Evropa donosi nikad vise od sljedece godine al za sampiona,EC ce takodje samo sampion moci igrat ako ispadne iz kvala za LP dok jedno kolo od EC donoso vise od te konferencijske lige tako da ce nasi biti uskraceni da igraju ECMerakk1921 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 23:54Zip je napisao/la: ↑12 dec 2020, 22:57Ajd sto imamo ovih 9 bodova prednosti, ajd i sto nemamo poraza al sto mi je drago kad nam kone vec cestitaju titulu pola godine prije kraja iste, e to se zove ubijanje u glavu.
Hvala drage komsije, ponosni smo sto je doslo takvo vrijeme da nam cestitate titulu u Decembru.
Znaci, kad ti dusa kluba odustane od kluba i rezultata znas da im pomoci nema.
Nemojte zaboraviti, nedavno su vasi igraci jeli hrenovke i nigdje rezultata .. Mislim da Želju cekaju bolji dani, jer gore ne može.. Bolje bi bilo i za ligu i za sve vala da smo tu negdje i da se borimo, al ovako cemo vas mi karat na derbiju al vi na kraju cete 12-13 bodEva biti ispred i toliko o ovoj sezoni.. Evropa ne donosi nikome puno, jer znamo da je u pola manji budget, toliko
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
-
- Kontakt:
Kako ide ta konferencijska liga koji je put sampiona, a koliko pretkola ima uopste do grupe...zagor1987 je napisao/la: ↑13 dec 2020, 01:34Evropa donosi nikad vise od sljedece godine al za sampiona,EC ce takodje samo sampion moci igrat ako ispadne iz kvala za LP dok jedno kolo od EC donoso vise od te konferencijske lige tako da ce nasi biti uskraceni da igraju ECMerakk1921 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 23:54Zip je napisao/la: ↑12 dec 2020, 22:57Ajd sto imamo ovih 9 bodova prednosti, ajd i sto nemamo poraza al sto mi je drago kad nam kone vec cestitaju titulu pola godine prije kraja iste, e to se zove ubijanje u glavu.
Hvala drage komsije, ponosni smo sto je doslo takvo vrijeme da nam cestitate titulu u Decembru.
Nemojte zaboraviti, nedavno su vasi igraci jeli hrenovke i nigdje rezultata .. Mislim da Želju cekaju bolji dani, jer gore ne može.. Bolje bi bilo i za ligu i za sve vala da smo tu negdje i da se borimo, al ovako cemo vas mi karat na derbiju al vi na kraju cete 12-13 bodEva biti ispred i toliko o ovoj sezoni.. Evropa ne donosi nikome puno, jer znamo da je u pola manji budget, toliko
Sada da Sarajevo ispadne u 2 pretkolu LP (Recimo da prodje 1 prepreku) gdje nastavlja takmicenje.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Nastavlja u 3., pretkolu europske lige.Sviuodbranu je napisao/la: ↑13 dec 2020, 01:42Kako ide ta konferencijska liga koji je put sampiona, a koliko pretkola ima uopste do grupe...zagor1987 je napisao/la: ↑13 dec 2020, 01:34Evropa donosi nikad vise od sljedece godine al za sampiona,EC ce takodje samo sampion moci igrat ako ispadne iz kvala za LP dok jedno kolo od EC donoso vise od te konferencijske lige tako da ce nasi biti uskraceni da igraju ECMerakk1921 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 23:54
Sada da Sarajevo ispadne u 2 pretkolu LP (Recimo da prodje 1 prepreku) gdje nastavlja takmicenje.
PSPHM
U EC dok svi ostali tj ko nije sampion igra tu konferencijsku tj kvalifikacije gdje su pare jadne pa tako skoro vise para od jednog kola EC dobijes vise nego da se tamo u grupe plasirasSviuodbranu je napisao/la: ↑13 dec 2020, 01:42Kako ide ta konferencijska liga koji je put sampiona, a koliko pretkola ima uopste do grupe...zagor1987 je napisao/la: ↑13 dec 2020, 01:34Evropa donosi nikad vise od sljedece godine al za sampiona,EC ce takodje samo sampion moci igrat ako ispadne iz kvala za LP dok jedno kolo od EC donoso vise od te konferencijske lige tako da ce nasi biti uskraceni da igraju ECMerakk1921 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 23:54
- feniksptica
- Kontakt:
Konferencijska liga se isplati ako udjes u grupe. I to ne da dobijes velike pare, nego sto ces s tih dodatnih 6 tekmi uspjeti skupit finu cifru.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Znaci na kraju dana smo dosli do zakljucka da zeljkan vec 10 godina masta o trofeju,da se traze svi moguci nacini da se nekom prodaju,da se mjenja statut i uoravljacki ulozi da se kupuju kao kod komsija. Kone drage zar mi nismo vijetnaska prcija,vidim da polemisete kako smo zastitili klub itd a ja do juce kontao mi vijetnamska prcija
- ElCartel11
- Kontakt:
Sto se tiče konferencijske lige za nase klubove je ozbiljna lova (cini mi se, da je ulazak u grupe 1.2 mil€). Svi osim prvaka ce imati težak zadatak da udju i u tu ligu. Realno prvo i drugo kolo nece biti tesko vjerovatno i to bi naši trebali prolaziti. Problem je onda 3 pretkolo i playoff gdje dolaze ekipe koje ispadnu iz EL, pridruzuju se ekipe iz liga 5 i ostalih najjacih evropskih liga itd.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sviuodbranu je napisao/la: ↑13 dec 2020, 01:42Kako ide ta konferencijska liga koji je put sampiona, a koliko pretkola ima uopste do grupe...zagor1987 je napisao/la: ↑13 dec 2020, 01:34Evropa donosi nikad vise od sljedece godine al za sampiona,EC ce takodje samo sampion moci igrat ako ispadne iz kvala za LP dok jedno kolo od EC donoso vise od te konferencijske lige tako da ce nasi biti uskraceni da igraju ECMerakk1921 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 23:54
3. Pretkolo lige evrope a ako i tu ispadne onda ide u PlayOff Conference lige i takmici se sa ovim ekipama sto su ispadale iz lige sampiona/evrope

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kažem ti, neki bi se Husiću obradovali. Kad se tone za slamku se hvata. I onda ti Husić dođe i igračima na banku uplaćuje 650KM, a ostalo ispod stola, na silu uzme titulu, i onda se Željovci za 2-3-4 godine probude sa još kojim milionom duga prema poreznoj, a aza kamikaza ispari. Al to pojedinci ne kontaju.farrys je napisao/la: ↑13 dec 2020, 01:04Ja sam misljenja da je bolje ove godine biti deseti, pa za godinu-dvije biti prvi, nego vjecito se vucarati i na kraju drugi zavrsiti. Sto se tice Husica, on pumpa plate igracima koji bi trebali igrati ispod 2000 km. Tako da te "transfer-bombe" iz Tuzle su smijesne. Sto se tice BiH lige, samo Jagodic i Husic dalje ruke od Zelje!SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 dec 2020, 00:24Činjenica je da bi bilo koji drugi trener sa ovim Željom sada bio 6-7 na tabeli, ali sam ubijeđen da Željo organizacijski ne bi bio ovako loš. Forumu ** se prišiva da su misketovci i protiv Amara, što nije tačno. Čitam i njih, i oni su samo protiv toga da se Amar pita više od zelenog terena. Sad da vam Husić dođe, 95% bi vas svŕšavalo. A nisu svjesni da on ne ulaže u klub, nego troši na igrače, što je bitna razlika. Ulaganje je kada prvo klub staviš na zdrave noge, bez repova, dugova i uplitanja raznih mešetara. Simpatizeri Želje će uvijek prije izabrati instant uspjeh nego ovo navedeno i da imaju sistem koji ide korak po korak. I onda im čudno kad nakon ho-ruka imaju šamaranje evo 8 godina. Za vas, tako nečujno, ste ovog čovjeka digli na nivo iznad kluba pa vam sve to dolazi na naplatu, a ima ih još koji žive te osimovske iluzije. A ovo boldirano je poenta svega i pogodak u srž, i samo u ovim okolnostima Amarova ho-ruk politika donosi rezultat.farrys je napisao/la: ↑12 dec 2020, 22:51Ne dao Bog ovdje sta reci protiv Osima, a da si navijac Zeljeznicara. "Izvukao je maksimum, nemamo para, igraci su **** nije on". Jel se ko zapito sto nemamo para? Salcinovic toliki dug haman halalio Celiku a Osim sve uradio da dodje na kormilo kluba. Svaka mu cast na svim trofejima i hvala mu od srca ali ovaj klub ce sa njim na celu kluba uvijek biti nekakva ekipica iz Bosne kakva je bila i uvijek. Kada je ligu mogla osvajati najmanje losa ekipa u BiH onda je valjao, realno. Sad kada imas Sarajevo koje nije "najmanje lose" vec lici na ozbiljan tim u usponu koji nesto vrijedi, trebaju i nama promjene. Ne moramo se cak ni privatizovati, ali dovesti ljude koji ce popraviti imidz kluba, a ne drzati Osima sa kojim malo ko vise zeli imati posla. Cestitam titulu komsama!!
Neizvjesna je budućnost, a posebno sportska budućnost Želje, kad na probu u klub dolazi junior iz Goražda, a birvaktile politika kluba bila da glavni izvor novca bude od prodaje igrača koje Željo napravi. Jel to Željo spao da u vlastitim redovima nema juniora koji je bolji od juniora iz Goražda? Trenutno klub bez osnovnih organa za funkcionisanje, bez novca i na kraju bez nade. Za godinu ili dvije je nerealno da Željo osvoji titulu pored ovakvog Sarajeva. Kup može svako uzeti ako ga prosere, posebno sad kad je po jedna utakmica.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
E to sam htio znati, da bi zagarantovan nastup u grupama imali treba se plasirati u 3 pretkolo LP..Ne zvuci lose a ni nemoguce.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
- Merakk1921
- Kontakt:
Cinjenica je da je Zeljo u rangu Veleza i Tuzle, al cinjenica je da je Sarajevo trenutno najorganizovaniji i najkvalitetniji, ali cinjenica je da ce u LP proci 1 kolo, onda u EL u trecem kolu ispast .. i to bi bilo to, skraceno, realno, i jadno
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Jadno? E zbog takvih ko ti, nije mi vas sekunde žao. Da gorite benzinom bih vas gasio. Ti ćeš reći nekom u vezi Evrope da je nešto jadno, a zadnji put pretkolo u LP prošli prije nego je krme rep zavrnulo. Sav jad i čemer ove lige je stao u vas, navijače raspalog Želje, kojima je zadnjih godina najveći evropski uspjeh da navijate i radujete se što težem žrijebu za FK Sarajevo i da se veselite našim porazima od yebenog Celtica. Kad se samo sjetim na šta mi je naslovnica na FB ličila kad smo od Celtica ispali, pa se slavio bod sa Koševa, a danas takvi debili ne prate ligu, kažu yebo naš fudbal. E to je jedino što je jadno, uhljupi!Merakk1921 je napisao/la: ↑13 dec 2020, 02:37Cinjenica je da je Zeljo u rangu Veleza i Tuzle, al cinjenica je da je Sarajevo trenutno najorganizovaniji i najkvalitetniji, ali cinjenica je da ce u LP proci 1 kolo, onda u EL u trecem kolu ispast .. i to bi bilo to, skraceno, realno, i jadno
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Nije, u oktobru je produzio, tj. potpisao novi ugovor
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
To je vec davno, davnije od vase zadnje titule duplo...Merakk1921 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 23:54Zip je napisao/la: ↑12 dec 2020, 22:57Ajd sto imamo ovih 9 bodova prednosti, ajd i sto nemamo poraza al sto mi je drago kad nam kone vec cestitaju titulu pola godine prije kraja iste, e to se zove ubijanje u glavu.
Mislim da niste svjesni stanja u vasem klubu, jer mislite da je ovo dno, nije, tek ce uslijediti pad...
Champions League ce donositi vise novca nego sada...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bolji dani ovako smo se mi nadali boljim danima u vrijeme Zijada Blekica koji je uhapšen neki dan zbog pranja novca Baljka i tako to.
Tad smo se i mi nadali boljim danima ocekivali neka pojacanja nerealna iz nepostojecih para, lik nije svjestan da ako ne odu u evropu da bi mogli biti takvi protesti da ono stoje na terenu prve 3 minute utakmice dok drugi davaju golove, haha.
Ne konta da uposlenici ove godine mjesecima nisu dobili plaatu ukljucujuci igrace sve dok Koldzo nije stavio klub na sisu kantona.
Te hrenovke i neprimanje plata kod nas se nisu desili sve od dolaska Tana u klub.
Naravno cekali smo na rezultate u međuvremenu kad je bio tu i više nego što smo se nadali, al' sad je sve na svom i nakon stabilizacije abd u 2021 ce biti nekoliko kupova i 4 titule u 7 godina.
A bice sve teže i teže da sustignu ostali.
Jer je ovo Bosna i stabilizacija kluba znaci 20 puta više nego u drugim ligama.
Tad smo se i mi nadali boljim danima ocekivali neka pojacanja nerealna iz nepostojecih para, lik nije svjestan da ako ne odu u evropu da bi mogli biti takvi protesti da ono stoje na terenu prve 3 minute utakmice dok drugi davaju golove, haha.
Ne konta da uposlenici ove godine mjesecima nisu dobili plaatu ukljucujuci igrace sve dok Koldzo nije stavio klub na sisu kantona.
Te hrenovke i neprimanje plata kod nas se nisu desili sve od dolaska Tana u klub.
Naravno cekali smo na rezultate u međuvremenu kad je bio tu i više nego što smo se nadali, al' sad je sve na svom i nakon stabilizacije abd u 2021 ce biti nekoliko kupova i 4 titule u 7 godina.
A bice sve teže i teže da sustignu ostali.
Jer je ovo Bosna i stabilizacija kluba znaci 20 puta više nego u drugim ligama.
- Osttribine
- Kontakt:
Nije nužno da moraš biti u trećem pretkolu LP, bitan je play off EL, konkretno da se to od ove sezone igralo, Sarajevo bi nakon ispadanja od Celtica u play off EL automatski islo u grupnu fazu te konferencijske lige.Sviuodbranu je napisao/la: ↑13 dec 2020, 02:29E to sam htio znati, da bi zagarantovan nastup u grupama imali treba se plasirati u 3 pretkolo LP..Ne zvuci lose a ni nemoguce.
Samo da se sjetimo Amara kad je ulazio u zelju, kako je tvrdio da je drugo mjesto lose i da su se vec na jesen oprastali od titule!
Uz ovaj post odlicno ide casa sampanjca
Uz ovaj post odlicno ide casa sampanjca

Meni najviše nedostaje onaj Bbake ili kako već.
Šta je s njim, je li uspio odgristi oba muda, jedno jeste 100%.
Šta je s njim, je li uspio odgristi oba muda, jedno jeste 100%.
Pozdrav svim ljudima pa i pijačarima. Danas igra šesterostruki šampion!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.