Meni je iskreno ta utakmica protiv Atalante na Kosevu i dan danas fenomen bas sto ti kazes ko god je potegao usla mu je.AlfredNobel je napisao/la: ↑25 dec 2020, 01:38Eto to ti je najbolji primjer. U Bergamu k'o hobotnica. Došao revanš na Koševu, sve živo ulazi, nije zabio samo onaj ko nije potegao. To je samo jedna tekma, a imao ih je bruku užasnih, što ovako ne mogu da se sjetim na prvu. Bandović isto tako, kroz uši mu prolazile lopte, ne znaš koji je gori. Čim ti vidiš da je neko nesiguran na golu kad god loptu dobije i kad moraš zažmiriti svaki put kad dotičnim ide lopta, nema od toga ništa.Aduka87 je napisao/la: ↑25 dec 2020, 01:20Pogotovo Pavlovic, i sada se sjecam u Bergamu protiv Atalante one njegove odbrane, i onda dodje revans i puf kao da sam ja stao na golAlfredNobel je napisao/la: ↑25 dec 2020, 01:16Glavna stvar kod takvih golmana, tipa Bandovića i Pavlovića je što nisu konstantni. Jednu tekmu naprave kardinalnu grešku, rekao bi čovjek da nisu u životu treninga odradili. U narednoj naprave neke intervencije, ne znaju ni sami kako su nešto skinuli, ebo Ter Stegena šta rade. Potom, opet dođu i kiksaju, blamiraju se itd.
Takvi golmani ne smiju biti u jednom klubu kao što je FKS.
Koliko god Bandović bio gotivan, treba biti realan i reći da je kiksara teška. Ne miješajte ljudsku stranu s onom igračkom.
Još po belaju protiv Lecha stade onaj hudnik Oštraković, krampa prava.
Delač jeste imao onaj kiks u Zenici, ali zato Mateju ne možeš naći još neku veću grešku. U tome je razlika. Pavlović među najgorim golmanima Crvene Zvezde ikad, ljudi nisu mogli vjerovati da nam je on prvi golman.
A i njih su mediji u Italiji razapeli poslije remije pa su citavu utakmicu igrali kao da im fali gol za prolazak, cak sam ubijedjen da su nas gore dobili da ne bi bio "potop" na Kosevu.
Ostrakovica sam i zaboravio, posebna prica

E jedino me malo za Kovu strah jer su mu u zadnje vrijeme pocele ispadati lopte a ovo ostalo je sve dobro