Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
"Koju ćete uzeti..." jer su najblizi, ali sam napisao da se nadam da ce me nasi demantovati....
Mah bilo kako bilo nase manekene treba dovest u red!
Mah bilo kako bilo nase manekene treba dovest u red!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
I opet dobra utakmica Borca i Sarajeva. 4 gola, bas je bila borba na terenu ali cista, bez hinjaluka, bezobrastine i ciganluka.
I s' obzirom na oskudno sudijsko znanje glavnog sudije, ni on nije uspjeo da unese nervozu u utakmicu.
Jbga, kada bi sve utakmice bile ovakve, gdje bi nam kraj bio!?
I s' obzirom na oskudno sudijsko znanje glavnog sudije, ni on nije uspjeo da unese nervozu u utakmicu.
Jbga, kada bi sve utakmice bile ovakve, gdje bi nam kraj bio!?
-
- Kontakt:
Kad citam postove zeljovaca ovdje pomislio bih da smo sedmi na tabeli i sa Tuzla Cityem se ganjamo, fakat ne kontam.
Jaka polusezona, 36 bodova i jos ostala utakmica u Krupi... bolja polusezona nego 2019,2018, mozda i jos vise proslih nisam siguran. Objektivno stara ekipa, slabija nego prethodnih godina. Opasna konkurencija (Borac,Zrinjski), -6 bodova u odnosu na FKS koji bez poraza igra najbolju sezonu ikada.
Bilo je debilnih poraza na Grbavici i prosipanja bodova, to svako ziv zna, ali fakat pretjerujete.Vi ili imate prevelika ocekivanja ili uzivate dramiti. Nema trece.
Jaka polusezona, 36 bodova i jos ostala utakmica u Krupi... bolja polusezona nego 2019,2018, mozda i jos vise proslih nisam siguran. Objektivno stara ekipa, slabija nego prethodnih godina. Opasna konkurencija (Borac,Zrinjski), -6 bodova u odnosu na FKS koji bez poraza igra najbolju sezonu ikada.
Bilo je debilnih poraza na Grbavici i prosipanja bodova, to svako ziv zna, ali fakat pretjerujete.Vi ili imate prevelika ocekivanja ili uzivate dramiti. Nema trece.
- feniksptica
- Kontakt:
Opet cu rec, ne bi Zeljo ni ovoliko bodova imo da ih mi ne tjeramo da igraju vise nego mogu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- svrakino1921
- Kontakt:
Imaju 6 remijafarrys je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:31Lijepo je imati optimizam. Ali ja vise volim realno sagledati stvari. Bolje da budemo sada svjesni da titule NEMA, nego da nam to bude jasno tek poslije derbija ili neke trece utakmice nebitno. Realno je da Sarajevo ima klupu kakvih mi 11 pocetnih nemamo i to je ono sto moramo znati. Nama bi Jukic bio nezamjenjiv nosilac ekipe. Valjda je to svima jasno.svrakino1921 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:24Mi cemo njih razvalit na LJEPOTICIfarrys je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:18
Svrakino jesil ti gledao Sarajevo sa 10 igraca, a onda da te pitam jesi li vidio treci gol koji je Zeljo primio... To nije prvi put. Kosoric protiv Mladosti, Fejzic protiv Krupe, Eric protiv Borca, sve individualni (ne)kvalitet. Ja ne znam kako se realan covjek moze nadati pobjedi protiv Sarajeva...
Samo da nam je dobit na plastici gore
Mi imamo 3 remija
Nama fali samo ona narodna
Ako ne mozes pobjedit dobar je i bod
Vazna pobjeda Sirokog Brijega u borbi za konferenciju.
-
- Kontakt:
Polusezona 2019:
Sarajevo 36 b
Zeljo 35 b
Polusezona 2020 (ako u iducem kolu budu pobjede):
Sarajevo 45 b
Zeljo 39 b
Sarajevo 36 b
Zeljo 35 b
Polusezona 2020 (ako u iducem kolu budu pobjede):
Sarajevo 45 b
Zeljo 39 b
- feniksptica
- Kontakt:
Zato je hrvatski par sati ranije dobio pobjednika
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Da... Vjerovatno je to najgore sto se Zelji moze desiti... a ne Siljak koji ne zna uplatnicu popuniti. U sustini znamo mi svi kakva je realna situacija sto se tice titule, samo sto se ti i takvi kao ti potajno nadate nekakvom padu u igri Sarajeva, i ja to postujem, ali ima i onih koji vide kakvo je realni stanje. Imaju tim, imaju klupu, imaju trenera, imaju karakter. Sve sto treba imaju da se osvoji ova kukuruz liga koju mi tesko da cemo, evo sad ce 8. godina osvojiti. I da, kada 8 godina historijski gigant kakav je Zeljeznicar ne osvoji titulu, parola "Ostalo je samo ime" mi se cini totalno realna!KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:29Mi se pod hitno trebamo rijesiti ovakvih i slicnih razmisljanja tj mentaliteta istih. Ovo i ovakav nacin razmisljanja je nesto najgore sto se Zelji moze desiti.farrys je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:15"Dozvati" se necemo sigurno, jer nemamo kvalitet, a para nemamo da se pojacamo. Titulu smo mi izgubili davno, kada smo od Mladosti i Krupe izgubili na Grbavici. Kada sam poslije Krupe okacio sliku na Zeljinoj sekciji "Ostalo je samo ime", neki se nisu slagali, a neki cak i poceli vrijedjati. Ono sto mene iskreno vise brine od titule je Evropa, jer zahvaljujuci nekakvoj teoretskoj nadi za titulu smo trenutno u dobroj poziciji za Evropu, a kada nas pitari prospu (ne moraju direktno, bodovno hoce sigurno), bojim se da nam ne udje voda u usi, pa ne izgubimo i ovo sto smo osvojili trenutno. Sve u svemu, makar mislim da ce Evropa biti realan domet kao konacni plasman.kolezeljovac je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:01Imate karakter i srce šampiona što se kaže! Čestitke i nadam se da ćemo se mi dozvati na proljeće pa da mi presjedne ova unaprijed čestitana titula Vama koju ćete uzeti!![]()
-
- Kontakt:
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Fudbalski... fudbol 

- feniksptica
- Kontakt:
Opet navijaci Zelje prave veliku gresku. Opet im prica ide na to odrzat minus 6 do derbija pa tu poginut za pobjedu. Opet sve podredjuju jednoj utakmici i nadu polazu u to. I da pobijede nece uzet titulu. Ako do sad nisu naucii da jedna utakmica ne znaci nista ne znam kad ce
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- kolezeljovac
- Kontakt:
Nećemo se vrijeđati na taj način bruda!

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Više nije ni bitno u kakvom stanju je Sarajevo, nema veze što su Šerbečić i Tatar ispali iz forme, što ne mogu računati na Oremuša, Pejovića i Rahmanovića i što imaju najgoreg centarfora u ligi, opet ih i takve ni druga najkvalitetnija ekipa u ligi ne može pobijediti.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
farrys je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:52Da...KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:29Mi se pod hitno trebamo rijesiti ovakvih i slicnih razmisljanja tj mentaliteta istih. Ovo i ovakav nacin razmisljanja je nesto najgore sto se Zelji moze desiti.farrys je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:15
"Dozvati" se necemo sigurno, jer nemamo kvalitet, a para nemamo da se pojacamo. Titulu smo mi izgubili davno, kada smo od Mladosti i Krupe izgubili na Grbavici. Kada sam poslije Krupe okacio sliku na Zeljinoj sekciji "Ostalo je samo ime", neki se nisu slagali, a neki cak i poceli vrijedjati. Ono sto mene iskreno vise brine od titule je Evropa, jer zahvaljujuci nekakvoj teoretskoj nadi za titulu smo trenutno u dobroj poziciji za Evropu, a kada nas pitari prospu (ne moraju direktno, bodovno hoce sigurno), bojim se da nam ne udje voda u usi, pa ne izgubimo i ovo sto smo osvojili trenutno. Sve u svemu, makar mislim da ce Evropa biti realan domet kao konacni plasman.
Nije da nego ne. Vidis kako nema smisla da sjeckam postove i citiram kako meni odgovara.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.