Nije Bešić igrao protiv Olimpika, nema ni jedan jedini nastup u Premijer ligi, samo je igrao protiv Radničkog u kupu.AlfredNobel je napisao/la: ↑07 nov 2020, 15:11Evo samo mi izvedi dvije analize pred Tuzlu na osnovu dvije stvari:bordobijeli je napisao/la: ↑07 nov 2020, 14:55Nista nije drama. Forum je da se diskutuje, da bi mogli pricati o sutrašnjoj utakmici moramo znati koji 18 otišlo za Tuzlu.
1. Igramo s Miličević, Sušićem, Adukorom
2. Igramo bez Miličevića, Sušića i Adukora
Eto, samo mi objasni koja je razlika, kad i bez dotične trojice si favorit i imaš igrače koje ih mogu zamijeniti. Miličević jeste jedan od najbitnijih i najboljih u ekipi, ali sam siguran da ga protiv Tuzle može zamijeniti Bešić. Sušić nije toliki hendikep, jedino po pitanju širine i opcija s klupe, trenutno ga Đokanović jede po tom pitanju. Za Adukora isto važi, trenutno jedino bitan za širinu.
Dalje.. Otpadaju ti dvojica veznjaka, tekmu će početi tandem Đokanović-Pejović. U slučaju, ne do bog, neke povrede imaš Mustedanagića i Krstea u krajnjoj varijanti, koji mogu odgovoriti u tim momentima. Uz njih, čak se i Rahman može povući malo nazad, po potrebi. U odbrani kao što rekoh imaš Bešića, koji je protiv Olimpica čini mi se, odigrao odličan meč.
Eto završeno. Da su dostupni Miličević, Sušić i Adukor, opet bi bila ista diskusija, jer si i bez njih favorit i bez njih se očekuje pobjeda, jer šta? Imaš i ovako kvalitetan kadar i odlične igrače.
Kovačević
Oremuš Dupovac Bešić Pidro
Đokanović Pejović
Fanimo Rahman Tatar
Handžić
Jedinu bih izmjenu napravio uvođnjem Fanima umjesto Velkoskog. Čisto radi brzine i proboja po krilima, a da je u nekoj zavidnoj formi Fanimo, daleko od toga. Ušao na derbiju i pokazao ništa. Nije ni čudo što ga je Krste izbacio iz prve postave.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
OK. Al ne znamo da li su u rosteru ovi koje se nabrojao u prvih 11.AlfredNobel je napisao/la: ↑07 nov 2020, 15:11Evo samo mi izvedi dvije analize pred Tuzlu na osnovu dvije stvari:bordobijeli je napisao/la: ↑07 nov 2020, 14:55Nista nije drama. Forum je da se diskutuje, da bi mogli pricati o sutrašnjoj utakmici moramo znati koji 18 otišlo za Tuzlu.
Eto, samo mi objasni koja je razlika, kad i bez dotične trojice si favorit i imaš igrače koje ih mogu zamijeniti. Miličević jeste jedan od najbitnijih i najboljih u ekipi, ali sam siguran da ga protiv Tuzle može zamijeniti Bešić. Sušić nije toliki hendikep, jedino po pitanju širine i opcija s klupe, trenutno ga Đokanović jede po tom pitanju. Za Adukora isto važi, trenutno jedino bitan za širinu.
Dalje.. Otpadaju ti dvojica veznjaka, tekmu će početi tandem Đokanović-Pejović. U slučaju, ne do bog, neke povrede imaš Mustedanagića i Krstea u krajnjoj varijanti, koji mogu odgovoriti u tim momentima. Uz njih, čak se i Rahman može povući malo nazad, po potrebi. U odbrani kao što rekoh imaš Bešića, koji je protiv Olimpica čini mi se, odigrao odličan meč.
Eto završeno. Da su dostupni Miličević, Sušić i Adukor, opet bi bila ista diskusija, jer si i bez njih favorit i bez njih se očekuje pobjeda, jer šta? Imaš i ovako kvalitetan kadar i odlične igrače.
Kovačević
Đokanović Pejović
Fanimo Rahman Tatar
Handžić
Jedinu bih izmjenu napravio uvođnjem Fanima umjesto Velkoskog. Čisto radi brzine i proboja po krilima, a da je u nekoj zavidnoj formi Fanimo, daleko od toga. Ušao na derbiju i pokazao ništa. Nije ni čudo što ga je Krste izbacio iz prve postave.
-
- Kontakt:
Besic sad ako ne dobije sansu nece nikad,a sta cemo ako se Krle pokaze dobro u napadu,onda nista od napadaca na zimu 
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pardon, moja greška. Igrao je protiv Radničkog i jednu pripremnu tekmu.Historicar je napisao/la: ↑07 nov 2020, 15:20Nije Bešić igrao protiv Olimpika, nema ni jedan jedini nastup u Premijer ligi, samo je igrao protiv Radničkog u kupu.AlfredNobel je napisao/la: ↑07 nov 2020, 15:11Evo samo mi izvedi dvije analize pred Tuzlu na osnovu dvije stvari:bordobijeli je napisao/la: ↑07 nov 2020, 14:55Nista nije drama. Forum je da se diskutuje, da bi mogli pricati o sutrašnjoj utakmici moramo znati koji 18 otišlo za Tuzlu.
Kovačević
Đokanović Pejović
Fanimo Rahman Tatar
Handžić
@bordobijeli
Svaka čast, wow..

Odgovori na ta dva pitanja, da vidim šta ćeš reći.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Majstore kazem ti ne znamo koji 18 otišlo u Tuzlu a ti odredio prvih 11 na osnovu cega ??
Meni je cudno sto nisu objavili 18 igraca koji su otputovali samo se o tome radi
Meni je cudno sto nisu objavili 18 igraca koji su otputovali samo se o tome radi
Ovi iz Tuzle slagali za povrijeđene, Ubiparip trenirao normalno.
-
- Kontakt:
Ovo je prvi put da nisu objavili spisak putnika za gostovanje.Prije toga su ga svaki put objavili, bilo da idemo u Glasgow, bilo u Lukavac.bordobijeli je napisao/la: ↑07 nov 2020, 15:30Majstore kazem ti ne znamo koji 18 otišlo u Tuzlu a ti odredio prvih 11 na osnovu cega ??
Sve taktika zato i nasi nece da objave ko je otisao za Tuzlu a oni od toga napravili teoriju zavjere, a sto se tice Tuzle svi su im igraci zdravi
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
20 igraca je u protokolu, ne mogu svi stati na jedan list papira, pa zbog usteda najlakse nikog spomenuti.bordobijeli je napisao/la: ↑07 nov 2020, 15:30Majstore kazem ti ne znamo koji 18 otišlo u Tuzlu a ti odredio prvih 11 na osnovu cega ??
- AlfredNobel
- Kontakt:
Zna li neko u kojoj garnituri igramo sutra? 

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Molim da se izvinu svi oni koji su sumnjali u vip karte i da ce @evander biti na derbiju...
upload image link

Nadam se, da će se Tatar probuditi sutra. U derbiju je bio baš loš.
Pejovica Djokanovic
Fanimo rahman Tatar
Krste
Ne vidim kako ova ekipa moze izgubiti od Tuzle
Fanimo rahman Tatar
Krste
Ne vidim kako ova ekipa moze izgubiti od Tuzle
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Pozz pitari, ja sam novi na forumu iako vas odavno gledam, tj čitam, Al mrsko mi se bilo nakanit da se registrujem. Imam jednu tešku bolest a to je zvana FK Sarajevo obolio sam od kako sam se rodio jer svi moji ukućani i skoro čitava porodica je Bordo, svi volimo Sarajevo životom. Nadam se da ćemo razmjenjivati mišljenja razna ovde i neke provjerene inf iznositi, i naravno aBd pobjediti Tuzlu mada će biti jako jako teško. Po meni jako jako važna tekma jer pobjedom ćeš dokazati karakter i kvalitet. Još ako kone kiksaju super će biti tako aBd nadam se i oslabljeni da ćemo pobjediti ne sumnjam u naše momke. Pozz raja 

-
- Kontakt:
Vozdra mala i srednja raja. Vozdra i mojim vrsnjacima,a poseban pozdrav starijim od mene. Kontam nesto mjenjati u svom pisanju na nasem pdf:
1. Nisam ja od onih sto je gledao svaku na Kosevu. Mozda nekih 60-70% utakmica. Iz opravdanih i neopravdanih(vecinom) razloga.
2. Gotovo nikad nisam psovao ili vristao na igrace naseg FKS
. Dobro mozda 2-3 x. Comoru nikad nisam psovao,dapace neki me nervirali 
3. Ovdje mi se desava da kritikujem neke igrace, a nemam ni jednu utakmicu na velikim terenima. Hocu reci nisam strucan,ima ih u nasem FKS koji i zaradjuju hljeb jer su strucni. Ovo se posebno odnosi na Velkoskog i Oremusa i dr. Ne radim ovo radi vasih "kontri", nego jednostavno nisam bio taj tip navijaca. Od sada tipkam i komentarisem ono pozitivno, sa akcentom na AKADEMCE
.
4. Vi ste me pokvarili
, a bio sam bas dobar navijac
. Izvinjavam se Krste i Mirko, igrajte dok god u klubu misle da trebate.
5. Sad vam na meti Handzic, bio i Kovacevic , a o Hodzicu necu ni pricati. Jos malo pa ce i Tatar. Juce slavili potpis Serbecica, a danas ga se tjera. Yebiga to je navijacki, ali ja nisam taj. Moje je da se uclanim i nabavim godisnju. SARAJVO ŠAMPION
VOZDRA MALA RAJA

1. Nisam ja od onih sto je gledao svaku na Kosevu. Mozda nekih 60-70% utakmica. Iz opravdanih i neopravdanih(vecinom) razloga.

2. Gotovo nikad nisam psovao ili vristao na igrace naseg FKS

3. Ovdje mi se desava da kritikujem neke igrace, a nemam ni jednu utakmicu na velikim terenima. Hocu reci nisam strucan,ima ih u nasem FKS koji i zaradjuju hljeb jer su strucni. Ovo se posebno odnosi na Velkoskog i Oremusa i dr. Ne radim ovo radi vasih "kontri", nego jednostavno nisam bio taj tip navijaca. Od sada tipkam i komentarisem ono pozitivno, sa akcentom na AKADEMCE

4. Vi ste me pokvarili

5. Sad vam na meti Handzic, bio i Kovacevic , a o Hodzicu necu ni pricati. Jos malo pa ce i Tatar. Juce slavili potpis Serbecica, a danas ga se tjera. Yebiga to je navijacki, ali ja nisam taj. Moje je da se uclanim i nabavim godisnju. SARAJVO ŠAMPION

VOZDRA MALA RAJA

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Nece Krste u napad nažalost, kao ni Kovacevic na gol...AlfredNobel je napisao/la: ↑07 nov 2020, 15:19Ja dobro si, ja zaboravio.
Sve isto, samo onda Krste u napad.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Trenutno korisnika/ca: 061657451, bhfanatic14, boatenkk, Bordo10, Dave, kogmagie46, N3R3D, NazorUso, nedimmmm1337, ovisnik, Pena, riki46, roccosiffredi, Serha i 173 gosta.