Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kupio personilizirani programLik je napisao/la: ↑16 dec 2020, 11:00Ne mora nista da znaci, jbg tipla mu i ti i sa tobom ce raditi.Kemo88 je napisao/la: ↑16 dec 2020, 08:49Sigurno je da je težak vremenski period iza mene. U tom trenutku želio sam najbolje za svoju karijeru. Naučio sam neke stvari i izvukao tu epizodu kao dobro iskustvo po mene. Najbitnije je da sam iz svega izašao zreliji i pametniji. Već godinu dana spremam se i sa Eldinom Jeleškovićem i on je dao svoj doprinos u povratku moje forme”. Nedim HADŽIČ
, ZANIMLJIVO JE DA RADI SA JELEŠKOVIĆEM![]()
![]()
![]()
"Gura "se preko Jeleskovica,trenira sa njim godinu dana privatno .
Ako se i ugura, treba s njim unaprijed utvrditi i dugoročni ugovor potpisati.
Ne smijemo u drugi dio polusezone uci sa Hadzicem i Handzicem.Shategabri je napisao/la: ↑16 dec 2020, 12:52Ako se i ugura, treba s njim unaprijed utvrditi i dugoročni ugovor potpisati.
Da ne bude kao prošli put i da razni menadžeri i ćaće u po frke vode svog malog kud oni hoće.
U rotaciji si sa Handžićem i Ahmetovićem, ima utakmica, duga liga, kup, pa onda dolazi aBd Evropa, Ahmo neće biti mlađi, a pitanje i kakav će biti poslije povrede, Handžić je svakako džoker, mada je posebno zadnje dvije bio dosta dobar.
Ima priliku da se pokaže, ima dobru ekipu iza sebe od terena,a bogme i trenera, uprave.
Pa nek odigra 2-3 sezone u fullu (ne računam ovu ako dođe na zimu), e onda se može pričati o odlasku.
Znači ugovor ništa ispod 4 godine, bar mislim da smo postali takav klub da to možemo zahtjevati.
Pa nek dovedu još jednog napadača, super.Napapijri je napisao/la: ↑16 dec 2020, 12:56Ne smijemo u drugi dio polusezone uci sa Hadzicem i Handzicem.Shategabri je napisao/la: ↑16 dec 2020, 12:52Ako se i ugura, treba s njim unaprijed utvrditi i dugoročni ugovor potpisati.
Da ne bude kao prošli put i da razni menadžeri i ćaće u po frke vode svog malog kud oni hoće.
U rotaciji si sa Handžićem i Ahmetovićem, ima utakmica, duga liga, kup, pa onda dolazi aBd Evropa, Ahmo neće biti mlađi, a pitanje i kakav će biti poslije povrede, Handžić je svakako džoker, mada je posebno zadnje dvije bio dosta dobar.
Ima priliku da se pokaže, ima dobru ekipu iza sebe od terena,a bogme i trenera, uprave.
Pa nek odigra 2-3 sezone u fullu (ne računam ovu ako dođe na zimu), e onda se može pričati o odlasku.
Znači ugovor ništa ispod 4 godine, bar mislim da smo postali takav klub da to možemo zahtjevati.
Aduka,srecom ti se nista ne pitas
NegoShategabri je napisao/la: ↑16 dec 2020, 13:31Šta Aduka? Adukor?
Ustao Vanja na lijevuShategabri je napisao/la: ↑16 dec 2020, 13:36Pa nije Adukor napadač![]()
Ili to ti mene nešto handriš?![]()
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, mnon46, pjankesarajevo, Varijantas8 i 87 gostiju.