Akudor
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo se nadam, da ce ekipa kompletna proci pripreme sa novim napadacem. Da Susic, Pidro, Pejovic, Fanimo, Adukor i ostali zajedno prodju pripreme, dohavizamo fizicku spremu (odnosi se na Susica) i bicemo beton.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Realno, moralo smo pobijediti Mladost i Veleža. Derbi neću spominjati, iako smo i tu morali voditi 3 razlike na poluvremenu, ali eto, derbi je derbi i ima svoju logiku. No ove dvije smo morali dobiti i po prilikama i po svemu. S ta dodatna četiri boda bi imali +10 i 14-4-0.BordoSarajevo je napisao/la: ↑06 dec 2020, 21:0512-6-0, dvije pobjedimo pa onda jednu nerješenu, kupimo svaka tri kola 7/9 bodova, nije loše, moglo je bolje ali moramo bit zadovoljni. Neporaženi, ne može nas niko uzeti, idemo ka odbrani titule i idemo po treću u nizu. Koračamo ka ubjedljivo najtrofejnijem klubu u državi, ostali nek broje i one bajramske, neće ih imat više ni u tom slučaju.
Haris Handžić mi je drag igrač, jedan od najtražih u ekipi, nisam ga kritikovao, želim mu da završi karijaru kod nas, neka ga, nemam ništa protiv, danas je odlično asistiro Fanimu i pametnu pustio loptu kod drugog gola. Mišljenja sam da nama trebaju i pored njega još dva napadača, jedan ubica, drugi Nedim Hadžić ili bilo ko uz Handžića, pa nek minute djele po zasluzi. Što se tiče ostalih igrača i ugovora, ovim glavnim pokušati produžiti iste i dovesti još kvalitetnog lijevog beka da Pidro ima dosta jaču konkurenciju.
-
- Kontakt:
Čestitke igračima i treneru, neće ovaj niz dugo godina niko napraviti a kamo li oboriti a evo još uvijek traje.
Što je najvažnije, u posljednje 2 utakmice smo svima pokazali šta je SRCE ŠAMPIONSKO KOJE SE NIKADA NE OTPISUJE! PONOSAN!
PS. SUDIJI MATER ŠTRUMFOVSKU ONU DUŠMANSKU! KREPAJ PSETO!

Što je najvažnije, u posljednje 2 utakmice smo svima pokazali šta je SRCE ŠAMPIONSKO KOJE SE NIKADA NE OTPISUJE! PONOSAN!

PS. SUDIJI MATER ŠTRUMFOVSKU ONU DUŠMANSKU! KREPAJ PSETO!

Joj Aduke kralja,udje i zaganja kod centra onog Brtana,cini mi se,2 minuta nadoknade,frajer bjezi do svog kaznenog ne smije nikom loptu da uputi...

-
- Kontakt:
Nije valjda ono direktan crveni karton za hebibovica jeli ko upratio
- RajaBa1983
- Kontakt:
lik plače

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- feniksptica
- Kontakt:
Drugi zuti, spiker reko.kraljlavova je napisao/la: ↑06 dec 2020, 21:18Nije valjda ono direktan crveni karton za hebibovica jeli ko upratio
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Nadam se da jeste.kraljlavova je napisao/la: ↑06 dec 2020, 21:18Nije valjda ono direktan crveni karton za hebibovica jeli ko upratio
ZZ
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
K'o da je 0:16 bilo, koji lik

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
-
- Kontakt:
Jedan od dva - tri igrača koja bih volio vifjeti kod nas a da su iz lige, jeste Ziljkić.
Momak je pravi majstor, nije prznica i provokator. Šuti i igra, a što se tiče igre 1vs1 definitivno je najjači u ligi. Samo malo mu izbit iz glave onaj potez viška što ima ponekad, bio bi top.
Momak je pravi majstor, nije prznica i provokator. Šuti i igra, a što se tiče igre 1vs1 definitivno je najjači u ligi. Samo malo mu izbit iz glave onaj potez viška što ima ponekad, bio bi top.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- feniksptica
- Kontakt:
Hebibovica je napado, ucinilo ti se da je dobarajdohordas je napisao/la: ↑06 dec 2020, 21:26Jedan od dva - tri igrača koja bih volio vifjeti kod nas a da su iz lige, jeste Ziljkić.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ziljkić će zbog ovakvog pristupa i napraviti dobru karijeru, makar solidnu.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Mi smo pitari najjači smo najjači...
-
- Kontakt:
Nije mi ovo danas prvi puta da sam gledao momka. Znam šta pričamfeniksptica je napisao/la: ↑06 dec 2020, 21:29Hebibovica je napado, ucinilo ti se da je dobarajdohordas je napisao/la: ↑06 dec 2020, 21:26Jedan od dva - tri igrača koja bih volio vifjeti kod nas a da su iz lige, jeste Ziljkić.
Ziljkic ima 24 godine, fudbalski je neinteligentan i vrhunac karijere mu je Borac.
Amer Dupovac!
- ElCartel11
- Kontakt:
Drugi zuti ali ga valjda nema 2 utakmice tako piše ****.feniksptica je napisao/la: ↑06 dec 2020, 21:19Drugi zuti, spiker reko.kraljlavova je napisao/la: ↑06 dec 2020, 21:18Nije valjda ono direktan crveni karton za hebibovica jeli ko upratio
Prvi zuti mu je bio ukupno 3 u sezoni i zbog tog bi propustio slijedecu utakmicu, a jos danas crveni dobi.
Mada mislim, da ce samo slijedecu propustiti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Drugi je zuti i jedna utakmica pise na cometu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.