FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bio bi zadovoljan sa Bradonjićem
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Jesi bio ti ikad na carsiji... Nadam se da nisi ozbiljan ako jesi ovo je za banane hladno, sto onda pises ovdje i navijas za nas klub kad nas tako mrzis.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑25 dec 2020, 20:29Slažem se, samo što na čaršiji dobrih nema, a neki bi da im je to preduslov. Dijete kluba, grada bla bla...Denchi je napisao/la: ↑25 dec 2020, 19:13Pusti se te spike imas dobre ljude i lose ljude...to ti je sva podjela...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑25 dec 2020, 18:49Pa čisti dokaz je trenutna situacija sa kadrom u klubu. Dok se mahalaši i čaršijaneri nisu makli, nismo ni stali na zdrave noge. Prije godinu su bili zadnji trzaji mahale. Al 'ta će Sabrina, papanka iz Siminog Hana...
You are someone else I am still right here
Ptico, castim te ako dodje Bradonjic
Mnogo masas u zadnje vrijeme, nadam se da si u pravu sada.

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Kako je meni glup ovaj limitirani podatak sa strancima i ograničenjem, a naši kvalitetni bosanskohercegovački igrači su izuzetno skupi i igraju po inostranstvu, pa čak i ovi flopovi dobijaju na cijeni zato što imaju naše državljanstvo pa nigdje ne mogu meda, nego hajde tamo gdje možeš i moraš igrati..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- ElCartel11
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.com/eldin-had ... ler/142873
Šta mislite za ovog momka, da se dovede kao rezerva? Domaci igrac preko 100 utakmica u LaLigi2 sto nije malo a liga je ozbiljna.
Šta mislite za ovog momka, da se dovede kao rezerva? Domaci igrac preko 100 utakmica u LaLigi2 sto nije malo a liga je ozbiljna.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Cim kanarunac ovo napise, to u biti znaci, da dolazi gori napadac, stariji, a da za Bradonjica niko nije poslao ni upit.
PSPHM
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vedo ima 36 naravno da dolazi mladji napadac. 

Najrealniji napadač Irfan, domaći a slobodan. 

Kad je dobio papire?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Dobro si ga iskopo, odlicna varijantaElCartel11 je napisao/la: ↑25 dec 2020, 21:24https://www.transfermarkt.com/eldin-had ... ler/142873

Ako nam dodje fudbaler kvalitete ekvivalentne onoj Zijaha u glumi glat mozemo napadati i titulu u evropi
Imal kakav Hadzic da nismo zainteresovani.ElCartel11 je napisao/la: ↑25 dec 2020, 21:24https://www.transfermarkt.com/eldin-had ... ler/142873

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nije Vinko zainteresovan za niske napadače.Farci je napisao/la: ↑25 dec 2020, 21:52Dobro si ga iskopo, odlicna varijantaElCartel11 je napisao/la: ↑25 dec 2020, 21:24https://www.transfermarkt.com/eldin-had ... ler/142873
Šta mislite za ovog momka, da se dovede kao rezerva? Domaci igrac preko 100 utakmica u LaLigi2 sto nije malo a liga je ozbiljna.![]()
Bradonjic ce abd biti igrac Sarajeva,sad je do njega ima momak ponude i iz inostranatva.
Samo Sarajevo
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma dobro, dalo bi se o tome raspravljati. Al budimo realni, nismo na tom nivou da nas to koči i nije nas kočilo do sada. Ni ovu kvotu od 5 stranaca nismo iskoristili, kad smo u prvih 11 imali 5 koji nemaju naše papire? Ja kako znam, nismo nijednom do sad i mislim i da smo imali tu mogućnost da je ne bi iskoristili.ledesma je napisao/la: ↑25 dec 2020, 21:20Kako je meni glup ovaj limitirani podatak sa strancima i ograničenjem, a naši kvalitetni bosanskohercegovački igrači su izuzetno skupi i igraju po inostranstvu, pa čak i ovi flopovi dobijaju na cijeni zato što imaju naše državljanstvo pa nigdje ne mogu meda, nego hajde tamo gdje možeš i moraš igrati..
To ima svoje prednosti i mane. Naprimjer, prednost je ta što eto moramo se osloniti i na igrače iz omladinskog pogona a i spriječiti kojekakve menadžere da nam opet utope Cezare a mi se zaletimo. Još Nam ne ulaže toliko da kažeš da nas to koči.
Emir opet reče neki dan da nije problem imati i 8 stranaca jer uvijek bi neko od njih bio ili kartoniram ili povrijeđen i to mi se sviđa.
FK Sarajevo
Nema dileme oko prezimena napadaca, samo da vidimo jos kako se zove...
E cuj bit ce novi igrac, sad je do njega

E cuj bit ce novi igrac, sad je do njega

Iskren
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Nemojte vi bgt nista prognozirat, znaci insajderi su nam za kite. Pisali danima o Krpicu, znaci dogovoreno sve haha, na kraju on imao ponude Tuzle, Borca, Zelje...
Bradonjic po mom skromnom misljenju vjv nece ostati u BHTPL.
Bradonjic po mom skromnom misljenju vjv nece ostati u BHTPL.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, bhfanatic14, boki86, Hajdeee, NeSamSafetee, Pantelija i 75 gostiju.