Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Show selektor možeš biti ti, polufinale ili finale???
"Fudbal je jednostavan, ali je teško jednostavno igrati!"
Johan Cruyff
Johan Cruyff
Izbor Barbareza za selektora bi pokazao da nismo apsolutno ništa naučili iz prošlosti i da će se cirkus nastaviti.
Vuk će biti sit, a ovce na broju, s tim da će se kupiti javnost.
Rezultatski ćemo nastaviti da propadamo, naravno.
Vuk će biti sit, a ovce na broju, s tim da će se kupiti javnost.
Rezultatski ćemo nastaviti da propadamo, naravno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Realno, on to ne moze znati...nebitan lik u savezu a sumnjam da ima tolike veze i kontakte da nesto takvo moze znati.f0rest1946 je napisao/la: ↑22 dec 2020, 10:14Hadzibegic potvrdio na N1 da ce Barbarez biti Selektor![]()
Ovo za Begica, Vicu i Krstajica je nemoguce znati pa taman bila istina - klasično baljezganje novinara.
@virtual, koje je tvoje rjesenje?
Samo Barbarez ! 

- f0rest1946
- Kontakt:
Ma realno zna sto ne bih on znao? Zna on itekako al eto vidjet cemo u januaruhurem je napisao/la: ↑22 dec 2020, 10:29Realno, on to ne moze znati...nebitan lik u savezu a sumnjam da ima tolike veze i kontakte da nesto takvo moze znati.f0rest1946 je napisao/la: ↑22 dec 2020, 10:14Hadzibegic potvrdio na N1 da ce Barbarez biti Selektor![]()
Ovo za Begica, Vicu i Krstajica je nemoguce znati pa taman bila istina - klasično baljezganje novinara.
@virtual, koje je tvoje rjesenje?

Pazi, kada dokazane analfabete poput Hadžibegića, ili kod nas na forumu - @Zukanovic i slični bezrezervno podržavaju nekoga, onda znaš da je to pogrešan izbor.
E sad, ti veoma dobro znaš moje mišljenje o tri prethodna selektora i da sam bio jedan od rijetkih koji je unaprijed rekao šta će se sve desiti, i to se nažalost desilo.
Barbarez je mnogo gori izbor od ovih ranije. On posljednjih deset godina šuruje sa igračima i savezom, pravi je mahalac, što dokazuje i ova podrška igrača. To će biti ogroman problem. 2009. godine se on prvi put povezivao sa reprezentacijom, i od tada pa do danas svaki put se nudio i nije bio izabran. Za tih 11 godina, nije uradio apsolutno ništa u svojoj trenerskoj karijeri, nije vodio ni neki klub iz druge ili treće Njemačke lige. Dakle, liku je trenerski posao zanimljiv samo kada se aktivira priča za selektora BiH.
Barbarez je naša legenda, ali to su bili i oni prije njega, koji su imali kakvu takvu trenersku karijeru.
Moje rješenje je da se prekine ovaj niz legendi, niz kojim se savez uvijek spašava, a izbor Barbareza je savršen za njih. Umiriće masu, igrače, novinare, fudbalske analfabete sa foruma će svršavati, a onda će doći prva utakmica.... treća... peta... deseta, nakon čega će ta idila prestati i dobro znamo, i ti i ja, šta ćemo tada čitati na ovom forumu.
Ja sam uvijek za nova lica, Vinko, Amar, pa čak i ovaj Petev ne bi bio loš izbor. Bitno je da bi oni došli sa planom, projektom, kao što se to radi u ozbiljnim državama. Njihovim izborom bi imali nešto što do sad nismo imali, a svakako nemamo više šta da izgubimo jer niža tačka od ove je samo peti i šesti šešir, i drugovanje sa Kosovom, San Marinom, Maltom, Andorom i Gibraltarom.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pripisivat Barbarezu da šuruje sa savezom, da jer mahalac, da nam treba neko s projektom i planom, pa predložit Amara 
Kad budemo htjeli 5,6 šešir, onda ćemo izabrat Amara. On je govorio svom konceptu,u kom se oslanja na domaće snage. Zasad je plan povratak u 2,3 šešir.

Kad budemo htjeli 5,6 šešir, onda ćemo izabrat Amara. On je govorio svom konceptu,u kom se oslanja na domaće snage. Zasad je plan povratak u 2,3 šešir.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 22 dec 2020, 11:06, ukupno mijenjano 1 put.
Pa imas vec guranje igraca iz PLBiH i igraca koji su poceli u PLBiH.
Sastav protiv S. Irske: Sehic, Cipetic, Ahmedhodzic, Sanicanin, Kolasinac, Cimirot, Hadziahmetovic, Pjanic, Visca, Krunic, Dzeko
Znaci to ti je u barazu bila ekipa koja je igrala. Izuzev tri igraca ostali su PLBiH. Krunic druga bh liga ali isto domaci igrac. Nije mi jasno koliko jos PLBiH igraca hoces. Manite se price da PLBiH ne dobija priliku kad je 70% repke PLBiH. I naravno rezultati su tako isto PLBiH.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
il Barbarez ili niko ! Savez u zatvor
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Upravo to, pad reprezentacije je išao uporedo s povećavanjem broja domaćih igrača. Sad bi valjda trebalo "strance" optužit za neuspjeh i oslonit se na domaće snage.Maestro je napisao/la: ↑22 dec 2020, 11:05Pa imas vec guranje igraca iz PLBiH i igraca koji su poceli u PLBiH.
Sastav protiv S. Irske: Sehic, Cipetic, Ahmedhodzic, Sanicanin, Kolasinac, Cimirot, Hadziahmetovic, Pjanic, Visca, Krunic, Dzeko
Znaci to ti je u barazu bila ekipa koja je igrala. Izuzev tri igraca ostali su PLBiH. Krunic druga bh liga ali isto domaci igrac. Nije mi jasno koliko jos PLBiH igraca hoces. Manite se price da PLBiH ne dobija priliu kad je 70% repke PLBiH. I naravno rezultati su tako isto PLBiH.![]()
Nevjerovatno da navijači klubovas iz najgore lige u Europi, ne odustaju od fixideje da okosnica reprezentacije treba biti domaća liga.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 22 dec 2020, 11:11, ukupno mijenjano 1 put.
- feniksptica
- Kontakt:
Samo nek nije iz PlBiH,nema veze sto nece bit nista gori od Robija, Mese i ostalih pokusaja..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- feniksptica
- Kontakt:
Pa tebi ako je bolje nesto iz vana navijaj zadrugu repku i pusti ans na miru. JednostavnoDrFilgud je napisao/la: ↑22 dec 2020, 11:09Upravo to, pad reprezentacije je išao uporedo s povećavanjem broja domaćih igrača. Sad bi valjda trebalo "strance" optužit za neuspjeh i oslonit se na domaće snage.Maestro je napisao/la: ↑22 dec 2020, 11:05Pa imas vec guranje igraca iz PLBiH i igraca koji su poceli u PLBiH.
Znaci to ti je u barazu bila ekipa koja je igrala. Izuzev tri igraca ostali su PLBiH. Krunic druga bh liga ali isto domaci igrac. Nije mi jasno koliko jos PLBiH igraca hoces. Manite se price da PLBiH ne dobija priliu kad je 70% repke PLBiH. I naravno rezultati su tako isto PLBiH.![]()
Nevjerovatno da navijači klubovas iz najgore lige u Europi, ne odustaju od fixideje da okosnica reprezentacije treba biti domaća liga.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa da, tebe treba slušati, tebe i slične, vi ste pokazali zavidno znanje, evo recimo ovo,DrFilgud je napisao/la: ↑22 dec 2020, 11:02Pripisivat Barbarezu da šuruje sa savezom, da jer mahalac, da nam treba neko s projektom i planom, pa predložit Amara
Mogao bih ovako do jutra kopirati, ali nema svrhe, jer ćete vi uvijek imati mišljenje i agresivno nastupati, bez obzira koliko ste puta u prošlosti dokazali da ste neznalice.
Kao što sam napisao u prethodnom postu, u svakom izboru treba izabrati suprotno od onoga što vi podržavate - to je recept za uspjeh.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Čak i velike fudbalske neznalice poput Virtuala razumije opasnost Barbareza.
Ali eto, podržat ću ga dok ne bude do kraja zasrao, ali sam definitivno protiv njegovog imenovanja, samo ne želim dizati prijevremeno negativnu atmosferu ali upozoreni ste.
Ne može neko ko je slobodno vrijeme potračio na texas holdem poker umjesto na usavrsavanje trenerskog znanja biti ozbiljan kandidat.
Ali eto, podržat ću ga dok ne bude do kraja zasrao, ali sam definitivno protiv njegovog imenovanja, samo ne želim dizati prijevremeno negativnu atmosferu ali upozoreni ste.
Ne može neko ko je slobodno vrijeme potračio na texas holdem poker umjesto na usavrsavanje trenerskog znanja biti ozbiljan kandidat.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ti nastavi tu luzersku, patetičnu naviku kopanja po tuđim postovima, da bi nešto dokazo. To što ti hoćeš da dokažeš, je da je blato bh fudbala budućnost reprezentacije.Virtu4l je napisao/la: ↑22 dec 2020, 11:14Pa da, tebe treba slušati, tebe i slične, vi ste pokazali zavidno znanje, evo recimo ovo,DrFilgud je napisao/la: ↑22 dec 2020, 11:02Pripisivat Barbarezu da šuruje sa savezom, da jer mahalac, da nam treba neko s projektom i planom, pa predložit Amara
Mogao bih ovako do jutra kopirati, ali nema svrhe, jer ćete vi uvijek imati mišljenje i agresivno nastupati, bez obzira koliko ste puta u prošlosti dokazali da ste neznalice.
Kao što sam napisao u prethodnom postu, u svakom izboru treba izabrati suprotno od onoga što vi podržavate - to je recept za uspjeh.
Naravno, mišljenje ne mijenjaš, jer ga nemaš. Imaš samo hejt. Budi siguran da neće bit kako ti hoćeš, jer je to uslov da uopšte postojimo.
Dobro onda dovesti trenera koji ne mozda da bude sampion za Dinamom ili trener koji u BiH se bruka. 

- svrakino1921
- Kontakt:
Novi Selektor je gosp.Barbarez
Treba nam cvrsta ruka u svlacionici
Ako nekome treba yebat mater ono verbalno ...
Ako nekog treba spucat nogom u glavu
Tu je Barbi neprikosnoven
Expert fudbalske igre nama ne treba
Nama treba cvrsta ruka
Treba nam cvrsta ruka u svlacionici
Ako nekome treba yebat mater ono verbalno ...
Ako nekog treba spucat nogom u glavu
Tu je Barbi neprikosnoven
Expert fudbalske igre nama ne treba
Nama treba cvrsta ruka
- Jasna je namjera budućeg predsjednika Saveza šta treba staviti pod kontrolu svojih ljudi za naredni period. To je prvo selektor (Vico Zeljković i Zvjezdan Misimović favorizuju Ivayla Peteva, op.a) preko kojeg se od okupljanja reprezentacije može praviti klasična pijaca za prodaju igrača, a posebno onih koje zastupa kum i savjetnik u FSRS, Miličić i zajednički prijatelj Zdravko Mamić, za kojeg je nekada Petev i radio u Dinamu - kazao je za Faktor izvor blizak FSBiH.
"Lajkači" svih zemalja ujedinite se
A, koliko se od izbora selektora našeg nacionalnog tima zapravo pravi cirkus govori i to da su reprezentativci putem društvenih mreža počeli davati podršku pojedinim kandidatima. Oni, koji su zapravo najodgovorniji za sramne rezultate u posljednje vrijeme i zbog čijih loših partija ćemo propustiti smotru najboljih selekcija Starog kontinenta, uzeli su sebi za pravo da favorizuju nekog od kandidata.
Vjerovatno im u njihovim klubovima nedostaje "balkanskog mentaliteta", pa koriste svaku priliku da to "namire". Ali, može im se, nakon što im je dozvoljeno da biraju mjesto gdje će se pripremati za utakmice, ne treba čuditi ni što su počeli "lajkati". Možda, ne bi bilo loše da ih se urruče pozivi za neku od narednih sjednica Izvršnog odbora pa da tajnim glasanjem izaberu selektora.

Ja hoću da dokažem da nemate pojma, u stvari to sam i dokazao, više puta.DrFilgud je napisao/la: ↑22 dec 2020, 11:20Ti nastavi tu luzersku, patetičnu naviku kopanja po tuđim postovima, da bi nešto dokazo. To što ti hoćeš da dokažeš, je da je blato bh fudbala budućnost reprezentacije.
Naravno, mišljenje ne mijenjaš, jer ga nemaš. Imaš samo hejt. Budi siguran da neće bit kako ti hoćeš, jer je to uslov da uopšte postojimo.
Mišljenje itekako mijenjam, osim u slučaju vas totalnih analfabeta koji dozvoljavate da vas emocije ponesu kada se rješavaju ozbiljna pitanja, i to konstantno radite.
Ne shvatate problematiku, ne shvatate situaciju u kojoj se nalazimo, ne gledate širu sliku, nego samo kao razularena horda arlaučete.
Ne bira se ovdje patriota godine, decenije ili stoljeća, gdje bi Sergej sigurno bio moj prvi izbor. Već se bira selektor jedne reprezentacije koja je već u drugi put u nokdaunu, a treći put znači - kraj. Nakon svih silnih grešaka, ponovo smo na putu da napravimo istu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: BOSNAAAMOJAAA, Sveti i 23 gosta.