Njemu je defanziva prakticno nepostojeca, za brzinu i prodornost stoji, ali Pidro je dramaticno kompletniji igracmichplatini je napisao/la: ↑15 dec 2020, 10:24
Evo pošto dosta pratim omladinski fudbal mislim da imam izgradjeno mišljenje za igrača kog spominješ.
Za Tomaševića sam prvi put čuo kad je bio dio kvalitetne Zvezdine generacije 99'(Joveljić,Nikolić,Kovač itd).Igrao je i za reprezentaciju Srbije U-17 (tako da mislim da ima srbijansko državljanstvo).U Zvezdi je bio krilni igrač,odlične brzine ali tehnički dosta neobučen.Zaradio je neke povrede i uglavnom morao je ici tezim putem(Rad,Slovenija,Austrija) i izgubio se iz fokusa.Ljetos sam ponovo čuo da je na probi u Želji i poslije počinje igrati u Slobodi i to lijevog beka.E sad,moje mišljenje je da je on mnogo potentniji igrač od Pidra i Salčina(ima mnogo veću brzinu što je osnov svake spoljne pozicije i modernog fudbala,mislim da za razliku od ove dvojice može odgovoriti svojom fizikom i atleticizmom u oba pravca i da je u perspektivi budućeg transfera mnogo isplativiji.
Sloboda ga koristi i u veznom redu gdje po meni i dosta dobro igra, na trku naravno ali se uklapa u zadatcima pressinga protivnika....