paniser do tebe je
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Re: Chat
Da imao 3 jedinice i jednu 2 on mi rekao uradi do sestog casa 20 zadataka i dacu ti 2
i fali mi jos jedan bod do prosjeka 3,50
paniser do tebe je
paniser do tebe je
Pa dobar si.Samo F.K.S !! je napisao/la:Da imao 3 jedinice i jednu 2 on mi rekao uradi do sestog casa 20 zadataka i dacu ti 2i fali mi jos jedan bod do prosjeka 3,50
paniser do tebe je
Jesil imao ikakvih sansi za cetvrtice,trebao si se jos i to potruditi.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- The PUNISHER
- Kontakt:
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
sikirica je napisao/la:Pa dobar si.Samo F.K.S !! je napisao/la:Da imao 3 jedinice i jednu 2 on mi rekao uradi do sestog casa 20 zadataka i dacu ti 2i fali mi jos jedan bod do prosjeka 3,50
paniser do tebe je
Jesil imao ikakvih sansi za cetvrtice,trebao si se jos i to potruditi.![]()
Ako se neko smiluje i pokloni bod prolazim cvrkom
Joj @Panisher al me tvoj nick podsjeca na prosli Survivor i na Nikolu.
@Samo FKS Sretno ti od mene.

@Samo FKS Sretno ti od mene.
- The PUNISHER
- Kontakt:
Je li to dobro il lose?sikirica je napisao/la:Joj @Panisher al me tvoj nick podsjeca na prosli Survivor i na Nikolu.
@Samo FKS Sretno ti od mene.![]()
"mes que un club"
Eto nacionalista opet pobjedi 99%
Btw

Btw
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
I dobro i lose.The PUNISHER je napisao/la:Je li to dobro il lose?sikirica je napisao/la:Joj @Panisher al me tvoj nick podsjeca na prosli Survivor i na Nikolu.
Dobro je to sto me podsjeca na pravi Survivor,jer ove godine VIP licnosti dobijaju gotovo sve naspram ovih proslih takmicara,a lose je to sto necu vise gledati borbu izmedu NIkole i Visnje.
Sutra alkohooooooool.. Giiiiirls.. Chilliiin! Jedva cekam!
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
- The PUNISHER
- Kontakt:
I ja sam pratio prosli Survivor a ovaj sad ne gledam jer sam cuo da je dosta slabiji,...sikirica je napisao/la:I dobro i lose.The PUNISHER je napisao/la:Je li to dobro il lose?sikirica je napisao/la:Joj @Panisher al me tvoj nick podsjeca na prosli Survivor i na Nikolu.
![]()
Dobro je to sto me podsjeca na pravi Survivor,jer ove godine VIP licnosti dobijaju gotovo sve naspram ovih proslih takmicara,a lose je to sto necu vise gledati borbu izmedu NIkole i Visnje.![]()
"mes que un club"
HAHAHAHH lude igre na Survivoru! 
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
malo od sutrasnje atmosfere
[youtube][/youtube]
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Bolja zdrepceva krv od tog tvog plavca.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- The PUNISHER
- Kontakt:
Prosle godine je bilo stvarno puno igara koje su zahtijevale veliku fizicku spremu,ali je i bilo onih u kojima je trebalo puno mislit'sikirica je napisao/la:HAHAHAHH lude igre na Survivoru!
"mes que un club"
Meni su igre uvjek iste,ali prosle godine takmicari nisu dobivali Vitanovu i onoliko mnogo hrane kao sto sad dobivaju,al et nema veze dobar je i ovaj.The PUNISHER je napisao/la:Prosle godine je bilo stvarno puno igara koje su zahtijevale veliku fizicku spremu,ali je i bilo onih u kojima je trebalo puno mislit'sikirica je napisao/la:HAHAHAHH lude igre na Survivoru!
- The PUNISHER
- Kontakt:
Ma sve je to Ok,samo kazem da je onaj od prosle godine bolji,barem meni.sikirica je napisao/la:Meni su igre uvjek iste,ali prosle godine takmicari nisu dobivali Vitanovu i onoliko mnogo hrane kao sto sad dobivaju,al et nema veze dobar je i ovaj.The PUNISHER je napisao/la:Prosle godine je bilo stvarno puno igara koje su zahtijevale veliku fizicku spremu,ali je i bilo onih u kojima je trebalo puno mislit'sikirica je napisao/la:HAHAHAHH lude igre na Survivoru!
Je li to sad 1000. post?
Zadnja izmjena: The PUNISHER, dana/u 30 dec 2010, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
"mes que un club"
cestitkesikirica je napisao/la:Evo ga 1000-ti post!!!
6700-ti post !!!
- The PUNISHER
- Kontakt:
Meni su igre uvjek iste,ali prosle godine takmicari nisu dobivali Vitanovu i onoliko mnogo hrane kao sto sad dobivaju,al et nema veze dobar je i ovaj.[/quote]
Ma sve je to Ok,samo kazem da je onaj od prosle godine bolji,barem meni.
Je li to sad 1000. post?
Ma sve je to Ok,samo kazem da je onaj od prosle godine bolji,barem meni.
Je li to sad 1000. post?
"mes que un club"
Hvala.Wolverine je napisao/la:cestitkesikirica je napisao/la:Evo ga 1000-ti post!!!lik napiso hiljadu postova, a umocio ga nije ccc
6700-ti post !!!
Cestitam i ja tebi.
Treba imati zivvce pa napisati toliko postova..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.