FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 06 dec 2020, 20:37

zagorski je napisao/la:
06 dec 2020, 19:32
Denchi je napisao/la:
06 dec 2020, 19:22
feniksptica je napisao/la:
06 dec 2020, 19:14
Nemojte Bogati Hodzica dizat dzaba, zna se da je flop.
Za Hebiba je Zanetti i Maicon zajedno!!!
+1
Hebib moze samo donekle biti koristan kao krilo i to da ude povremeno kao rezerva
Ima frajer rolu, slucajno mu je nasli u zadnjih 20-30 minuta ko i Hare da ga ubacuje, odlucio je par tekmi tako, ne smije vise pocet tekmu ba...ovo danas je horor bio ba odbrana cuvala napad Borca i Hebu jbm ti nebo....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 06 dec 2020, 20:38

Što im ga Vinko šuknu hahahahhaha

Nadam se da su navijači vidjeli dobru utakmicu 👏👏😂😂😂
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 06 dec 2020, 20:39

Evidentno je da Hebibović ne može više nikad igrat beka. Protiv Radnika ono ponašanje i hodanje kod primljenog gola je nedopustivo, pogotovo što na klupi imamo rješenje za tu poziciju. Hodžić jeste malo šupalj u glavi ali je u Čeliku, a i u par utakmica kod nas pokazao da može igrati tu poziciju.
Sušić je razbio mitove o nedostatku kondicije za 90 minuta. Klasa kakve nema u ligi. Konačno uparen kao veznjak sa Đokanovićem, šteta samo što nije imao Rahmanovića ispred sebe, ili što nije gurnut na tu poziciju 10-tke. Mislim da bi još kvalitetnije odigrao.
U neku ruku ostaje žal što poslije izjednačenja 2:2 nismo krenuli napadat, baš su bili na koljenima, ali i razumljivo zbog igrača manje.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 06 dec 2020, 20:40

forza_juve je napisao/la:
06 dec 2020, 19:38
ajdohordas je napisao/la:
06 dec 2020, 19:34
Volim Hebu ko brata rodjenog, fakat je korektan momak ali nije to to više. Danas jedan od lošijih, sreća pa je kraj polusezone.
Da se razumijemo ni Hodza nije za prve postave ali na poziciji beka bolji je od Hebe, isto vazi i za Velkoskog nije za prve postave
Ima dosta igraca koji nisu vise to to
Zao mi ie Zinedina da je njega nekako dozvati jer je jos mlad
Sve je to za klupe druze ubilo se, a nama ti igraju, pa stavi Zinedina i Salcina u prvih 11 jbm mu zivot pa ako useru imas Krstu,Hebu itd. dignut ako zafali bar dok je ovih 5 izmjena jos na snazi....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 06 dec 2020, 20:41

Jedva čekam proljeće, kad ova ekipa dobije špica. Bićemo k'o Zvezda jbt.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 06 dec 2020, 20:45

skoroalen je napisao/la:
06 dec 2020, 20:41
Ti malo mitoman malo Srbin :guz: :tralala:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 06 dec 2020, 20:45

skoroalen je napisao/la:
Kad nam počinje prelazni rok?

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 06 dec 2020, 20:45

skoroalen je napisao/la:
Ako ne odu Tatar i Rahmanovic, hocemo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 06 dec 2020, 20:45

Al Hebibovic glupan dobi zuti i jos se raspravlja i gura s Elvisom. Kontam evo ga drugi zuti i crveni dobi bezveze i sjeba nas. I covjek mu nekako oprosti, kontam super ovamo se sprema Dusan i ludjak u sledecem napadu dobi crveni..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 06 dec 2020, 20:47

Znaci na zimu dovesti:
Napadac
Desni bek (ili prva postava ili backup)
Lijevi bek (isto kao desni)

Vratiti Resica sa posudbe, da imamo alternativu na klupi za krilne pozicije.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 06 dec 2020, 20:48

Haver ! je napisao/la:
06 dec 2020, 20:34
Tino Sušić je još za klasu bolji kad igra 'ofanzivnog veznog'.
Igrao je Tino i krilo i ofanzivnog veznog u holandiji, bolje dolazi do izrazaja sto je blizi golu, pravi playmaker, samo da se kutarise ovih ozljeda i pm

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 06 dec 2020, 20:48

ElCartel11 je napisao/la:
06 dec 2020, 20:45
skoroalen je napisao/la:
Ti malo mitoman malo Srbin :guz: :tralala:
Sve sam, samo pitar nisam. :rol: :rol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 06 dec 2020, 20:51

feniksptica je napisao/la:
06 dec 2020, 20:45
Al Hebibovic glupan dobi zuti i jos se raspravlja i gura s Elvisom. Kontam evo ga drugi zuti i crveni dobi bezveze i sjeba nas. I covjek mu nekako oprosti, kontam super ovamo se sprema Dusan i ludjak u sledecem napadu dobi crveni..
Vristim na tv u tom momentu, molim krstu da ga za kosu odvuce od sudije, znaci koja budala a isto tako lani crveni dobio za prigovor cini mi se isto od mujica....kakav kreten, tacno cu zamrzit fudbal zbog njega i visce, kretenasti mali nit krila nit bekovi neg nesto trckara i fura se da zna....

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 06 dec 2020, 20:53

Susic se ovim prodorima opasno namece kao lijevo krilo za sledecu polusezonu
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Dobar
Kontakt:

Post Postao/la Dobar » 06 dec 2020, 20:55

haris004 je napisao/la:
06 dec 2020, 20:35
Dobar je napisao/la:
06 dec 2020, 19:43
Famino još u glavi ko da me neko sjekirom kljuca sve po malo
Čovjek je plaćen za ovo danas.. Meni nije jasno kako neko može biti sportski novinar i komentator a da jedinog tamnoputog igrača na terenu zoveš pogrešnim imenom. Strašno, Boga mi strašno.
Žalosno

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 06 dec 2020, 20:57

Ma ja ga nisam ni cuo pola prenosa, ovo je onaj sto sah prenosi sebi u njedra...ja ga zamisljam kako lezeci radi prenose hahahahahahah

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 06 dec 2020, 20:58

Joj daje dovest crnju iz West Hama što je neko postavljao, treba vidjet s Fanimom da pogura... :mrgreen: Bilo bi ko Salzburg u Austriji, 3 do poluvremena svaka utakmica, mokri snovi.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 06 dec 2020, 20:59

Dva sjajna gola Fanima, pogotov prvi. Kakav prijem lopte i izbacivanje stopera Borca i stavljanje sebe u mat poziciju, fantastično. Drugi go, takođe preteška pozicija ali je majstorski zavuče, aferim Fani! Ima nedostataka, ima grešaka ali realizacija mu je za 10, postigao je danas dva nevjerovatno bitna gola, svojim pogotkom nas je odveo u play off evropa lige, dao dva strašna gola Slobodi. Po meni, već opravdao pojačanje i vratio uloženo. Volim igrače koji mogu igrati isto i u prvoj i u 88 minuti a on to može a baš dosta se troši i u defanzivi. Nadam se da će nakon ovih golova biti sve bolji i bolji.

Andrej mi se sve više i više sviđa, nevjerovatnu snagu ima, imam osjećaj da može pratit tempo i finala Lige prvaka. Bravo momčino, samo nastavi tako!

Sušić, najviše mi je drago zbog njeg, dosta dobar, kad je lopta kod njeg nema brige, u ofanzivi je pravo opasan i tek prema naprijed pravi razliku, evo već njegovim asistencijama i golu dobili smo 4 umjesto jednog ili nijednog boda u posljednja dva kola.

Situacija na tebli dosta, dosta bolja, imali smo teži zadatak i pored što smo osakaćeni povredama/kartonima uspjeli smo u odnosu na drugoplasiranu ekipu skupiti bod više i razliku povećati. Bravo igrači, bravo SŠ!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 06 dec 2020, 21:03

Dobro je ovo na kraju ispalo, Heba loš, Hare se iskupio kolko-tolko. TSS odličan dok je mogao, Fanimo pored 2 gola solidan vraća se i nazad pomaže. Krle tako tako, Pidro kad ne puca ne valja, kad puca ode nebu pod oblake (vježbati šuteve sa distance) Ostali manje više ok da sad ne nabrajam sve.

Dobro je ovo, al treba bolje i ima da bude. Do titule!

Melji R'ajvo! :opaopa: :opaopa: :opaopa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 06 dec 2020, 21:05

12-6-0, dvije pobjedimo pa onda jednu nerješenu, kupimo svaka tri kola 7/9 bodova, nije loše, moglo je bolje ali moramo bit zadovoljni. Neporaženi, ne može nas niko uzeti, idemo ka odbrani titule i idemo po treću u nizu. Koračamo ka ubjedljivo najtrofejnijem klubu u državi, ostali nek broje i one bajramske, neće ih imat više ni u tom slučaju.

Haris Handžić mi je drag igrač, jedan od najtražih u ekipi, nisam ga kritikovao, želim mu da završi karijaru kod nas, neka ga, nemam ništa protiv, danas je odlično asistiro Fanimu i pametnu pustio loptu kod drugog gola. Mišljenja sam da nama trebaju i pored njega još dva napadača, jedan ubica, drugi Nedim Hadžić ili bilo ko uz Handžića, pa nek minute djele po zasluzi. Što se tiče ostalih igrača i ugovora, ovim glavnim pokušati produžiti iste i dovesti još kvalitetnog lijevog beka da Pidro ima dosta jaču konkurenciju.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 061657451, Aduka87, Beli98, Dave, Google Adsense [Bot], haris004, johntravolta123, N3R3D, Pantelija, Seipronto, Serha, stokastoka23, Tatamata1946 i 173 gosta.