FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 28 nov 2020, 23:46

Kamuflazn je napisao/la:
28 nov 2020, 22:44
Sudija nas je danas upropastio.

Sudija i los teren.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 28 nov 2020, 23:53

robertkosar je napisao/la:
28 nov 2020, 22:14
Ljudi nema potrebe nikog kritikovat niti napadat, prvi smo pet bodova bjezimo sve jeu nasim rukama. Na polusezoni se pare broje i bodovi :mrgreen: :mrgreen: :bih: :bih:

Tako je rodjace :thumbup: :urnebes:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 29 nov 2020, 00:02

slika

Laku noć raja!
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 29 nov 2020, 00:17

Da nam je sad onakav Leon Benko iz 14/15
aaaaaaaa
:beba: :beba: :beba:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 29 nov 2020, 00:18

"Ima vas. Serete. Pametujete. Pokušavate nametnuti opće mnijenje navijača Sarajeva. Trudite se da opišete situaciju kao da je Fudbalski klub Sarajevo nečiji taoc. Neće vam proći. Kontinuirane priče kako nema "djece Sarajeva" i "legendi Sarajeva" trenutno u klubu. Nema. Neće ih ni biti bez dokazanog talenta. Pojedini su to zaslužili, a velika većina nije. Zašto nije? Zato jer su mentalno i dalje u vremenu kad su i sami nosili dres Sarajeva, kada je politika, mahala i familija diktirala poredak unutar istog. E, ta vremena su prošla. Krv smo propišali da oslobodimo tribinu od parazita. Isto smo uradili da otjeramo interesdžije od kluba kao takvog. Ima nas, bit će nas i redom ćemo vas **** koliko god vi se trudili da podmetnete svog crva u institutciju koja se zove FK Sarajevo. A vi serite i dalje. Indirektno proporcionalno vašem uzaludnom sranju ćete biti i pitani za bilo šta što se dešava u klubu. Dakle, nikako.

VAŠE SE NIKADA NIJE PITALO, I BOGU HVALA NIKADA NEĆE!

Vječno sam ti odan kao Šoja Stojan!"
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 29 nov 2020, 00:24

Traži li celava ubleha napadaca?
Ne krivim Tatara što je poderao dres nego što je naš najlošiji igrac u zadnjih 5 utakmica (debu ne racunam u igrace).
Naš najveci konkurent za titulu je također kiksao, tako da pobjedom u Banja Luci za dva kola sve ce drugacije i izgledati.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 29 nov 2020, 00:37

Ima samo jedan igrač gori od Harisa Handzica u našem klubu a to je Ivan Jukić.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 29 nov 2020, 00:38

Ne sjećam se da sam ikad bio ljut kao danas. I Zariu i Kukeši sam lakše prebolio.
Remi kao remi me ne boli niti sekunde, bod u Mostaru protiv Veleža nikad ne može biti loš. Koliko me boli mahalac u klubu, koliko me boli njegovo ponašanje, igre, kretnje, tajming, realizacija i koliko me u stvari boli nedovodjenje napadača.
One promašaje na derbiju ja nikad halalit neću, jedini krivac zašto su nam najveći dušmani još uvijek za vratom je Hare i to je sva priča. Ne znam šta bih sa sobom od muke i bijesa danas uradio pored onih promašaja, pa sam svašta i pisao i na ružan način citirao pojedine forumaše, ovom prilikom moje najiskrenije izvinjenje.
Svi smo toliko dugo čekali tu dominaciju u ligi, sad kad sve uslove imamo pojavi se jedan mahalac koji sve to koči...
Nadam se ne jednom nego dvojici napadača, i iskreno se nadam da nas neće koštati titule.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 nov 2020, 00:54

Nisam imao snage ni da pišem ništa, šećer ako nisam dobio nakon onog promašaja Handžića, dobro će biti. Kako mi se gadi taj čovjek, opisati ne mogu. Ne zbog prokletog promašaja, nego zbog ponašanja, cerekanja, igranja sa dresom kluba. Taj mahalaški mentalitet papčine! Dobro Tatar nije i gaće sa sebe poderao od muke kad serviraš liku najbolji završni pas na dunjaluku, ima prazan gol ispred sebe sa 10-ak metara, nigdje igrača u bloku i genije pogodi stativu s vanjske strane. :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

Dupovac kriv, zadnji vezni i oba beka! Logika derpči!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 29 nov 2020, 01:01

mirzatele je napisao/la:
    29 nov 2020, 00:37
    Ima samo jedan igrač gori od Harisa Handzica u našem klubu a to je Ivan Jukić.
    :salut:
    Ja još nisam provalio kakvu on ulogu ima kod nas

Steven11
    Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 29 nov 2020, 01:14

Napapijri je napisao/la:
    28 nov 2020, 23:37
    Ko je u opasnosti da ne igra protiv Borca?
    Saša Kajkut, Aleksandar Radulović, Marko Brtan i Aleksandar Vojnović iz Borca morat će biti oprezni po pitanju kartona, jer ako dobiju kartone u narednom kolu protiv Krupe, propustit će duel sa Sarajevom.

S druge strane, u redovima Sarajeva po dva žuta kartona imaju Haris Handžić, Anel Hebibović, Selmir Pidro, Tino-Sven Sušić i Aleksandar Pejović. Ako neko od njih dobije žuti karton protiv Radnika u narednom kolu, propustit će derbi sa Borcem.
    Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

holyman
    Kontakt:

Post Postao/la holyman » 29 nov 2020, 01:16

Benjo moze li se preuzeti ovaj dres nema veze sto je pocijepan pitam za druga
    NEMA NAZAD

holyman
    Kontakt:

Post Postao/la holyman » 29 nov 2020, 01:25

kanarinac je napisao/la:
    07 sep 2020, 17:37
    Do nedelje abd dolazi novi igrac,po meni pojacanje.
    Uf ptica brate prodje 3 mjeseca, jel sutra dolazi ili
    NEMA NAZAD

Sanchez1987
    Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 29 nov 2020, 01:37

Steven11 je napisao/la:
    29 nov 2020, 01:14
    Napapijri je napisao/la:
    28 nov 2020, 23:37
    Ko je u opasnosti da ne igra protiv Borca?
    Saša Kajkut, Aleksandar Radulović, Marko Brtan i Aleksandar Vojnović iz Borca morat će biti oprezni po pitanju kartona, jer ako dobiju kartone u narednom kolu protiv Krupe, propustit će duel sa Sarajevom.

S druge strane, u redovima Sarajeva po dva žuta kartona imaju Haris Handžić, Anel Hebibović, Selmir Pidro, Tino-Sven Sušić i Aleksandar Pejović. Ako neko od njih dobije žuti karton protiv Radnika u narednom kolu, propustit će derbi sa Borcem.
    Handza poslije suspenzije,dvije tekme dva zuta i to kao napadac, aferim handze brate i onako je haman bolje da te nema u ekipi :bow:

skoroalen
    Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 29 nov 2020, 01:55

Nek dobije treći protiv Radnika kako zna i umije, onda možda mognemo i iznenadit u BL.
    Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

egocentrik
    Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 29 nov 2020, 01:57

Sto neko rece Benji slučajno treba jaknu poderati pa reci u afektu sam brate izvini. Razumijem gnjev ali pasa moj igrali su i veci od tebe pa su postovali taj dres sto nose. Helem necu da hranim dušmane ali klub treba da ga novčano kazni, dres je svetinja a ne komad platna!!!
    Ja ako sam isfrustrirani debil sto imam ovakvo mišljenje onda su ti kojim cijepanje dresa nije ništa zalutali u fudbal. Na stranu sto je Benjo dobar momak mora se naučiti postovanju. Pitanje je kako će se on psihološki vratiti nakon svega ovoga ali pozitivno je to sto će vjerovatno produžiti ugovor na zimu.
    VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
    Mine's a Guinness

Stroj1946
    Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 29 nov 2020, 02:06

Ljut bio, jbga, huja ga ufatila, loša forma, ne ide ga u zadnje vrijeme baš kad je trebalo, pogotovo kad je u reprezentaciji bio, on u padu forme.
    A kad se skonta da onom Handžiću u zadnje 3,4 utakmice namjeste najmanje 2,3 stopostotne prilike i lik NE ZNA da postigne go, dobro je da ga neko od igrača nije našamaro dosad jbte. Ja bi ga kopačkom gađo na terenu za ono. Još se svađa sa protivnicima i sa sudijom. Bezobrazluk.
    Mora Tatar malo ohladiti, sviju mi lik nije imo pauze od početka sezone, non stop je igro, za klub, pa reprezentacija. Taman da se dohaviza. Pejović bi isto trebo malo na klupu slijedeću. Da je Vinko pametan Velkoskog u špic slijedeću, Hebibovića na krilo, i Hodžića na beka. Mustedanagića u vezni i Aduku. Mora malo zarotirat. Ne mogu stalno isti igrati. Otupiše igrači. On ko Čala počeo, 13,14 igrača rotira, ko da jedva imamo za klupe. I što je isto zanimljivo, i on sa igračima pada u tom drugom poluvremenu. Prvo super sve, drugo katastrofa.

Pitar6785
    Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 29 nov 2020, 02:09

Steven11 je napisao/la:
    28 nov 2020, 23:09
    Pitar6785 je napisao/la:
    28 nov 2020, 22:08
    Handzic je fulio 2 100% prilike. I tacno je da je njagov primarni poso da daje golove i jeste lose da iz 5 sansi 3 protiv zelje i2 protiv veleza su nas kostale 4 boda.. al ovde se najvise pise protiv njega jer je on uzet nazub jer se nije diveo 3 spic napadac (iako smo imali najboljeg spica lige i drugog spica koji je bio najbolji rezervni spic lige))ahmet dozivio tesku povred ko garantuje ovde da taj novi nebi bio povrjeden koronu da nebi dobio. Pogledajte SUSICA ..

Normalno je da je uprava ss uzela svjesni rizik i to dokazuje dovodjenje fanima i placanje ostete..

Al sve to na stranu,

Dali je za go zeljeznicara kriv handzic NIJE

DALI JE KRIV STO SUDIJA NIJE DOSUDIO PENAL DANAS NA NJEMU NIKE

DALI JE KRIV STO FANIMO SA 8 metara sam pogadja precku

Dalije kriv sto Hebibovic fula go sa 12 metara, sto na 5 metara sam fulio loptu samim tim i go

Dalije HANDZIC KRIV sto je benjo dobio crveni karton

Dalije kriv Handzic sto trener od 5 izmjena izvrsi 2 i to jednu u 75 minuti a drugu 87 minuta

Svi smo slozni bili da imamo siroku klupu a ispaloje da imamo samo 14 igraca koji konkurisu iako mozes da koristis 17 igraca na svakoj utakmici..

Ovde se natovarili na Handzica koda je in jedini problem, i ni pola se nebi pisalo da je zeljo igro nerjeseno, vec se neki usrali od amawa i zelje..

Da sudija je sudio katastrifalno i to u korist veleza koji se nije oglasio ovaj put.. i da sudije su jedni od glavni razloga sto nase ekipe u evropi nemogu meda jer su nasi igraci nauciki da na dodir vjetra dibivaju faule i samim tim ostvrivaju odmor (u ovom slucaju to je velezu odgovaralo al u evropi mi izgledamo ko velez i tuzla itd))

Mi kad god igramo protiv bilo koga fudbal gdje imalo sudija pusti cvrsci fudbal mi oregazimo sve ekipe..

Hocu da kazem moramo gledati nase greske i opravdano je da jritikujemo Handzica ak nije on jedino kriv i nemoze niko mi reci da se handzic nezrtvuje da ne trci da se nebori reakizacuja je losa, al nije on jedini krivac, al takode treba covjeka podrzat do 19 kola cin sudija isvura jraj 19 tog kola urucit papire. A sad ga nagazit stvorit pritisak pa nek budala dobije crveni pa onda igraj sa Rahmanovicem u spicu a svi smo vidjeli nasta lici to
    E ovako, prvo cu ti reci da si za sve u pravu. Da me ne bi pogresno shvatio.

Ti meni samo reci sta ja nisam u pravu sad ako kazem da je Handzic u mecevima sa Zeljom i Velezom u prvom poluvremenu zabio 50 % svojih samo mrtvih sansi, do skoro svih dogadjaja (za koje si spomenuo da nije kriv) ne bi doslo ili ako bi i doslo ne bi imalo utjecaj na konacan ishod. Njegovi promasaji su poput domino efekta imali uticaj na kasnije dogadjaje, uvukla se nesigurnost, nervoza, trci na ho ruk da zabijes, ganjas rezultat a trebalo je da tebe ganjaju a tad bi trener umjesto gresaka samo zatvorio tekmu izmjenama. Njegovi (i drugih ali najvise njegovi) promasaji su indirektno i direktno doveli do ovih situacija. On nije stoper ili bek, on je centralni napadac i zna se sta je njegov posao.

Ok nije ni bio prva opcija, Ahmo se povrijedio, ali preuzima odgovornost. Ovo je klub cija je ambicija titula. Mozemo imati sentiment, ali sentiment nam nece donijeti golove.

Imamo pravo na kritiku. Ja sam clan kluba i imam to pravo samo bez vrijedjanja i psovki, to ne. Ako smatram da je najveci krivac za 4 boda manje, reci cu to. Ne zelim ga stavit na stub srama, samo na klupu. Od Januara aBd...
    Prvo, ti si upravu i nisam rekao da nemas pravo da ga kritikujes ili bilo ko drugi, al mislim ne jos vec nakon 19 tog kola, cak sam napisao da mu tad treba i papire ponijet i dat vec na atleskoj stazi. Al ne sad jer je to jedini spic kojeg imamo koliko toliko smo jos u dobroj situaci i sa +5 da odemo na pauzu ja bi bio licno zadovoljan. Takodje kritikovanje (eno vidim vec ovi novinari izlaze sa svoim natpisima Handzic upropastio SARAJEVO izjebo sanse itd, to je rezervni spic on nije Ahmet Benko koji nicim nisu povezani za klub osim njihovom uslugom za zamjenu za dobru platu. On je mentalno slab igrac kvalitet koji treba da ima prvi spic nema nezasluzuje bit tu, igrom okolnosti je tu bolje nemamo 3 tekme do kraja trebamo ga podrzat a onda fino se razic upravo to sto si rekao lolo nemas kvalitet za SARAJEVO hvala cvjece papiri dres sa brojem utakmica i noga..

Al, njegov ne kvalitet slabosti i sama cinjenica da je vjecita rezerva i da je tu samo da ispomogne ahmu dovoljno govori da je to igrac koji ima manjiavosti i nekvaliteta uz nesto kvaliteta..al problem je sto drugi mega giga igraci najprije benjo rahmanovic nisu ustanju da nadomjeste njegov nekvalitet kao ni hebibovic i fanimo. Jer i fanimov hebibovic rahmanovic i benjo igraju navalu nisu striktno odgovorni ko handzic al takode duznisu da zabiju go iz sansi sto je hebibovic i fanimo fulili.. znam da je lakse handzica napast jer ga najlakse mozemo galilit cak licno nimalo mi nebi bilo krivo da dode neki drugi na mjesto drugig spica posebno mladi, ali se suti na fanima hebu benju rahmanovica jer oni su mladi dosta su dobro igrali do danasnje utakmice

Zato sam rekao svi kao ekipa moramo dic kvalitet formu i zalaganje i sve sto treba da manjkavosti u spicu nadomirimo..

Penal je bio na handzicu cinimi se i na rahmanovicu sto znaci da je i sudija imo prate umjesane u ovom remiju..

AlfredNobel
    Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 29 nov 2020, 02:13

Ma ne vrijedi vama objašnjavati, ne vrijedi slova prosuti, vi svoje pa svoje. Rekao momak da je bilo u afektu, oni tjeraju vodu na svoj mlin i kreću s pričama o poštovanju. Pocijepao ga je zbog toga što je napravio dva glupa faula, što je zbog toga dobio crveni, što je ostavio ekipu na cjedilu i time haman pa ugasio šansu za pobjedu. Ljut jer zna da propušta narednu tekmu, a igra mu se i puca od želje svaku tekmu.

Šta je problem ovo shvatiti? Ne razumijem te vaše mentalne sklopove. Nije izderao dres, jer eto izbacio ga Vinko, a igralo mu se još i slično. To da je uradio, garantujem da bi bio kažnjen i da bi ga svaki pojedinac popljuvao žestoko. Ovako je to nigdje veze, a digla se halabuka bespotrebno. Pogotovo kad je u pitanju Benjo, momak koji je regularan i koji to nije napravio s nekom zlom namjerom.

Opet furanje furke i nekakvih moralnih načela, tačno možeš vidjeti ko se loži na slične gluposti.
    Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Pitar6785
    Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 29 nov 2020, 02:57

AlfredNobel je napisao/la:
    29 nov 2020, 02:13
    Ma ne vrijedi vama objašnjavati, ne vrijedi slova prosuti, vi svoje pa svoje. Rekao momak da je bilo u afektu, oni tjeraju vodu na svoj mlin i kreću s pričama o poštovanju. Pocijepao ga je zbog toga što je napravio dva glupa faula, što je zbog toga dobio crveni, što je ostavio ekipu na cjedilu i time haman pa ugasio šansu za pobjedu. Ljut jer zna da propušta narednu tekmu, a igra mu se i puca od želje svaku tekmu.

Šta je problem ovo shvatiti? Ne razumijem te vaše mentalne sklopove. Nije izderao dres, jer eto izbacio ga Vinko, a igralo mu se još i slično. To da je uradio, garantujem da bi bio kažnjen i da bi ga svaki pojedinac popljuvao žestoko. Ovako je to nigdje veze, a digla se halabuka bespotrebno. Pogotovo kad je u pitanju Benjo, momak koji je regularan i koji to nije napravio s nekom zlom namjerom.

Opet furanje furke i nekakvih moralnih načela, tačno možeš vidjeti ko se loži na slične gluposti.
    Meni opste nesmeta sto ga je podero, licno bi podpiso da su svih 22 igraca poderala nako dresove a da je upisana pobjeda. Ovde glume neke heroje, izbacivace, ko u rati lazni diverzanti bili u ovoj onoj akci a misevi bili oko komande najblize do veziste

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”