Navijacki izvjestaji (PL BIH)

90minut
Kontakt:

Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)

Post Postao/la 90minut » 27 dec 2020, 00:32

killafrommanilla je napisao/la:
27 dec 2020, 00:31
kako bi te nahranilo da se pocnemo prepucavat sad :mrgreen:
Ma ne bi davno nekad bi kad sam mislio da si išao na utakmice, al tokom ove zadnje godine kako pišem na ovoj temi sam shvatio da nisi nikad bio navijac jer nisi ništa konkretno napisao na temi vec samo te poštapalice. :)

criticalmass
Kontakt:

Post Postao/la criticalmass » 27 dec 2020, 00:44

killafrommanilla je napisao/la:
27 dec 2020, 00:31
kako bi te nahranilo da se pocnemo prepucavat sad :mrgreen:
Nema se potrebe prepucavat s takvima kao ti koji od teme prave sranje, svaki pojedinac na forumu ima svoje lično mišljenje o drugim grupama i stanju općenito i tako da je suvišno iznositi takve stvari jer svako različito gleda a tema su izvještaji očigledno nisi shvatio svrhu. Pozz.
Bijeli Bordo

Grey5
Kontakt:

Post Postao/la Grey5 » 27 dec 2020, 00:51

Neki da nemaju nacionalni predznak i da ne loze raju tom temom kad zagusti na gostovanju ne bi ih se nikad preko 17 skupilo, uz duzno postovanje za sve dobro sto su uradili.

Budala
Kontakt:

Post Postao/la Budala » 27 dec 2020, 00:59

Dobra zajebancija
Pivo, tučnjava i nogomet!

Budala
Kontakt:

Post Postao/la Budala » 27 dec 2020, 01:04

🤘
Pivo, tučnjava i nogomet!

TheNorthFace
Kontakt:

Post Postao/la TheNorthFace » 27 dec 2020, 12:57

ovom @90minut portal ss.ba treba spomenik dići, popularizovao im brat forum, raja pravi nickove da bi pisala na ovoj temi :mrgreen:
1946

TheNorthFace
Kontakt:

Post Postao/la TheNorthFace » 27 dec 2020, 13:02

wolfie je napisao/la:
26 dec 2020, 22:25
Nije vezano za našu scenu, ali i dan danas kad pregledam plačem od smijeha. :rol:

šta je sad s njima, zna li neko? jedno vrijeme su imali jaka izdanja, znali su na marakani popuniti onaj box. kasnije se stesala brojka baš. općenito, nisam imao prilike upoznati nekog od njih, a zanima me, kakva je kod njih situacija što se tiče razmišljanja? ciljam na pitanje da li kao rezervni klub negdje u sebi drže par/czv, ili fkt samo rad? pritom me znaima i za obično raju koja prati rad, ne samo uf :mrgreen:
1946

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 27 dec 2020, 13:19

TheNorthFace je napisao/la:
27 dec 2020, 13:02
wolfie je napisao/la:
Nije vezano za našu scenu, ali i dan danas kad pregledam plačem od smijeha. :rol:

šta je sad s njima, zna li neko? jedno vrijeme su imali jaka izdanja, znali su na marakani popuniti onaj box. kasnije se stesala brojka baš. općenito, nisam imao prilike upoznati nekog od njih, a zanima me, kakva je kod njih situacija što se tiče razmišljanja? ciljam na pitanje da li kao rezervni klub negdje u sebi drže par/czv, ili fkt samo rad? pritom me znaima i za obično raju koja prati rad, ne samo uf :mrgreen:
Mislim da im je udarna ekipa prešla na jug i preuzela isti, ako sam ja negdje pročitao pravu info. Transferi među navijačima. :bow:
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

Grey5
Kontakt:

Post Postao/la Grey5 » 27 dec 2020, 13:26

Nije tacno

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 27 dec 2020, 13:40

27 dec 2020, 13:02
wolfie je napisao/la:

Nekad smo i mi protiv Laktaša punili box danas nam se zna desiti da 2 boxa budu na derbiju.

Cijeli balkan izuzev Delija i Torcide su pali s brojkama takvo vrijeme podosta godina vec tako da kad gledaš grupe poput njih Blue Union-a ili Marinaca recimo onda je to na oko baš vidljivo..

Sto se tice tih transfera koje wolfie spominje jedini koji su i imali jesu grobari niko drugi, a ne bi ni oni imali da im glavni ljudi nakon Tatona nisu pali garant.

Grey5
Kontakt:

Post Postao/la Grey5 » 27 dec 2020, 14:10

🙉

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 27 dec 2020, 14:13

Grey5 je napisao/la:
27 dec 2020, 14:10
🙉
Jesam to nešto lupio? :D

Grey5
Kontakt:

Post Postao/la Grey5 » 27 dec 2020, 15:03

Pokazao si svu moc foruma gdje svako moze pricati o svemu i imati misljenje jednako sa svima bez obzira gdje je ko bio i ko je sta uradio, ne opcenito ti osim sa ovom gore konstatacijom, vec zadnjih par stranica pomislio bi covjek sve same vodje i vrhunski huligani ovdje.

BeHighirly
Kontakt:

Post Postao/la BeHighirly » 27 dec 2020, 15:05

27 dec 2020, 12:57
ovom @90minut portal ss.ba treba spomenik dići, popularizovao im brat forum, raja pravi nickove da bi pisala na ovoj temi :mrgreen:
Svakako je ultras-tifo odavno oslabio, ova tema je dosla k'o kec na desetku :mrgreen:
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“

NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA

NO NZS. NO CPS.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 27 dec 2020, 15:21

Grey5 je napisao/la:
27 dec 2020, 15:03
Pokazao si svu moc foruma gdje svako moze pricati o svemu i imati misljenje jednako sa svima bez obzira gdje je ko bio i ko je sta uradio, ne opcenito ti osim sa ovom gore konstatacijom, vec zadnjih par stranica pomislio bi covjek sve same vodje i vrhunski huligani ovdje.

Ne baš je suprotno koliko god da znaš i koliko god tvrdio da si bio na tim gostovanjima nece ti niko vjerovati i pisace ti da nemaš pojma o cemu pricas, Ne konkretno ti iako si isto pisao par puta više govorim u globalu ljudi ti nece vjerovati zbog mjesta na kojem se nalaziš (sportsportforum).

Bukvalno je ovo jedini forum gdje neces dobiti promil respekta za bilo šta niti bi trebao dobiti i javice ti se neko ko je pripadnik košpicara širom tribina BiH da ti piše da nemaš pojma o cemu pricas.

Evo licno mene što se tice pisao sam svašta ovdje i budalesao sam stvarno 30% onog što sam napisao je prepucavanje s drugim i zajebancija koju sam namjerno dizao što više i da dođe do sto veceg usijanja jer mi je šega bilo.

Razlog što sam se i registrovao ovdje je da prozborim koju ako ima nekoga ko je bio na tim gostovanjima..

Inace kad vec pricamo o tome isto kao da je otici na gostovanje neki bauk cuva te policija cijelim putem i na stadionu nema šanse za bilo kakav sukob tako da kad pišem konkretno o onim dešavanjima s robijom na putu ili ovo u periodu 2009 do 2011 kad su se cekali ultrasi..
To piše neko ko je jednostavno bio na gostovanju dakle ne govorim za sebe da sam huligan ili da sam nokautirao nekoga u tim situacijama vec jednostavno da sam bio prisutan..Za svakog navijaca koji voli svoj klub to ne bi trebalo predstavljati nikakvu bitnu stvar zbog koje bi te neko trebao pohvaliti jer si jednostavno bio zar ne?

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 27 dec 2020, 16:05

GradKamena2 je napisao/la:
26 dec 2020, 23:16
Miljacka je napisao/la:
26 dec 2020, 22:57
I na Ivanu, gdje su HZ izletile iz kombija, a UM nisu, takodje brojke tu negdje.
Zakljucak: Ultrasi idu samo na siguricu.
Da idu na siguricu nebi im se desio autoput sa manijacima nego bi proletili kroz njih sa kmbijima.

Sto se tice ovog iznad i Konjica ko vam je kriv sto vam je izvidnica retardirana bila,prvo u D.Jablanici ona dva momka i dvije cure,pa onda i poslje sto vam nije javila tocnu situaciju,posli ste pravit ceku pa oplakali ali **** sve je to dio igre.
Haha kakve izvidnice, kakbe ceke. Vi ste toliko isprepadani i idete strogo svi u grupi tako da ne mozete shvatiti da neko krene na utakmicu u 10 sati sa privatnim autom pa malo stane u konjicu, malo u jablanici, malo proseta po mostaru, cuga zajebancija pa na utakmicu.
Ne kazem da je to pametno ali jednostavno sarajevo je veliki klub i na utakmice u gostima pobekad idu i oni sa istoka i zapada i navijaci iz drugih gradova koji navijaju za fks

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 27 dec 2020, 16:22

Tatamata1946 je napisao/la:
27 dec 2020, 16:05
Miljacka je napisao/la:
I na Ivanu, gdje su HZ izletile iz kombija, a UM nisu, takodje brojke tu negdje.
Da idu na siguricu nebi im se desio autoput sa manijacima nego bi proletili kroz njih sa kmbijima.

Sto se tice ovog iznad i Konjica ko vam je kriv sto vam je izvidnica retardirana bila,prvo u D.Jablanici ona dva momka i dvije cure,pa onda i poslje sto vam nije javila tocnu situaciju,posli ste pravit ceku pa oplakali ali **** sve je to dio igre.
Haha kakve izvidnice, kakbe ceke. Vi ste toliko isprepadani i idete strogo svi u grupi tako da ne mozete shvatiti da neko krene na utakmicu u 10 sati sa privatnim autom pa malo stane u konjicu, malo u jablanici, malo proseta po mostaru, cuga zajebancija pa na utakmicu.
Ne kazem da je to pametno ali jednostavno sarajevo je veliki klub i na utakmice u gostima pobekad idu i oni sa istoka i zapada i navijaci iz drugih gradova koji navijaju za fks
Neko vozom, neko privatnim neko kombijem.. :crazy:

Dodaj na to da je raja mislila ma necemo se sresti policija to riješi kao i uvijek. :lol:

I dodaj na sve to da nam je kolona bila isprekidana i zna se kako su nalijetali na ljude sve u svemu tacno svaki dio im se poklopio kako treba i iskoristili su.
To gostovanje je definicija onoga nema kalkulisanja.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 27 dec 2020, 16:49

Jedno je kad Sarajevo igra npr. U BL i tad idu 90 posto HZ i svi zajedno ali kad Sarajevo gostuje u Vrapcicima, Zenici, Tuzli i slicno tu je bruku raje u privatnoj reziji i ne idu organizovano sa HZ autobusuma i kombijima. Neki se prikljucuju iz drugih mjesta i gradova tokom puta. Uglavnom su to navijaci sa istoka i zapada naseg Koseva koje nekad ponese euforija pa se pridruze HZ na gostovanjima. Ta raja cuga i staje na svakom koraku tokom tog puta i ponekad se eto desi i da izvuku deblji kraj zbog svoje opustenosti. Mozda bi iz HZ vise voljeli da svi idu zajedno ali kad imas veliki klub sa puno navijaca pogotovo kad nas uhvati ta euforija onda se to desava.
Takve situacije vjerovatno imaju i FKŽ, Velez i Celik kad zavlada euforija i nisu to nikakve izvidnice i ceke

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 27 dec 2020, 17:00

Tatamata1946 je napisao/la:
27 dec 2020, 16:05
Miljacka je napisao/la:

Isprepadani :tokralju:

Prijatelju moj to se zove organizacija,ali reko sam i sam da je lakse sa manjim grupama.

Da je neko isprepadan nebi isto nekad sa 20-30 ljudi na gostovanje sto se znalo desit,najcesce Gradačac ili Bijeljina nekad.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 27 dec 2020, 17:05

Nego sta si nego isprepadan kad mislis da su dva momka i dvije cure sa nasim obiljezjima neka izvidnica.
Ljudi krenuli gledati Sarajevo u Vrapcicima, svratili u Jablanicu na pecenje pa malo na Stari most da se slikaju...

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987 i 8 gostiju.