FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Dupovac odigrao od Connaha do Slobode perfektnu sezonu a samo je 200k ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Kupio personilizirani programLik je napisao/la: ↑16 dec 2020, 11:00Ne mora nista da znaci, jbg tipla mu i ti i sa tobom ce raditi.Kemo88 je napisao/la: ↑16 dec 2020, 08:49Sigurno je da je težak vremenski period iza mene. U tom trenutku želio sam najbolje za svoju karijeru. Naučio sam neke stvari i izvukao tu epizodu kao dobro iskustvo po mene. Najbitnije je da sam iz svega izašao zreliji i pametniji. Već godinu dana spremam se i sa Eldinom Jeleškovićem i on je dao svoj doprinos u povratku moje forme”. Nedim HADŽIČ
, ZANIMLJIVO JE DA RADI SA JELEŠKOVIĆEM![]()
![]()
![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nedim nam se nudi preko medija
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
"Gura "se preko Jeleskovica,trenira sa njim godinu dana privatno .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Kockoglavi
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Ako se i ugura, treba s njim unaprijed utvrditi i dugoročni ugovor potpisati.
Da ne bude kao prošli put i da razni menadžeri i ćaće u po frke vode svog malog kud oni hoće.
U rotaciji si sa Handžićem i Ahmetovićem, ima utakmica, duga liga, kup, pa onda dolazi aBd Evropa, Ahmo neće biti mlađi, a pitanje i kakav će biti poslije povrede, Handžić je svakako džoker, mada je posebno zadnje dvije bio dosta dobar.
Ima priliku da se pokaže, ima dobru ekipu iza sebe od terena,a bogme i trenera, uprave.
Pa nek odigra 2-3 sezone u fullu (ne računam ovu ako dođe na zimu), e onda se može pričati o odlasku.
Znači ugovor ništa ispod 4 godine, bar mislim da smo postali takav klub da to možemo zahtjevati.
Koševo Zapad
Ne smijemo u drugi dio polusezone uci sa Hadzicem i Handzicem.Shategabri je napisao/la: ↑16 dec 2020, 12:52Ako se i ugura, treba s njim unaprijed utvrditi i dugoročni ugovor potpisati.
Da ne bude kao prošli put i da razni menadžeri i ćaće u po frke vode svog malog kud oni hoće.
U rotaciji si sa Handžićem i Ahmetovićem, ima utakmica, duga liga, kup, pa onda dolazi aBd Evropa, Ahmo neće biti mlađi, a pitanje i kakav će biti poslije povrede, Handžić je svakako džoker, mada je posebno zadnje dvije bio dosta dobar.
Ima priliku da se pokaže, ima dobru ekipu iza sebe od terena,a bogme i trenera, uprave.
Pa nek odigra 2-3 sezone u fullu (ne računam ovu ako dođe na zimu), e onda se može pričati o odlasku.
Znači ugovor ništa ispod 4 godine, bar mislim da smo postali takav klub da to možemo zahtjevati.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- Shategabri
- Kontakt:
Pa nek dovedu još jednog napadača, super.Napapijri je napisao/la: ↑16 dec 2020, 12:56Ne smijemo u drugi dio polusezone uci sa Hadzicem i Handzicem.Shategabri je napisao/la: ↑16 dec 2020, 12:52Ako se i ugura, treba s njim unaprijed utvrditi i dugoročni ugovor potpisati.
Koševo Zapad
Nema dovodjenje napadaca na zimu,dolazi jedan stoper i jedan vezni,budzet prepolovljen... 
- Shategabri
- Kontakt:
Aduka,srecom ti se nista ne pitas
- Shategabri
- Kontakt:
Koševo Zapad
NegoShategabri je napisao/la: ↑16 dec 2020, 13:31Šta Aduka? Adukor?
- Shategabri
- Kontakt:
Ustao Vanja na lijevuShategabri je napisao/la: ↑16 dec 2020, 13:36Pa nije Adukor napadač![]()
Ili to ti mene nešto handriš?![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Shategabri
- Kontakt:
Čekaj, ti kontaš da sam ja nekakav Aduka?
Jbt forum, čuj ne možeš postati tako brzo...dobro i radar nema
Jbt forum, čuj ne možeš postati tako brzo...dobro i radar nema
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.