Grey5 je napisao/la: ↑27 dec 2020, 15:03
Pokazao si svu moc foruma gdje svako moze pricati o svemu i imati misljenje jednako sa svima bez obzira gdje je ko bio i ko je sta uradio, ne opcenito ti osim sa ovom gore konstatacijom, vec zadnjih par stranica pomislio bi covjek sve same vodje i vrhunski huligani ovdje.
Ne baš je suprotno koliko god da znaš i koliko god tvrdio da si bio na tim gostovanjima nece ti niko vjerovati i pisace ti da nemaš pojma o cemu pricas, Ne konkretno ti iako si isto pisao par puta više govorim u globalu ljudi ti nece vjerovati zbog mjesta na kojem se nalaziš (sportsportforum).
Bukvalno je ovo jedini forum gdje neces dobiti promil respekta za bilo šta niti bi trebao dobiti i javice ti se neko ko je pripadnik košpicara širom tribina BiH da ti piše da nemaš pojma o cemu pricas.
Evo licno mene što se tice pisao sam svašta ovdje i budalesao sam stvarno 30% onog što sam napisao je prepucavanje s drugim i zajebancija koju sam namjerno dizao što više i da dođe do sto veceg usijanja jer mi je šega bilo.
Razlog što sam se i registrovao ovdje je da prozborim koju ako ima nekoga ko je bio na tim gostovanjima..
Inace kad vec pricamo o tome isto kao da je otici na gostovanje neki bauk cuva te policija cijelim putem i na stadionu nema šanse za bilo kakav sukob tako da kad pišem konkretno o onim dešavanjima s robijom na putu ili ovo u periodu 2009 do 2011 kad su se cekali ultrasi..
To piše neko ko je jednostavno bio na gostovanju dakle ne govorim za sebe da sam huligan ili da sam nokautirao nekoga u tim situacijama vec jednostavno da sam bio prisutan..Za svakog navijaca koji voli svoj klub to ne bi trebalo predstavljati nikakvu bitnu stvar zbog koje bi te neko trebao pohvaliti jer si jednostavno bio zar ne?