FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 13 dec 2020, 13:02

benko21 je napisao/la:
13 dec 2020, 12:31

:opaopa: :opaopa: ,ludilooooo
Extra :mrgreen:
Kako se ovo moze download?

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 13 dec 2020, 13:02

Čestitam svima u klubu i svim našim navijačima jesenju titulu i kalendarsku godinu bez poraza :bih:

Ovo +9 nam je dalo veliki mir pred nastavak prvenstva i ja mislim da mi trebamo iskoristit i počet uigravat ekipu za Evropske kvalifikacije, možda najbolje vrijeme za uraditi mini remont ekipe. Igrači koji su iznijeli ove 3 godine treba pustiti da se okušaju u jačim ligama na prvu mislim o Kovačeviću, Tataru i Rahmanu. Ovo govorim u slučaju da oni imaju baš veliku želju da idu dalje. Jer svejedno nam ili sad otišli ili na ljeto prije Evrope.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 13 dec 2020, 13:04

benko21 je napisao/la:
13 dec 2020, 12:31

:opaopa: :opaopa: ,ludilooooo
:rol: :rol: :rol:
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 13 dec 2020, 13:08

Cestitke svima nama :D Jbg nismo svi isti i ne razmisljamo svi isto - to je dobro. Neko je optimistican, neko pesimista, neko realista a neki su hejteri. Bilo bi monotono da smo svi isti.
Uglavnom, sretno Besimu. Treba nam stoper za rotaciju ako Adukor zaigra na sredini (meni nije za stopera iskreno), napadac pod must! Eh sad ide teze; produziti ugovore bitnijim igracima, Rahman, Tatar i Oremus. Ostali manje-vise, ako se nadju bolji pustiti ih.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 13 dec 2020, 13:12

Zip je napisao/la:
13 dec 2020, 12:58
Najveci dusman kluba je Husref Musemic.

Svi oni koji su stali uz njega a ne uz klub ne smatram ozbiljnim niti njihovo radovanje ovim rezultatima kao istinsko radovanje. Kiselo je to vase radovanje. Zalim vas, jer ste stavili jednu osobu iznad kluba. A ponosan na osobe koji su izdrzale sve vase napade, da bi danas imali ovo sto imamo.

Uprava FKS :bih: sve pohvale sto niste pali pod pritisak

NAM :bih: ljudina

Al ovo nista nebi bilo bez TANA.
Ni meni to nije jasno jedna osoba ispred kluba.
Ne bitno bio Musemic, Pape, Paja. Pa nismo anamo oni da jedna familija je iznad svega. Bilo prošlo, al da imamo dušmana u svojim redovima imamo.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 dec 2020, 13:20

amypitar je napisao/la:
13 dec 2020, 13:12
Zip je napisao/la:

Svi oni koji su stali uz njega a ne uz klub ne smatram ozbiljnim niti njihovo radovanje ovim rezultatima kao istinsko radovanje. Kiselo je to vase radovanje. Zalim vas, jer ste stavili jednu osobu iznad kluba. A ponosan na osobe koji su izdrzale sve vase napade, da bi danas imali ovo sto imamo.

Ni meni to nije jasno jedna osoba ispred kluba.
Ne bitno bio Musemic, Pape, Paja. Pa nismo anamo oni da jedna familija je iznad svega. Bilo prošlo, al da imamo dušmana u svojim redovima imamo.
Dusmane kluba mozes samo ovako usutkati, rezultatima.
Sada sute, svi sute... A mi to nismo zaboravili.

Doci ce opet oni ovde da pisu, pa poslije lose akcije ovde dodje preletac i yebe sve Marinovicu a sta ce biti nakon poraza.

Onaj ga naziva cetnikom, ee trenera svog kluba... I sad je on glavni i najvise se kao veseli rezultatima :rol:

Zamisli koliko jadan moras biti, i kakav je to obraz u pitanju.

Al neka, znamo mi to sve. Nismo zaboravili niti cemo.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 13 dec 2020, 13:24

Samo neka Krste ne zeza kone i sve će biti dobro. Čim on zeza kone mi to dobro iskišemo. Kapitenu pusti kone.
Ima nas armija koja će ih zezati, mada su više za saučešća nego za zezancije.
+9 je solidna prednost, mada prve tri tekme na proljeće će biti teške kone, zrinjski, široki. Haretu nedati odmora već ga poslati na Bjelašnicu do februara da trenira.

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 13 dec 2020, 13:29

I zaboravio sam OBAVEZNO SVI OBNOVITI ČLANARINU

SVI SVI SVI

MINUT POSLA :urnebes:
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 13 dec 2020, 13:30

ElCartel11 je napisao/la:
13 dec 2020, 12:15
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
13 dec 2020, 11:28
amypitar je napisao/la:
13 dec 2020, 11:20
Dovesti dobrog stopera, napadača i desnog beka ,i titulu rješavamo u ova tri derbija.
Po meni, puno je potrebniji lijevi bek, ocigledno se brzo zaboravilo na fenomenalnog Mirka, vratit ce se on jos jaci...
Nije se zaboravilo Mirko je vrh na beku. Ali vjerovatno je mislio nekog kao backup Mirku, jer Hodzic, Dusan i Sabanovic kad se vrati ne mogu Mirku kopacke čistiti.

Po mom nekom mišljenju prioritet:
Napadac kapitalac (ova rijec @Alfreda iritira zato je stavljam uvijek)

Onda potraziti ako to finansije dopustaju stopera kapitalca i imaš u svim linijama po jednog kapitalca. U sredini je to Tino vec.

Bekove onda potraziti zamjene Mirku i Pidri.
Ma razumijem sta je htio reci, ali nekako smatram da se na to moze cekati ljeto...Na zimu lijevi bek, a na ljeto kad odu aBd Hodzic i Hebibovic, dovesti desnog beka za prve postave, a Mirko da uvijek moze upasti ako se povrijedi prvi bek ekipe..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 13 dec 2020, 13:30

Ma pustite sad priče oko Musemića, ne treba se vraćati u prošlost i ne treba ga nikako spominjati. Danas imamo na klupi jednog Gospodina kakvog dugo nismo imali. Jako miran i kulturan čovjek.

Što se tiće Tatara i Rahmanovića nadam se da će ostati do ljeta kod nas, a da će im se ugovor produžiti pa da ih možemo prodati za dobre pare. Vidjeli smo kako igramo bez njih.
Ovoj ekipi jedino fali jedan vrhunski golgeter, a takav će doći, siguran sam.

Još jednom čestitam igračima, SŠ a i nama navijačima na ovoj predivnoj 2020. Godini! :bih:
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 13 dec 2020, 13:32

LegendKiller je napisao/la:
13 dec 2020, 13:24
Samo neka Krste ne zeza kone i sve će biti dobro. Čim on zeza kone mi to dobro iskišemo. Kapitenu pusti kone.
Ima nas armija koja će ih zezati, mada su više za saučešća nego za zezancije.
Uvijek se sjetim prosle proslave titule, Krste snima live na insta iz busa, krenuli prema Vjecnoj i dere se HOCE LI BITI 100 HILJADA LEMDARAAA :rol:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 13 dec 2020, 13:34

fera je napisao/la:
13 dec 2020, 12:43
Gledaj Nobela i Škore u delirijumu sinoc ko da su sami oni licno nakucali ovih plus 9 a ne pobjegli s foruma kad je bilo najteze :mrgreen:
Tako je brate ostavili nas same u borbi prsa u prsa sa hejterima kluba!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Feridaga
Kontakt:

Post Postao/la Feridaga » 13 dec 2020, 13:41

Sjećam se kako se ganjao onaj lik na istoku zbog Husrefa nznm koja je tačno utakmica ali govorim drugu Husref nam je najslabija karika trenutno i pravi mahalac to je ona tekma kada je zvaljo se fol zaletio onom liku na istoku nesto se raspravljati.Legenda kluba je Soja i onakvi likovi koji su tu iz ljubavi a kesoljubu se isplatilo Sarajevo vise nego ikome.SARAJEVO treba produziti ugovore pa bar jos na godinu Oremusu Tataru i Rahmanu uz 3 konkretna pojacanja u pravom smislu te rijeci i onakav vezni red sa Tinom Pejom i Pecijem titula se moze proslaviti vec u 3 kolu nastavka.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 dec 2020, 13:48

Zip je napisao/la:

Uprava je pokazala da znaju svoj posao i svaka im cast na tome, svi trebamo da im damo podrsku sad kad je dobro a i kad ne bude. Takodje Emir je pokazao da zna svoj posao kao i Vinko, pokazalo se da smjena Husrefa pravi potez al reci da je najveci dušman je velika glupost. Ponovit cu neki dan sam pisao trebamo mi navijaci postovati bivse igrace i trenere koji su ostavili trag u klubu, ne trebaju sad klubu posto imamo bolje i sposobnije trenutno al ne treba kaljati svoje ljude, sami po sebi pljujemo.
Bravo FK Sarajevo samo naprijed nema nazad

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 13 dec 2020, 13:58

bordobijeli je napisao/la:
13 dec 2020, 13:48
Zip je napisao/la:

Uprava je pokazala da znaju svoj posao i svaka im cast na tome, svi trebamo da im damo podrsku sad kad je dobro a i kad ne bude. Takodje Emir je pokazao da zna svoj posao kao i Vinko, pokazalo se da smjena Husrefa pravi potez al reci da je najveci dušman je velika glupost. Ponovit cu neki dan sam pisao trebamo mi navijaci postovati bivse igrace i trenere koji su ostavili trag u klubu, ne trebaju sad klubu posto imamo bolje i sposobnije trenutno al ne treba kaljati svoje ljude, sami po sebi pljujemo.
Ako ga smatraš svojim, pod ruku i vodi ga kući. Vas nekoliko jadnika ne treba zaboraviti nit vam halaliti kako ste ga branili. Đe li nam je brat Kamuflirani, garant neđe na psihičkoj rehabilitaciji kad vidi ovaj rezultat.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 13 dec 2020, 14:05

13 dec 2020, 13:34
fera je napisao/la:
Gledaj Nobela i Škore u delirijumu sinoc ko da su sami oni licno nakucali ovih plus 9 a ne pobjegli s foruma kad je bilo najteze :mrgreen:
Škoro i ja vas opet napuštamo do kraja februara, prelazimo malo na temu drugoplasiranog tima.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 13 dec 2020, 14:11

bordobijeli je napisao/la:
13 dec 2020, 13:48
Zip je napisao/la:

Ma samo idioti pljuju po legendama kluba. Ima ih odavde koliko hoces koji su i po Safetu se ispljuvali dok je bio selektor, strumfovi su bili mala maca. **** ostaje **** i to radi za neke vlastite interese.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 13 dec 2020, 14:12

hordasDoboj je napisao/la:
13 dec 2020, 13:02
Čestitam svima u klubu i svim našim navijačima jesenju titulu i kalendarsku godinu bez poraza :bih:

Ovo +9 nam je dalo veliki mir pred nastavak prvenstva i ja mislim da mi trebamo iskoristit i počet uigravat ekipu za Evropske kvalifikacije, možda najbolje vrijeme za uraditi mini remont ekipe. Igrači koji su iznijeli ove 3 godine treba pustiti da se okušaju u jačim ligama na prvu mislim o Kovačeviću, Tataru i Rahmanu. Ovo govorim u slučaju da oni imaju baš veliku želju da idu dalje. Jer svejedno nam ili sad otišli ili na ljeto prije Evrope.
Ništa nije gotovo, poraz u derbiju i uz kiks u Širokom Brijegu imamo egal u borbi za titulu. Nema opuštanja niti uigravanja za evropu dok se matematički ne osvoji titula. Ne smijemo pasti na taj mahalski pristup igranju utakmica, neki su se žestoko opekli kad su tako pristupali utakmicama , znaju ko su, ne moramo ih imenovati, niti ponavljati njihove greške.

Samo jako u svaku utakmicu !
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 13 dec 2020, 14:16

Husref je namjerno pokusao oblatiti Sabrinu , govoreci da nije lopte sutnula a smijenila me i itdd...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 dec 2020, 14:17

AlfredNobel je napisao/la:
13 dec 2020, 14:05
13 dec 2020, 13:34
fera je napisao/la:
Škoro i ja vas opet napuštamo do kraja februara, prelazimo malo na temu drugoplasiranog tima.
juce sam malo provirio tamo ti je gora situacija nego kod nas na startu sezone.
Neka vas halalicemo vam :mrgreen:
You are someone else I am still right here

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.