Smijat ce nam se kone ako ne dodje?
Pustite ba da se pise ili cemo opet o husrefu papetu dzeki
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Moze al da se javno popisa na Meljin dresPitar6785 je napisao/la: ↑15 dec 2020, 06:04Meni Krpic nesmeta al ugovor na 7 mjeseci..
Krpic je propali igrac koji moze samo u pl bh igrat, i stas jedino u zelji kod nad i slobodari.
Sloboda prazna ko probusena lopta zeljo vise ni da prosi nezna, mi jedino puni ko Amazonov vlasnik..
Ja krpu vidim samo ko igraca slobode..
**** svi smo govorili ahmet dizel sa polavode,ili yugobez mjenjaca sad ga zelimo sa37 godina da igra.
Suljo 7 mjeseci ugovor 200 km plata veca neg u slobodi u zelji ako hoces burum nes ko te ****
Tomasevic je zahvalan igrac, ono uradit ce sta mu se kaze i igrat ce gdje ga stavis, trudi se do kraja a nije totalni panj ima i sut neki, mlad, ljevak, njegova prodornost po toj lijevoj strani je fenomenalna, ali nisam siguran kako bi se uklopio, defanzivno je tiru-riru i ne vidim da bi Pidri uzeo mjesto...zvezdino djete, interesantan...haris004 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 23:20Meni su iz naše lige želje za dovesti Zeljković iz Veleža i Tomašević iz Slobode. Oba su domaći igrači, Zeljković reprezentativac, igra dvije pozicije i izgledao mi je vrlo dobro u svakoj utakmici Veleža koju sam pogledao. Tomašević mi je i u ono malo minuta protiv nas na neprirodnoj poziciji izgledao baš brzo. Igra lijevog beka, veoma standardan i mislim da ima potencijala.
Ovaj decko se hajpa vec od vremena kad je u Celiku bio, nema 1 ciste tekme kao stoper
Pa nije Maldini da u 17 toj godini igra kao neko sa 29 godina, bez greske.Denchi je napisao/la: ↑15 dec 2020, 08:11Ovaj decko se hajpa vec od vremena kad je u Celiku bio, nema 1 ciste tekme kao stoper
Fali mu tona stvari, od prijema do procjene,dodavanja,snage, itd.
Jedino je interesantan zbog visine i sto je mlad
Apsolutno nema sanse da bude treci stoper u Sarajevu, jedva je u Mladosti....
Fale mu osnove, osnove za stopera kakvog Sarajevo treba, da zna s loptom, da ne panici pod pritiskom, da gradi igru odozada....Zip je napisao/la: ↑15 dec 2020, 09:02Ma nebitno ko je kod nas, ja sam za da Besic dobije priliku svakako.
Nego govorim da je bezveze nekoga prozivati za greske sa 17 godina. logicno da ce grijesiti, da ne grijesi igro bi sad umjesto Ramosa.
Ako mali ima potencijala, treba ga dovesti.
Ja bih Bradonjica doveo iz Radnika. On mi je kao mali Suljic, uz dobar razvoj, mogao bi napraviti finu karijeru.
Ja sam isto agitovao za Bradonjica, ali eto rekose ovdje da nije za nas, tj.da nema kvalitet.Zip je napisao/la: ↑15 dec 2020, 09:02Ma nebitno ko je kod nas, ja sam za da Besic dobije priliku svakako.
Nego govorim da je bezveze nekoga prozivati za greske sa 17 godina. logicno da ce grijesiti, da ne grijesi igro bi sad umjesto Ramosa.
Ja bih Bradonjica doveo iz Radnika. On mi je kao mali Suljic, uz dobar razvoj, mogao bi napraviti finu karijeru.
Lik je mlad igrac, dovoljno vremena ima da nauci ako ima potencijala. Imaju ljudi koji su placeni da vide da li postoji taj potencijal ili ne, ja o tome ne znam i necu da razgovaram.Denchi je napisao/la: ↑15 dec 2020, 09:05Fale mu osnove, osnove za stopera kakvog Sarajevo treba, da zna s loptom, da ne panici pod pritiskom, da gradi igru odozada....Zip je napisao/la: ↑15 dec 2020, 09:02Ma nebitno ko je kod nas, ja sam za da Besic dobije priliku svakako.
Biti stoper u celiku,mladosti nije ni blizu stopera u Sarajevu od kojeg se trazi vise da igra na posjed i da protivnik igra na kontre protiv tebe...ocekuje se vise jbg
Momak zna da igra, brz je, ima dribling.. Fali mu kila, zato ga usporedjjujem sa sejtanom. Iskreno, mali mi je oke i nebi imao nista protiv da ga dovedemo.Napapijri je napisao/la: ↑15 dec 2020, 09:39Ja sam isto agitovao za Bradonjica, ali eto rekose ovdje da nije za nas, tj.da nema kvalitet.Zip je napisao/la: ↑15 dec 2020, 09:02Ma nebitno ko je kod nas, ja sam za da Besic dobije priliku svakako.
Ne lupaj za Bradonjićakanarinac je napisao/la: ↑15 dec 2020, 00:43Neka bude da vam sve lazem,ali makar temu probudim,a zasto temu probudim pa zato sto sam vam rekao neke stvari koje su se kasnije obistinile,momci uzivajte,Mahmic i Bradonjic nisu nasa pojacanja nego zalog za buducnost,a pojacanje u napadu koje ce da dodje hmm ma nesmijem vam reci,kakac crni Krpic ljudi.
Tomašević mi je zapao za oko zato što je još mlad, 21 godina tek i mislim da bi mogao biti zamjena za Pidru, čisto da se Salčin prestane gurati na toj poziciji. Uz to je domaći igrač i igra na jednoj od deficitarnijih pozicija u ligi. Od ostalih igrača iz lige na toj poziciji vrijedi izdvojiti našeg Imamovića na posudbi u Olimpiku i možda Alića iz Mladosti, za kojeg mislim da ipak nije za nas.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑14 dec 2020, 23:31Tomaševiću je brzina sve što ima. Ostalo level Aladin Šišić, a za ovu ligu dovoljno jeste iako mi s tim ne bi trebali biti zadovoljni. Ne razumijem vas sa tim prizivanjem svega i svačega što milimetar odskoči u bilo kojem klubu u ligi. A istovremeno hoćete i da se akademci razvijaju.haris004 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 23:20Meni su iz naše lige želje za dovesti Zeljković iz Veleža i Tomašević iz Slobode. Oba su domaći igrači, Zeljković reprezentativac, igra dvije pozicije i izgledao mi je vrlo dobro u svakoj utakmici Veleža koju sam pogledao. Tomašević mi je i u ono malo minuta protiv nas na neprirodnoj poziciji izgledao baš brzo. Igra lijevog beka, veoma standardan i mislim da ima potencijala.
Veliki majstor, samo da nam bude konstantan i niko nam ne treba u veznom redu. Prioritet je napadač pa ćemo ostalo lagano.SarajevoForza je napisao/la: ↑15 dec 2020, 10:12ko god da dođe neće biti veće pojačanje od oporavljenog Sušića kad prođe pripreme
Talente treba traziti mladje kao ove trenutne Akademce sto smo nasli, skauting za AkademijuZip je napisao/la: ↑15 dec 2020, 10:09Mi sljedece godine, aBd vjerujemo i nadamo se da cemo igrati grupe bar ove konferencije, nove lige.. Stoga, mi moramo imati sirok roster da bi to mogli iznijeti bez nekih poteskoca.
Opet kazem, imaju ljudi koji su placeni za to i neka oni odlucuju. Mi mozemo komentarisati, slagati se il ne.. Imaju odgovornost, ja im vjerujem i znam da misle dobro kluba a i sebi.
Evo pošto dosta pratim omladinski fudbal mislim da imam izgradjeno mišljenje za igrača kog spominješ.haris004 je napisao/la: ↑15 dec 2020, 10:13Tomašević mi je zapao za oko zato što je još mlad, 21 godina tek i mislim da bi mogao biti zamjena za Pidru, čisto da se Salčin prestane gurati na toj poziciji. Uz to je domaći igrač i igra na jednoj od deficitarnijih pozicija u ligi. Od ostalih igrača iz lige na toj poziciji vrijedi izdvojiti našeg Imamovića na posudbi u Olimpiku i možda Alića iz Mladosti, za kojeg mislim da ipak nije za nas.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑14 dec 2020, 23:31Tomaševiću je brzina sve što ima. Ostalo level Aladin Šišić, a za ovu ligu dovoljno jeste iako mi s tim ne bi trebali biti zadovoljni. Ne razumijem vas sa tim prizivanjem svega i svačega što milimetar odskoči u bilo kojem klubu u ligi. A istovremeno hoćete i da se akademci razvijaju.haris004 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 23:20Meni su iz naše lige želje za dovesti Zeljković iz Veleža i Tomašević iz Slobode. Oba su domaći igrači, Zeljković reprezentativac, igra dvije pozicije i izgledao mi je vrlo dobro u svakoj utakmici Veleža koju sam pogledao. Tomašević mi je i u ono malo minuta protiv nas na neprirodnoj poziciji izgledao baš brzo. Igra lijevog beka, veoma standardan i mislim da ima potencijala.
Na toj poziciji smo pokušali i sa Letićem pa je bio težak promašaj, stranac kao rezerva ne može biti opcija pa mi je Tomašević iole kvalitetan odabir.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Arhitekt, Dave, Google Adsense [Bot], hajroooooo, JavierBosnia, laznokrilo, Pena, ronaldo99, samoFKS, skoJaa i 127 gostiju.