FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 15 dec 2020, 07:05

A sto tacno vama smeta kad neko napise da nekonje u pregovoririma i da bi trebao doci?
Smijat ce nam se kone ako ne dodje? 😅😅😅

Pustite ba da se pise ili cemo opet o husrefu papetu dzeki
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 15 dec 2020, 07:27

Pitar6785 je napisao/la:
15 dec 2020, 06:04
Meni Krpic nesmeta al ugovor na 7 mjeseci..

Krpic je propali igrac koji moze samo u pl bh igrat, i stas jedino u zelji kod nad i slobodari.

Sloboda prazna ko probusena lopta zeljo vise ni da prosi nezna, mi jedino puni ko Amazonov vlasnik..

Ja krpu vidim samo ko igraca slobode..

**** svi smo govorili ahmet dizel sa polavode,ili yugobez mjenjaca sad ga zelimo sa37 godina da igra.

Suljo 7 mjeseci ugovor 200 km plata veca neg u slobodi u zelji ako hoces burum nes ko te ****
Moze al da se javno popisa na Meljin dres :mrgreen:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 15 dec 2020, 08:06

haris004 je napisao/la:
14 dec 2020, 23:20
Meni su iz naše lige želje za dovesti Zeljković iz Veleža i Tomašević iz Slobode. Oba su domaći igrači, Zeljković reprezentativac, igra dvije pozicije i izgledao mi je vrlo dobro u svakoj utakmici Veleža koju sam pogledao. Tomašević mi je i u ono malo minuta protiv nas na neprirodnoj poziciji izgledao baš brzo. Igra lijevog beka, veoma standardan i mislim da ima potencijala.
Tomasevic je zahvalan igrac, ono uradit ce sta mu se kaze i igrat ce gdje ga stavis, trudi se do kraja a nije totalni panj ima i sut neki, mlad, ljevak, njegova prodornost po toj lijevoj strani je fenomenalna, ali nisam siguran kako bi se uklopio, defanzivno je tiru-riru i ne vidim da bi Pidri uzeo mjesto...zvezdino djete, interesantan...

Zeljkovic po meni pretanak za stopera za ozbiljan klub, kao def. vezni solidan ali samo defanzivno....Djokanovic za njega druga galaxija i mladji...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 15 dec 2020, 08:11

Rahma je napisao/la:
14 dec 2020, 23:26
Azur Mahmic, ukoliko ne dobije ponudu od jacih klubova. Definitivno. 17 godina, 17 nastupa, veliki talenat. Treci stoper i s vremena na vrijeme mu davati prilike.
Ovaj decko se hajpa vec od vremena kad je u Celiku bio, nema 1 ciste tekme kao stoper

Fali mu tona stvari, od prijema do procjene,dodavanja,snage, itd.

Jedino je interesantan zbog visine i sto je mlad

Apsolutno nema sanse da bude treci stoper u Sarajevu, jedva je u Mladosti....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 dec 2020, 08:35

Denchi je napisao/la:
15 dec 2020, 08:11
Rahma je napisao/la:
14 dec 2020, 23:26
Azur Mahmic, ukoliko ne dobije ponudu od jacih klubova. Definitivno. 17 godina, 17 nastupa, veliki talenat. Treci stoper i s vremena na vrijeme mu davati prilike.
Ovaj decko se hajpa vec od vremena kad je u Celiku bio, nema 1 ciste tekme kao stoper

Fali mu tona stvari, od prijema do procjene,dodavanja,snage, itd.

Jedino je interesantan zbog visine i sto je mlad

Apsolutno nema sanse da bude treci stoper u Sarajevu, jedva je u Mladosti....
Pa nije Maldini da u 17 toj godini igra kao neko sa 29 godina, bez greske.

Bolje da ima gresaka kao mladji, koje moze ispravljati nego sa 29.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 15 dec 2020, 08:36

Imas Besica na klupi koji manje grijesi...i skolovan igrac ima prijem, ne boji se lopte, miran je kod dodavanja...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 dec 2020, 09:02

Ma nebitno ko je kod nas, ja sam za da Besic dobije priliku svakako.
Nego govorim da je bezveze nekoga prozivati za greske sa 17 godina. logicno da ce grijesiti, da ne grijesi igro bi sad umjesto Ramosa.

Ako mali ima potencijala, treba ga dovesti.

Ja bih Bradonjica doveo iz Radnika. On mi je kao mali Suljic, uz dobar razvoj, mogao bi napraviti finu karijeru.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 15 dec 2020, 09:05

Zip je napisao/la:
15 dec 2020, 09:02
Nego govorim da je bezveze nekoga prozivati za greske sa 17 godina. logicno da ce grijesiti, da ne grijesi igro bi sad umjesto Ramosa.

Ja bih Bradonjica doveo iz Radnika. On mi je kao mali Suljic, uz dobar razvoj, mogao bi napraviti finu karijeru.
Fale mu osnove, osnove za stopera kakvog Sarajevo treba, da zna s loptom, da ne panici pod pritiskom, da gradi igru odozada....

Biti stoper u celiku,mladosti nije ni blizu stopera u Sarajevu od kojeg se trazi vise da igra na posjed i da protivnik igra na kontre protiv tebe...ocekuje se vise jbg

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 15 dec 2020, 09:39

Zip je napisao/la:

Ja sam isto agitovao za Bradonjica, ali eto rekose ovdje da nije za nas, tj.da nema kvalitet.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

ROMA78
Kontakt:

Post Postao/la ROMA78 » 15 dec 2020, 10:06

Ne zaboravite da imamo i Varešanovića
Biti srcem vezan u tome leži snaga!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 dec 2020, 10:07

Denchi je napisao/la:
15 dec 2020, 09:05
Zip je napisao/la:

Fale mu osnove, osnove za stopera kakvog Sarajevo treba, da zna s loptom, da ne panici pod pritiskom, da gradi igru odozada....

Biti stoper u celiku,mladosti nije ni blizu stopera u Sarajevu od kojeg se trazi vise da igra na posjed i da protivnik igra na kontre protiv tebe...ocekuje se vise jbg
Lik je mlad igrac, dovoljno vremena ima da nauci ako ima potencijala. Imaju ljudi koji su placeni da vide da li postoji taj potencijal ili ne, ja o tome ne znam i necu da razgovaram.
Ako ima, dovoljno je mlad da ispravlja greske u svojoj igri.
Napapijri je napisao/la:
15 dec 2020, 09:39
Zip je napisao/la:

Ja sam isto agitovao za Bradonjica, ali eto rekose ovdje da nije za nas, tj.da nema kvalitet.
Momak zna da igra, brz je, ima dribling.. Fali mu kila, zato ga usporedjjujem sa sejtanom. Iskreno, mali mi je oke i nebi imao nista protiv da ga dovedemo.
Mi moramo mlade igrace dovoditi koji su igrali u nasoj ligi, da ih usavrsimo i prodamo dalje. To je nas fokus.

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 15 dec 2020, 10:07

kanarinac je napisao/la:
15 dec 2020, 00:43
Neka bude da vam sve lazem,ali makar temu probudim,a zasto temu probudim pa zato sto sam vam rekao neke stvari koje su se kasnije obistinile,momci uzivajte,Mahmic i Bradonjic nisu nasa pojacanja nego zalog za buducnost,a pojacanje u napadu koje ce da dodje hmm ma nesmijem vam reci,kakac crni Krpic ljudi.
Ne lupaj za Bradonjića😉

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 dec 2020, 10:09

Mi sljedece godine, aBd vjerujemo i nadamo se da cemo igrati grupe bar ove konferencije, nove lige.. Stoga, mi moramo imati sirok roster da bi to mogli iznijeti bez nekih poteskoca.

Opet kazem, imaju ljudi koji su placeni za to i neka oni odlucuju. Mi mozemo komentarisati, slagati se il ne.. Imaju odgovornost, ja im vjerujem i znam da misle dobro kluba a i sebi.

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 15 dec 2020, 10:12

ko god da dođe neće biti veće pojačanje od oporavljenog Sušića kad prođe pripreme
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 15 dec 2020, 10:13

SarajevoJeBordo je napisao/la:
14 dec 2020, 23:31
haris004 je napisao/la:
Meni su iz naše lige želje za dovesti Zeljković iz Veleža i Tomašević iz Slobode. Oba su domaći igrači, Zeljković reprezentativac, igra dvije pozicije i izgledao mi je vrlo dobro u svakoj utakmici Veleža koju sam pogledao. Tomašević mi je i u ono malo minuta protiv nas na neprirodnoj poziciji izgledao baš brzo. Igra lijevog beka, veoma standardan i mislim da ima potencijala.
Tomaševiću je brzina sve što ima. Ostalo level Aladin Šišić, a za ovu ligu dovoljno jeste iako mi s tim ne bi trebali biti zadovoljni. Ne razumijem vas sa tim prizivanjem svega i svačega što milimetar odskoči u bilo kojem klubu u ligi. A istovremeno hoćete i da se akademci razvijaju.
Tomašević mi je zapao za oko zato što je još mlad, 21 godina tek i mislim da bi mogao biti zamjena za Pidru, čisto da se Salčin prestane gurati na toj poziciji. Uz to je domaći igrač i igra na jednoj od deficitarnijih pozicija u ligi. Od ostalih igrača iz lige na toj poziciji vrijedi izdvojiti našeg Imamovića na posudbi u Olimpiku i možda Alića iz Mladosti, za kojeg mislim da ipak nije za nas.
Na toj poziciji smo pokušali i sa Letićem pa je bio težak promašaj, stranac kao rezerva ne može biti opcija pa mi je Tomašević iole kvalitetan odabir.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 dec 2020, 10:15

SarajevoForza je napisao/la:
15 dec 2020, 10:12
ko god da dođe neće biti veće pojačanje od oporavljenog Sušića kad prođe pripreme
Veliki majstor, samo da nam bude konstantan i niko nam ne treba u veznom redu. Prioritet je napadač pa ćemo ostalo lagano.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Edberg23
Kontakt:

Post Postao/la Edberg23 » 15 dec 2020, 10:17

Samo napadač sad zasad, ništa drugo nam ne treba. Sve uložiti u tog kapitalca.
Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 15 dec 2020, 10:23

Zip je napisao/la:
15 dec 2020, 10:09
Mi sljedece godine, aBd vjerujemo i nadamo se da cemo igrati grupe bar ove konferencije, nove lige.. Stoga, mi moramo imati sirok roster da bi to mogli iznijeti bez nekih poteskoca.

Opet kazem, imaju ljudi koji su placeni za to i neka oni odlucuju. Mi mozemo komentarisati, slagati se il ne.. Imaju odgovornost, ja im vjerujem i znam da misle dobro kluba a i sebi.
Talente treba traziti mladje kao ove trenutne Akademce sto smo nasli, skauting za Akademiju

Mahmic i Bradonjic idu vani, mislim da je to neizbjezno, a po meni bi i greska bila dovoditi ih za klupe....

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 15 dec 2020, 10:24

haris004 je napisao/la:
15 dec 2020, 10:13
SarajevoJeBordo je napisao/la:
14 dec 2020, 23:31
haris004 je napisao/la:
Tomaševiću je brzina sve što ima. Ostalo level Aladin Šišić, a za ovu ligu dovoljno jeste iako mi s tim ne bi trebali biti zadovoljni. Ne razumijem vas sa tim prizivanjem svega i svačega što milimetar odskoči u bilo kojem klubu u ligi. A istovremeno hoćete i da se akademci razvijaju.
Tomašević mi je zapao za oko zato što je još mlad, 21 godina tek i mislim da bi mogao biti zamjena za Pidru, čisto da se Salčin prestane gurati na toj poziciji. Uz to je domaći igrač i igra na jednoj od deficitarnijih pozicija u ligi. Od ostalih igrača iz lige na toj poziciji vrijedi izdvojiti našeg Imamovića na posudbi u Olimpiku i možda Alića iz Mladosti, za kojeg mislim da ipak nije za nas.
Na toj poziciji smo pokušali i sa Letićem pa je bio težak promašaj, stranac kao rezerva ne može biti opcija pa mi je Tomašević iole kvalitetan odabir.
Evo pošto dosta pratim omladinski fudbal mislim da imam izgradjeno mišljenje za igrača kog spominješ.
Za Tomaševića sam prvi put čuo kad je bio dio kvalitetne Zvezdine generacije 99'(Joveljić,Nikolić,Kovač itd).Igrao je i za reprezentaciju Srbije U-17 (tako da mislim da ima srbijansko državljanstvo).U Zvezdi je bio krilni igrač,odlične brzine ali tehnički dosta neobučen.Zaradio je neke povrede i uglavnom morao je ici tezim putem(Rad,Slovenija,Austrija) i izgubio se iz fokusa.Ljetos sam ponovo čuo da je na probi u Želji i poslije počinje igrati u Slobodi i to lijevog beka.E sad,moje mišljenje je da je on mnogo potentniji igrač od Pidra i Salčina(ima mnogo veću brzinu što je osnov svake spoljne pozicije i modernog fudbala,mislim da za razliku od ove dvojice može odgovoriti svojom fizikom i atleticizmom u oba pravca i da je u perspektivi budućeg transfera mnogo isplativiji.

walterorist
Kontakt:

Post Postao/la walterorist » 15 dec 2020, 10:25

V.I.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Vanja8 i 21 gost.