PL prepucavanja
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Hocel sad gosp.Azmir ulagat u nas
Sretno Kole drug...
Vazda korektan,takav i ostani
Vazda korektan,takav i ostani

More li translate ovog posta ?

-
- Kontakt:
Proklinji kriminalca koji ga je postavio. Begic je za njega jedan fini gospodinSudoHusika je napisao/la: ↑10 dec 2020, 11:36Proklinjem dan kada je begić došao u savez. To je najveće zlo koje je zadesilo fudbal u BiH.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Jesu li to sad na ovu temu prebacili pricu o Azmiru i Želji, koju su iskonstrusali u svojim malim zakržljalim mozgovima, da bi se sami sebi kleberali.
Ocekujem smajli brigadu u full kapacitetu, 10 novih ispisanih stranica o Želji i 500 ovih emoticona -

-
- Kontakt:
Sisojini sisaci
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Na vlastitoj temi prizivaju sisoja i onda mi iskonstruisali

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Još jedan nepotrebni konstrukt limitirane pameti.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑10 dec 2020, 13:50Na vlastitoj temi prizivaju sisoja i onda mi iskonstruisali![]()
Mada me ne cudi, kad vidim od koga dolazi.
-
- Kontakt:
Vi ste ti koji mijesate nos i gdje treba i gdje ne treba, al razumijem jbg. Navika.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑10 dec 2020, 12:46Ni vi se nemojte sekirati oko nas. Ionako cete nas sve opet za par godina gledati iz druge lige. Navika jbg.nekoIzMostara je napisao/la: ↑10 dec 2020, 12:31Bice interesantno vidjeti reakcije butmirskih izbjeglica kada dosade Namu i kada se zasiti pranjem para preko leda bh. Dinama![]()
![]()
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Ja tebe nisam vrijeđao. To "glupane" govori o tebi.wolfie je napisao/la: ↑10 dec 2020, 13:05Hahahahahahahahahahaha!!!VenamaHrabrih je napisao/la: ↑10 dec 2020, 12:58Odluka Saveza jest sramotna, ali je ona samo jedna u nizu sramotnih odluka. Trideset godina trpimo lopovluke i urušavanje bh fudbala, a sad se, kao, čudimo što se to dešava. No, kakav narod - takva vlast, odnosno, fudbalski savez. Pri tome je najsmješnije što udruženje guslara s Grbavice priča o nekoj objektivnosti i poštenju, a najprimitivniji način vrijeđa direktoricu FKS. Pri tome zaboravlja uslov Amarovog odlaska u Katar - osvojeni Kup i prvenstvo države.
Ali, problem nisu niti željezničar, niti Sarajevo. Problem je što su svi šutili i padali na seždu Aliji dok je njegova podgoozna muha Pušina bio na čelu Saveza. Iskreno, svi smo šutili i pravili se da nas se to ne tiče. Začepe nam usta Sušićem, Ćirom, odlaskom na Mundijal i mi sretni ko prosječan navijač željA kad mu nude Azmirovu sisu. Tad smo bili pyzde, a i sada smo. Zato je i došlo do podjele klubova, odnosno, svako sebe gleda i boli ga hurac za onog drugog. Na kraju krajeva; htjeli smo državu - eto nam država. Ko je ikad reagovao kad je tadašnji FSRS javno ucijenjivao neigranjem i napuštanjem lige ako se ne prihvate njihovi uslovi, iako je FSBiH imao odriješene ruke po tom pitanju? To je bilo, čini mi se, 1997-8. Savez ne čine marsovci nego mi. Da nama ne odgovara ovakva podjela, ne bi je ni dozvolili. Gowna u savezu, gowna u tužilaštvu/sudstvu, gowna u zdravstvu, gowna u obrazovanju/školstvu, gowna u građevinarstvu, gowna u parlamentu/skupštini/predsjedništvu... Logičan zaključak je da smo svi gowna, pa i Savez zajedno sa nama.
Zašto bi sad FKS izigravao nekog heroja i spašavao bh fudbal??? Da potroši svoje resurse i u toj borbi nastrada, e da bi dobio ulicu u Sarajevu, šta li?? Sarajevo je našlo svoj put. Ko yebe ostale što nisu. Ovim putem, Sarajevu će biti mala domaća liga, a Uefa će ići u okrupnjavanje igre. Ko zasluži, bit će pozvan, a ko ne, tavoriće u BH močvarama.
Eto vam korporativni kapitalizam. Što se mene lično tiče, nek svi, osim Sarajeva, dožive Čelikovu sudbinu. Vaš lopovluk vam se konačno obio o glavu.![]()
Pametnjakovicu, ne pripadate vijetnamskom savezu, vec istom onom kome pripasa Celik i svi ti sto im zelis njihovu sudbinu. Ako se ovi sad suspenduju, nece ni tvoj klub, glupane, igrati evropska takmicenja.
Imaš primjere u ABA i SEHA - ligama, pametni moj dječače. To će biti, samo je pitanje vremena. Uefa, ako koga suspenduje, prvo će suspendovati reprezentaciju, ali ako se politika ne umješa u Savez, odnosno ako ne postoje dokazi za to, Uefu boli hurac kako se mi dogovaramo.
Novac je sve i svja u današnjem fudbalu i bmk što ga vi nemate, pa prosite okolo i molite boga da vas nakav sisati kamiondžija uzme pod svoje.
Ubuduće, čitaj sa razumijevanjem i nemoj vaditi iz kontexta. Ali, što drugo očekivati od Koste Plakalovića podno Vraca.
- feniksptica
- Kontakt:
Haj kad se mi prepucavamo, moze. Al dupelisci, konkretno iz Mostara sta vi hocete hahaha
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ma ljudi hoce nazor da se ugruaju imedju Sarajeva, Zelje i Zrinjskog. Da su veliki, a da se ne lazemo, zna se da nisu.feniksptica je napisao/la: ↑10 dec 2020, 14:03Haj kad se mi prepucavamo, moze. Al dupelisci, konkretno iz Mostara sta vi hocete hahaha
PSPHM
Pustit cemo vas postene Sarajlije da se prepucajete ko je vise ukrao.feniksptica je napisao/la: ↑10 dec 2020, 14:03Haj kad se mi prepucavamo, moze. Al dupelisci, konkretno iz Mostara sta vi hocete hahaha
Malo vi malo Zeljo pa dok malo cuknu ovi iz HDZ-a i SNSD-a
Ovo su vasa vremena uzivajte u krađama i namjestenim utakmicama, titulama, kupovima...
- feniksptica
- Kontakt:
Vama da se namjesti ne mozete osvojiti, tako da ljudi i nece pomoc
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Zaboravi ti spomenuti sda velez. Kako si to zaboravio?DembaBa21 je napisao/la: ↑10 dec 2020, 14:14Pustit cemo vas postene Sarajlije da se prepucajete ko je vise ukrao.feniksptica je napisao/la: ↑10 dec 2020, 14:03Haj kad se mi prepucavamo, moze. Al dupelisci, konkretno iz Mostara sta vi hocete hahaha
Malo vi malo Zeljo pa dok malo cuknu ovi iz HDZ-a i SNSD-a
Ovo su vasa vremena uzivajte u krađama i namjestenim utakmicama, titulama, kupovima...
PSPHM
Imas dokaz za to ili kao i obicno lupas k'o Maksim po diviziji i samo ti je bitno da se nesto pise?nekoIzMostara je napisao/la: ↑10 dec 2020, 12:31Bice interesantno vidjeti reakcije butmirskih izbjeglica kada dosade Namu i kada se zasiti pranjem para preko leda bh. Dinama![]()
![]()
Pet godina evo slusamo pricu kako prvo Tan, pa evo sada i Nam peru pare preko FKS, te sta ce biti kad oni odu, a svi bi guzice dali za jednog ovakvog poput njih dvojice, neki su vec rekli da bi ga popusili kamiondziji, a isti ce sutra doci i govoriti kako smo mi prodani. Slomiste se cekajuci taj odlazak ulagaca iz FKS, a FKS svaki dan sve vece, jace i stabilnije. Golemo vam je muka brato.
Podveleski teoreticar zavjera

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Nikad gora postava pitara nije bilaKockoglavi je napisao/la: ↑10 dec 2020, 13:34Može.
FK ŽELJEZNIČAR novi porezni dug 366 hiljada maraka![]()
![]()

Pa ti nisi upoznao našeg @let3 do sada ?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑10 dec 2020, 13:50Na vlastitoj temi prizivaju sisoja i onda mi iskonstruisali![]()
Ma zna ti tako njega prenijeti pa prica nebuloze...

Vi imate zagarantovano mjesto najboljeg bh kluba u evropskim takmicenjima, stoga vas treba postovati.nekoIzMostara je napisao/la: ↑10 dec 2020, 13:58Vi ste ti koji mijesate nos i gdje treba i gdje ne treba, al razumijem jbg. Navika.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑10 dec 2020, 12:46Ni vi se nemojte sekirati oko nas. Ionako cete nas sve opet za par godina gledati iz druge lige. Navika jbg.nekoIzMostara je napisao/la: ↑10 dec 2020, 12:31Bice interesantno vidjeti reakcije butmirskih izbjeglica kada dosade Namu i kada se zasiti pranjem para preko leda bh. Dinama![]()
![]()
Grande Nk Velez Vrapcici.