogodio sve do sad pojacanja koja je doveo i da treba da ostane. Evo ako je i doveo sve do sad dobro, nedovodjenjem napadaca prije Evrope izbio nam je iz dzepa potencijalnih 500.000e.
Ako to nije malo i ako mi imamo para da se razbacujemo onda neka ga jos kod nas.
Mogu mene napadati koliko hoce ali to su samo cinjenice koje vecina ovdje vidi ali pokusavaju lagati i ubjediti sami sebe da on radi dobar posao. Mene ne zanima ko je i sta je, ali kad neko ne radi dobro za klub, aj neko treba biti nogiran. To sto je mozda prije 476 godina uradio nesto dobro, ne znaci da ga treba trpiti pa taman da je moj babo.
Jeste brate ali hoćemo li tjerati nakon jedne ili dvije greške? Svaki klub osjeti to na svojoj koži a šta misliš da mi to uradimo sad gdje imamo 10-3-0, play-off EL gdje smo jednim golom razlike ispali od **** bivših europskih prvaka kojima je budžet 12 puta veći od našeg?
Tvrdim da smo napravili najmanje grešaka nego ikad ove sezone a kako mogu nekoga otpustiti kada smo stalno prvaci a evo i ponovili smo play-off kao što sam već napisao. Uvijek može i treba bolje ali sada nije vrijeme za to, vjeruj mi.
Hadžija je ubo milion puta, da se ne lažemo. Greška je što nije doveo napadača ali nas je sve zatekla ova povreda Merse isto tako. Fanimo je ok, Mustedanagić je i dalje ''fula'' i pored onog sjajnog gola sa prošle utakmice, mora nam se još dokazati.
Godinu dana smo bez poraza, jedina ekipa u Europi uz Feynoord..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 04 nov 2020, 22:20

Vinko ziheraš gori nego Ćala. Najboljeg kondicionog imamo a nadtrčo nas Bekrić i Alispahić. Crkli nakon 50 minuta. Mada sam mišljenja da je to problem do Vinka jer ne rotira ništa samo kad mora. Imas situaciju da je Šerbe odigro ozbiljniju tekmu nekad u 9om mjesecu, a sa druge strane potrošio Benju i izbacio ga iz forme kao i Rahmana.
Željo neutraliso naše individualce i to je to. Mi kao tim ofanzivno nemamo puno toga za ponuditi.
Izmjene katastrofa, tačno čovjek pogubljen.

Idemo dalje!
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 nov 2020, 22:21

forza_juve je napisao/la:
04 nov 2020, 22:04
Denchi je napisao/la:
04 nov 2020, 21:52
JohnKeynes97 je napisao/la:
04 nov 2020, 21:49

Zivota ti, kako jos obraza imas braniti onog debila?? Kako??
2 zicera je promasio.
Navedi spica koji nije fulio zicer?

Kreni od 15 miliona pa nagore
Nije problem sto promasi, problem je sto on to nonsalantno odigra. Htio je cijelu odbranu po cevape poslati a mogao je jednim potezom zavrsiti a sve je to sto konta napadamo, stvaramo sanse, dominiramo pa u glavi imas ajde bit ce jos prilika, ima prostora za luksuz, daj da ih ponizim. U pravu si svaki spic promasi zicere ali trebao je ozbiljno pristupit onoj sansi.
Kazem opet ovaj bod je dobar jer si stvorio x sansi, eh da je 1:1 bilo a jedna sansa onda je za zabrinut se.
Slazem se
Htio je previse i na kraju uprskao 2 dobre prilike
1 sut mu skinuo golman, da je jedan dao skroz druga tekma bi bila, ali jbg da je taj killer spic nije i nije bio ni prije i zato smo svi od proljeca ponavljali daj spica! Daj spica! Samo psovke su sramota...nema potrebe za tim
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 nov 2020, 22:23

SarajevoJeBordo je napisao/la:
04 nov 2020, 22:18
emir79 je napisao/la:
04 nov 2020, 22:13
I ova prica da smo bez poraza polahko gubi sjaj. Da bez poraza, ali i 3 remija koja nam uzese 6 bodova.
Ovaj danas se nije smio nikako desiti, jer smo jednostavno kvalitetniji i igramo kod kuce. Vratili smo mi kone itekako u zivot. Isto tako Zrinjski koji uvijek ima probleme na startu se vraca u velikom stilu.

Moramo se mi itekako uozbiljiti, da od "gotovog" ne napravimo veresiju.

Svi moraju od igraca do strucnog staba da se zapitaju gdje se grijesi.

I ne spominjite samo Handzica, spomenite i ono Pejovicevo, koje je takođe za šamara.
13 utakmica, 3 remija, strašno zaista. Treba im od plate odbit. A ne sikiraj se, veresije neće biti dok je janjarsko govedo tamo đe treba biti.
:rol:

Kemo88
Kontakt:

Post Postao/la Kemo88 » 04 nov 2020, 22:25

:guz: Opet je +4

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 04 nov 2020, 22:26

Evo miševa iz rupa
10-3-0
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 04 nov 2020, 22:26

Inijesta je napisao/la:
04 nov 2020, 21:59
AlfredNobel je napisao/la:
04 nov 2020, 21:50
Aduka87 je napisao/la:
04 nov 2020, 21:48
Idalje si na 1. Mjestu, bez poraza si, +4 odnosu na mitomane, i vi kmecite, pljujete po Vinku i igracima, pa dal vas je stid i dal imate obraza ? Momcima je jedino moze zamjerit na losoj igri u 2 poluvremenu a sto se tice prvog poluvremena, po meni najbolje poluvrijeme ove sezone, ali jbga nismo imali spica da to iskoriti i tjt. Momcima sretno u nedjelju, drago mi je sto ce Besic dobiti priliku. A VI PLJUVATORI NEKA VAS JE STID I SRAM, MARS U PM ❤
Nije pljuvanje, već KRITIKOVANJE. Niko Vinku nije opsovao familiju, mrtve, djecu i slično, osim @Inijeste koji standardno to radi.
Gdje sam opsovao Vinku bilo sta od tog navedrnog i nadji mi postove gdje ja to stalno radim?
Nemoj da jedes **** cijenim te ko forumasa i vazda s tobom i kad se ne slazem imam ok konverzaciju

Opsovao sam Handzicu odmah nakon tekme vruce glave al mu je yebalo i pola grada veceras
Nisam mislio gore to od navedenog. Da si uvrijedio, jesi, eto ti dole.

slika

slika

Generalno mi je odvratno ovo vrijeđanje naših ljudi, nebitno bio ti ili neko deseti.
I ja tebe cijenim, ali to nema veze s ovim.

I ovo gore što kažeš nije qurcobolja, već umor kasnije. Naši su imali i više nego odličan pristup po pitanju borbenosti i elana.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 04 nov 2020, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 04 nov 2020, 22:27

Denchi je napisao/la:
04 nov 2020, 22:21
forza_juve je napisao/la:
04 nov 2020, 22:04
Denchi je napisao/la:
04 nov 2020, 21:52

Navedi spica koji nije fulio zicer?

Kreni od 15 miliona pa nagore
Nije problem sto promasi, problem je sto on to nonsalantno odigra. Htio je cijelu odbranu po cevape poslati a mogao je jednim potezom zavrsiti a sve je to sto konta napadamo, stvaramo sanse, dominiramo pa u glavi imas ajde bit ce jos prilika, ima prostora za luksuz, daj da ih ponizim. U pravu si svaki spic promasi zicere ali trebao je ozbiljno pristupit onoj sansi.
Kazem opet ovaj bod je dobar jer si stvorio x sansi, eh da je 1:1 bilo a jedna sansa onda je za zabrinut se.
Slazem se
Htio je previse i na kraju uprskao 2 dobre prilike
1 sut mu skinuo golman, da je jedan dao skroz druga tekma bi bila, ali jbg da je taj killer spic nije i nije bio ni prije i zato smo svi od proljeca ponavljali daj spica! Daj spica! Samo psovke su sramota...nema potrebe za tim
Ma ne treba psovati nikada igracima i strucnom stabu.
Da je bio killer mozda bi i on promasio ko zna, samo kazem da je trebao ozbiljnije to odraditi. Ubij ih golovima a ne potezima nekim.
Onako razvalit pratioca poluvrijeme je za svaku pohvalu. Sto se tice spica.on treba ali sto tako ima ih dosta kojima isticu ugovori pa treba i tu vidjeti sta i kako da se zna na cemu smo
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 04 nov 2020, 22:27

Kemo88 je napisao/la:
04 nov 2020, 22:25
:guz: Opet je +4
To i ja kazem.. oni bod slave kao pobjedu, mi ko da smo izgubili, mi plus 4 oni minus 4.. jest da smo im se trebali revansirat za zadnje derbije, al brate imamo plus 4 aBd uskoro vise.. nek slave derbije to im je jedino sto je preostalo..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 04 nov 2020, 22:27

Kamuflazn je napisao/la:
04 nov 2020, 22:20
Vinko ziheraš gori nego Ćala. Najboljeg kondicionog imamo a nadtrčo nas Bekrić i Alispahić. Crkli nakon 50 minuta. Mada sam mišljenja da je to problem do Vinka jer ne rotira ništa samo kad mora. Imas situaciju da je Šerbe odigro ozbiljniju tekmu nekad u 9om mjesecu, a sa druge strane potrošio Benju i izbacio ga iz forme kao i Rahmana.
Željo neutraliso naše individualce i to je to. Mi kao tim ofanzivno nemamo puno toga za ponuditi.

Idemo dalje!
13 utakmica, 32 gola, stvarno ofanzivno nemamo šta ponuditi. Nek ti je babukica rotirao yebo te njegov kapiten.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 04 nov 2020, 22:28

Moramo se podhitno riješiti te nadmene teorije da mi moramo biti uvijek 10+ bodova ispred konkurenata. To niti se desilo, niti će se desiti u ovoj ligi, a Boga mi ni u mnogim drugima.

Svaka utakmica vrijedi tri boda, emocije ostaviti po strani ako želimo nastaviti kontinuitet osvajanja titula.

Realno, u zadnje dvije godine više puta se dešavalo da mi iz dvije šanse zabijamo golove i odvajamo bodove nego ovo večeras. Od 13 utakmica u svih 13 smo bili dominantni igrom i sadržajem na terenu. Pa Barsa u zlatnim sezonama Xavija i Iniesta nije imala omjer 13/13 a mi nešto kukamo.

Puna podrška ekipi. Dobiti Tuzlu aBd, odmoriti se tokom pauze i završavati lagano prvi dio sezone za nadati se sa minimalno +7, što nam daje više nego komotni početak proljetnog dijela, gdje će oni u svakoj utakmici biti pod imperativom pobjede.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 04 nov 2020, 22:28

Crkli smo jer smo u prvom poluvremenu imali plan rijesiti tekmu i onda u drugom mirno privesti utakmicu kraju jer imaš za 4 dana tesko gostovanje Tuzli.
Debeli parmak nije iskristio malo more sansi i odmah sam nakon prvog poluvremena znao, da nam se ne piše dobro u drugom jer je ne moguce onakav tempo držati cijelu tekmu.
Vinko je u prvom poluvremenu pojeo tog famoznog Amara. Da smo imali normalnog napadaca bilo bi 3:0 i khaj phice.

Posle njihovog gola se nismo htjeli otvarati puno jer nam i remi odgovara, a imamo za par dana opet tekmu.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 04 nov 2020, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 nov 2020, 22:28

Kamuflazn je napisao/la:

Idemo dalje!
Kakav post grob te yebo :rol:

Šta rece, nemamo ofsnzivno sta ponuditi... 32 gola u 13 utakmica :tokralju:
Benjo van forme, ovo mu prva loss utakmica... Prije toga gol dao, a prije tog gola odmarao zbog kartona :tokralju:
Rahman van forme, lik se nadavao golova u posljdnje 3-4 utakmice kao Leo Mesi :tokralju:

Bravo majstore, neko kad bi citao ovo pomislio bi da se borimo za opstanak. :tokralju:

Toljaga
Kontakt:

Post Postao/la Toljaga » 04 nov 2020, 22:28

MortemHz je napisao/la:
04 nov 2020, 22:19
Toljaga je napisao/la:
04 nov 2020, 22:12

Mogu mene napadati koliko hoce ali to su samo cinjenice koje vecina ovdje vidi ali pokusavaju lagati i ubjediti sami sebe da on radi dobar posao. Mene ne zanima ko je i sta je, ali kad neko ne radi dobro za klub, aj neko treba biti nogiran. To sto je mozda prije 476 godina uradio nesto dobro, ne znaci da ga treba trpiti pa taman da je moj babo.
Jeste brate ali hoćemo li tjerati nakon jedne ili dvije greške? Svaki klub osjeti to na svojoj koži a šta misliš da mi to uradimo sad gdje imamo 10-3-0, play-off EL gdje smo jednim golom razlike ispali od **** bivših europskih prvaka kojima je budžet 12 puta veći od našeg?
Tvrdim da smo napravili najmanje grešaka nego ikad ove sezone a kako mogu nekoga otpustiti kada smo stalno prvaci a evo i ponovili smo play-off kao što sam već napisao. Uvijek može i treba bolje ali sada nije vrijeme za to, vjeruj mi.
Hadžija je ubo milion puta, da se ne lažemo. Greška je što nije doveo napadača ali nas je sve zatekla ova povreda Merse isto tako. Fanimo je ok, Mustedanagić je i dalje ''fula'' i pored onog sjajnog gola sa prošle utakmice, mora nam se još dokazati.
Godinu dana smo bez poraza, jedina ekipa u Europi uz Feynoord..
Ne slazem se da je samo jedna ili dvije greske jer je ''pojacao'' jedine pozicije na kojima smo bili jaki. I na te pozicije je doveo losije igrace od nasih, uz to sto je najgore, dao je pare za njih. Druga stvar noje nam samo naadac kritican, nego i bekovi i golman a on ni tu nije doveo nikoga.

Ovo boldirano je nas najveci problem i boljka koje se nikad necemo rijesiti. Sto se duze ceka, bice sve teze i gore. Trebali smo to nauciti iz onog cirkusa sa usrefom taldzijom.
Hadzic mora otici sto prije.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 04 nov 2020, 22:29

Dijete kluba, dobijes priliku protiv Zelje da igras. Imo je najbolju namjeru, al brate ako volis klub i ti sam reci i daj do znanja treneru da nisi za tog trenutno sta se trazi i to je to. Ne treba ga se ni toliko napadat jer nije ni trebalo doc do toga da nam on pocinje derbi utakmicu
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 04 nov 2020, 22:30

SarajevoJeBordo je napisao/la:
04 nov 2020, 22:27
Kamuflazn je napisao/la:

Idemo dalje!
13 utakmica, 32 gola, stvarno ofanzivno nemamo šta ponuditi. Nek ti je babukica rotirao yebo te njegov kapiten.
Hahahahhahahahaha tatica i on večeras prezadovoljni. :urnebes:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 nov 2020, 22:31

Kazu nasi izletili sa stadiona za Kosoricem, ponio Handzica u dzepu...
Pitanje je kako je stao u dzep onoliki al haj
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 04 nov 2020, 22:32

Kao što smo davno bili prerasli Husrefa i njegove karafeke, tako je jasno da se preraslo i celavu spodobu.
Realno, ništa ne radi a uredno placen, i to debelo.
Yebem li ti amawe grob mrtvi, kako g.ovno pljuje po savezu samo da bi mu se koji penal i bod dao do kraja polusezone.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 04 nov 2020, 22:35

Puno je Handžić dao bitnih golova i presjedio na klupi da bi mu se ovako navijači odužili. Ne kažem da je vrhunski i vanserijski napadač, ali njegovo srce je pitarsko i on je za mene Benzema.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 04 nov 2020, 22:37

Zeko87 je napisao/la:
04 nov 2020, 22:35
Puno je Handžić dao bitnih golova i presjedio na klupi da bi mu se ovako navijači odužili. Ne kažem da je vrhunski i vanserijski napadač, ali njegovo srce je pitarsko i on je za mene Benzema.
Nema emocija i vezivanja za igraca ako hoces napredovat
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.