FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Historicar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Historicar » 07 nov 2020, 15:20

AlfredNobel je napisao/la:
07 nov 2020, 15:11
bordobijeli je napisao/la:
07 nov 2020, 14:55
Nista nije drama. Forum je da se diskutuje, da bi mogli pricati o sutrašnjoj utakmici moramo znati koji 18 otišlo za Tuzlu.
Evo samo mi izvedi dvije analize pred Tuzlu na osnovu dvije stvari:

1. Igramo s Miličević, Sušićem, Adukorom
2. Igramo bez Miličevića, Sušića i Adukora

Eto, samo mi objasni koja je razlika, kad i bez dotične trojice si favorit i imaš igrače koje ih mogu zamijeniti. Miličević jeste jedan od najbitnijih i najboljih u ekipi, ali sam siguran da ga protiv Tuzle može zamijeniti Bešić. Sušić nije toliki hendikep, jedino po pitanju širine i opcija s klupe, trenutno ga Đokanović jede po tom pitanju. Za Adukora isto važi, trenutno jedino bitan za širinu.

Dalje.. Otpadaju ti dvojica veznjaka, tekmu će početi tandem Đokanović-Pejović. U slučaju, ne do bog, neke povrede imaš Mustedanagića i Krstea u krajnjoj varijanti, koji mogu odgovoriti u tim momentima. Uz njih, čak se i Rahman može povući malo nazad, po potrebi. U odbrani kao što rekoh imaš Bešića, koji je protiv Olimpica čini mi se, odigrao odličan meč.

Eto završeno. Da su dostupni Miličević, Sušić i Adukor, opet bi bila ista diskusija, jer si i bez njih favorit i bez njih se očekuje pobjeda, jer šta? Imaš i ovako kvalitetan kadar i odlične igrače.

Kovačević
Oremuš Dupovac Bešić Pidro
Đokanović Pejović
Fanimo Rahman Tatar
Handžić

Jedinu bih izmjenu napravio uvođnjem Fanima umjesto Velkoskog. Čisto radi brzine i proboja po krilima, a da je u nekoj zavidnoj formi Fanimo, daleko od toga. Ušao na derbiju i pokazao ništa. Nije ni čudo što ga je Krste izbacio iz prve postave.
Nije Bešić igrao protiv Olimpika, nema ni jedan jedini nastup u Premijer ligi, samo je igrao protiv Radničkog u kupu.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 nov 2020, 15:23

Nista nije drama. Forum je da se diskutuje, da bi mogli pricati o sutrašnjoj utakmici moramo znati koji 18 otišlo za Tuzlu.

Eto, samo mi objasni koja je razlika, kad i bez dotične trojice si favorit i imaš igrače koje ih mogu zamijeniti. Miličević jeste jedan od najbitnijih i najboljih u ekipi, ali sam siguran da ga protiv Tuzle može zamijeniti Bešić. Sušić nije toliki hendikep, jedino po pitanju širine i opcija s klupe, trenutno ga Đokanović jede po tom pitanju. Za Adukora isto važi, trenutno jedino bitan za širinu.

Dalje.. Otpadaju ti dvojica veznjaka, tekmu će početi tandem Đokanović-Pejović. U slučaju, ne do bog, neke povrede imaš Mustedanagića i Krstea u krajnjoj varijanti, koji mogu odgovoriti u tim momentima. Uz njih, čak se i Rahman može povući malo nazad, po potrebi. U odbrani kao što rekoh imaš Bešića, koji je protiv Olimpica čini mi se, odigrao odličan meč.

Eto završeno. Da su dostupni Miličević, Sušić i Adukor, opet bi bila ista diskusija, jer si i bez njih favorit i bez njih se očekuje pobjeda, jer šta? Imaš i ovako kvalitetan kadar i odlične igrače.

Kovačević
Đokanović Pejović
Fanimo Rahman Tatar
Handžić

Jedinu bih izmjenu napravio uvođnjem Fanima umjesto Velkoskog. Čisto radi brzine i proboja po krilima, a da je u nekoj zavidnoj formi Fanimo, daleko od toga. Ušao na derbiju i pokazao ništa. Nije ni čudo što ga je Krste izbacio iz prve postave.
OK. Al ne znamo da li su u rosteru ovi koje se nabrojao u prvih 11.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 07 nov 2020, 15:24

Besic sad ako ne dobije sansu nece nikad,a sta cemo ako se Krle pokaze dobro u napadu,onda nista od napadaca na zimu 😁

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 07 nov 2020, 15:26

Historicar je napisao/la:
07 nov 2020, 15:20

Kovačević
Đokanović Pejović
Fanimo Rahman Tatar
Handžić

Nije Bešić igrao protiv Olimpika, nema ni jedan jedini nastup u Premijer ligi, samo je igrao protiv Radničkog u kupu.
Pardon, moja greška. Igrao je protiv Radničkog i jednu pripremnu tekmu.

@bordobijeli
Svaka čast, wow.. :salut:
Odgovori na ta dva pitanja, da vidim šta ćeš reći.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 nov 2020, 15:30

Majstore kazem ti ne znamo koji 18 otišlo u Tuzlu a ti odredio prvih 11 na osnovu cega ??
Meni je cudno sto nisu objavili 18 igraca koji su otputovali samo se o tome radi

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 07 nov 2020, 15:33

Ovi iz Tuzle slagali za povrijeđene, Ubiparip trenirao normalno.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 07 nov 2020, 15:34

07 nov 2020, 15:30
Majstore kazem ti ne znamo koji 18 otišlo u Tuzlu a ti odredio prvih 11 na osnovu cega ??
Meni je cudno sto nisu objavili 18 igraca koji su otputovali samo se o tome radi
Ovo je prvi put da nisu objavili spisak putnika za gostovanje.Prije toga su ga svaki put objavili, bilo da idemo u Glasgow, bilo u Lukavac.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 07 nov 2020, 15:37

fks74 je napisao/la:
07 nov 2020, 15:33
Sve taktika zato i nasi nece da objave ko je otisao za Tuzlu a oni od toga napravili teoriju zavjere, a sto se tice Tuzle svi su im igraci zdravi
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

SaNa
Kontakt:

Post Postao/la SaNa » 07 nov 2020, 15:50

@MortemHZ daj novu anketuu
This time next year, we'll be millionaires!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 07 nov 2020, 15:55

fks74 je napisao/la:
07 nov 2020, 15:33
Ma znao sam odmah da Bašić ublehari, Ubiparip regularno igrao prošlu subotu u Krupi, dao gol za pobjedu.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 07 nov 2020, 16:06

07 nov 2020, 15:30
20 igraca je u protokolu, ne mogu svi stati na jedan list papira, pa zbog usteda najlakse nikog spomenuti.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 07 nov 2020, 16:12

Zna li neko u kojoj garnituri igramo sutra? :kafa:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 07 nov 2020, 16:13

Molim da se izvinu svi oni koji su sumnjali u vip karte i da ce @evander biti na derbiju... :mrgreen:

slikaupload image link

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 07 nov 2020, 16:17

Nadam se, da će se Tatar probuditi sutra. U derbiju je bio baš loš.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 07 nov 2020, 16:46

Pejovica Djokanovic
Fanimo rahman Tatar
Krste

Ne vidim kako ova ekipa moze izgubiti od Tuzle
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Toljaga
Kontakt:

Post Postao/la Toljaga » 07 nov 2020, 17:09

mma_hz je napisao/la:
07 nov 2020, 16:46
Pejovica Djokanovic
Fanimo rahman Tatar
Krste

Ne vidim kako ova ekipa moze izgubiti od Tuzle
Kako ne vidis a napisao si krste??

P.S. Zna li se koji igraci su otputovali u Tz?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 nov 2020, 17:13

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

EldanDemirovicHZ
Kontakt:

Post Postao/la EldanDemirovicHZ » 07 nov 2020, 17:14

Pozz pitari, ja sam novi na forumu iako vas odavno gledam, tj čitam, Al mrsko mi se bilo nakanit da se registrujem. Imam jednu tešku bolest a to je zvana FK Sarajevo obolio sam od kako sam se rodio jer svi moji ukućani i skoro čitava porodica je Bordo, svi volimo Sarajevo životom. Nadam se da ćemo razmjenjivati mišljenja razna ovde i neke provjerene inf iznositi, i naravno aBd pobjediti Tuzlu mada će biti jako jako teško. Po meni jako jako važna tekma jer pobjedom ćeš dokazati karakter i kvalitet. Još ako kone kiksaju super će biti tako aBd nadam se i oslabljeni da ćemo pobjediti ne sumnjam u naše momke. Pozz raja :)

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 07 nov 2020, 17:15

Vozdra mala i srednja raja. Vozdra i mojim vrsnjacima,a poseban pozdrav starijim od mene. Kontam nesto mjenjati u svom pisanju na nasem pdf:

1. Nisam ja od onih sto je gledao svaku na Kosevu. Mozda nekih 60-70% utakmica. Iz opravdanih i neopravdanih(vecinom) razloga. :rol:
2. Gotovo nikad nisam psovao ili vristao na igrace naseg FKS :ljepota: . Dobro mozda 2-3 x. Comoru nikad nisam psovao,dapace neki me nervirali :puke:
3. Ovdje mi se desava da kritikujem neke igrace, a nemam ni jednu utakmicu na velikim terenima. Hocu reci nisam strucan,ima ih u nasem FKS koji i zaradjuju hljeb jer su strucni. Ovo se posebno odnosi na Velkoskog i Oremusa i dr. Ne radim ovo radi vasih "kontri", nego jednostavno nisam bio taj tip navijaca. Od sada tipkam i komentarisem ono pozitivno, sa akcentom na AKADEMCE :njanjanja: .
4. Vi ste me pokvarili :urnebes: , a bio sam bas dobar navijac :urnebes: . Izvinjavam se Krste i Mirko, igrajte dok god u klubu misle da trebate.
5. Sad vam na meti Handzic, bio i Kovacevic , a o Hodzicu necu ni pricati. Jos malo pa ce i Tatar. Juce slavili potpis Serbecica, a danas ga se tjera. Yebiga to je navijacki, ali ja nisam taj. Moje je da se uclanim i nabavim godisnju. SARAJVO ŠAMPION :bow:
VOZDRA MALA RAJA :ljepota: :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 07 nov 2020, 17:21

07 nov 2020, 15:19
skoroalen je napisao/la:
07 nov 2020, 15:17
@Nobel Deba ima kartone, tako da ćemo vjerovatno Velkoskog vidjet u špicu.
Ja dobro si, ja zaboravio.
Sve isto, samo onda Krste u napad.
Nece Krste u napad nažalost, kao ni Kovacevic na gol...
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Hajdeee, MaroonBjelave, mire971, OzmoodPinglewood, Posejdon i 37 gostiju.