FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Jesi bio ti ikad na carsiji... Nadam se da nisi ozbiljan ako jesi ovo je za banane hladno, sto onda pises ovdje i navijas za nas klub kad nas tako mrzis.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑25 dec 2020, 20:29Slažem se, samo što na čaršiji dobrih nema, a neki bi da im je to preduslov. Dijete kluba, grada bla bla...Denchi je napisao/la: ↑25 dec 2020, 19:13Pusti se te spike imas dobre ljude i lose ljude...to ti je sva podjela...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑25 dec 2020, 18:49Pa čisti dokaz je trenutna situacija sa kadrom u klubu. Dok se mahalaši i čaršijaneri nisu makli, nismo ni stali na zdrave noge. Prije godinu su bili zadnji trzaji mahale. Al 'ta će Sabrina, papanka iz Siminog Hana...

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- ElCartel11
- Kontakt:
Šta mislite za ovog momka, da se dovede kao rezerva? Domaci igrac preko 100 utakmica u LaLigi2 sto nije malo a liga je ozbiljna.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Cim kanarunac ovo napise, to u biti znaci, da dolazi gori napadac, stariji, a da za Bradonjica niko nije poslao ni upit.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:

Kad je dobio papire?
Dobro si ga iskopo, odlicna varijantaElCartel11 je napisao/la: ↑25 dec 2020, 21:24https://www.transfermarkt.com/eldin-had ... ler/142873
Šta mislite za ovog momka, da se dovede kao rezerva? Domaci igrac preko 100 utakmica u LaLigi2 sto nije malo a liga je ozbiljna.

Imal kakav Hadzic da nismo zainteresovani.ElCartel11 je napisao/la: ↑25 dec 2020, 21:24https://www.transfermarkt.com/eldin-had ... ler/142873

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nije Vinko zainteresovan za niske napadače.Farci je napisao/la: ↑25 dec 2020, 21:52Dobro si ga iskopo, odlicna varijantaElCartel11 je napisao/la: ↑25 dec 2020, 21:24https://www.transfermarkt.com/eldin-had ... ler/142873
Šta mislite za ovog momka, da se dovede kao rezerva? Domaci igrac preko 100 utakmica u LaLigi2 sto nije malo a liga je ozbiljna.![]()
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma dobro, dalo bi se o tome raspravljati. Al budimo realni, nismo na tom nivou da nas to koči i nije nas kočilo do sada. Ni ovu kvotu od 5 stranaca nismo iskoristili, kad smo u prvih 11 imali 5 koji nemaju naše papire? Ja kako znam, nismo nijednom do sad i mislim i da smo imali tu mogućnost da je ne bi iskoristili.ledesma je napisao/la: ↑25 dec 2020, 21:20Kako je meni glup ovaj limitirani podatak sa strancima i ograničenjem, a naši kvalitetni bosanskohercegovački igrači su izuzetno skupi i igraju po inostranstvu, pa čak i ovi flopovi dobijaju na cijeni zato što imaju naše državljanstvo pa nigdje ne mogu meda, nego hajde tamo gdje možeš i moraš igrati..
To ima svoje prednosti i mane. Naprimjer, prednost je ta što eto moramo se osloniti i na igrače iz omladinskog pogona a i spriječiti kojekakve menadžere da nam opet utope Cezare a mi se zaletimo. Još Nam ne ulaže toliko da kažeš da nas to koči.
Emir opet reče neki dan da nije problem imati i 8 stranaca jer uvijek bi neko od njih bio ili kartoniram ili povrijeđen i to mi se sviđa.
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
E cuj bit ce novi igrac, sad je do njega

Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Bradonjic po mom skromnom misljenju vjv nece ostati u BHTPL.
EDIN DŽEKO!!!
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Ado_77, ajdohordas, Amcho1, Armija1987, avalPacidoroP, benko21, bhfanatic14, bordobijeli, broj6, CentarsutNaClanak921, Confiance, Direktorcic, ErosViverosViv, Fudo, GalileoGalilei, Gomis99, guadalupe, Hajdeee, head88, Lik, mikimaus, mire971, misstianopenaldo, mnon46, MojaMalenkost, Mostarska, Mourinhokilledbarca, muhamedhulk, Napapijri, NazorUso, nedimmmm1337, Pantelija, Pitaristok, r3m1, relativizam, SamoDaKazeem, sekac, skoJaa, StarmoCity, StevieG8, Taree, Uvijeknapravojstrani, Vanja8, Vjecnobordo, zeljovolimte i 326 gostiju.