FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vala su ga pojedini usrali sa bogaranjem i psovanjem nakon gola Radnika, tekma traje dok sudija ne svira kraj. Meni vec na fb se poceli javljati mali plavi, kad ono... 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- feniksptica
- Kontakt:
Kako sam se bacio ispred tva posle gola Fanima..Čavić pa ja
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Neka, ovako je slađe, pokažu se prava lica odmah. Rijetki ostanu dosljedni i normalni.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

Neka je, mamu im yebem cist gol nam ponistili
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- PeakyBlinders
- Kontakt:
E sad ono o čemu pričam neko vrijeme. Zamislite samo da mi u ovoj ekipi imamo pored Sušića, još 2 Sušića, odnosno 2 igrača koja su kvaltetom i primanjima slični njemu, a jedan od dva bi bio napadač. To je ne više od 450.000 KM godišnje, a imaš garantovanu titulu s dvocifrenom razlikom i drastično veću šansu da se plasiraš u grupe i konačno izbaciš velikane poput Celtica.
Ono što znamo je to da love imamo, i više nego što treba da se ovo dovede. Dakle Emire, baci se na posao i usreći napaćeni narod, hoćemo klasnog napadača.
Ono što znamo je to da love imamo, i više nego što treba da se ovo dovede. Dakle Emire, baci se na posao i usreći napaćeni narod, hoćemo klasnog napadača.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
"Mama, mama... Kako Susic ima 15 milja platu a ja radim za 600KM"
"Sine, ti si glup"
kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
"Sine, ti si glup"
kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
Daj Denchi ne provociraj..
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Samo smo k*ta bez Rahmanovica, ja koliko taj covjek nama znaci pa to nije humano... eh sad postoji i ona opcija da strucnjak forsira Zizua na toj poziciji, umjesto malog Salčina, koji je po svim parametrima (osim novcano) bolji od ovog Zizua.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- robertkosar
- Kontakt:
Ja neznam kako ih nije stid poslije ovakve tekme i pobjede da se javljaju , ja bih sam sebe banovo mjesec dana da ovdje psujem i pisem idiotske komentare

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
- RajaBa1983
- Kontakt:
VOLIM SARAJEVO I FUDBAL 

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- AlfredNobel
- Kontakt:
Osim sto je dao gol jel....
A i Zinedin mislim da moze, ali zasto ga ne koristi s klupe, ili generalno sto ne koristi 5 izmjena kad ima igrace koji trebaju minute pa akademci bar se bore i trce, uzas je bilo gledat setanje od 60-89 min
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače