Analiticar=Ahmo je napisao/la:Gdje ima kupit pravih vatrometa(raketa)?
U Kiseljaku... "Mirnovec Pirotehnika"

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Analiticar=Ahmo je napisao/la:Gdje ima kupit pravih vatrometa(raketa)?
Pa dobar si.Samo F.K.S !! je napisao/la:Da imao 3 jedinice i jednu 2 on mi rekao uradi do sestog casa 20 zadataka i dacu ti 2i fali mi jos jedan bod do prosjeka 3,50
paniser do tebe je
sikirica je napisao/la:Pa dobar si.Samo F.K.S !! je napisao/la:Da imao 3 jedinice i jednu 2 on mi rekao uradi do sestog casa 20 zadataka i dacu ti 2i fali mi jos jedan bod do prosjeka 3,50
paniser do tebe je
Jesil imao ikakvih sansi za cetvrtice,trebao si se jos i to potruditi.![]()
Je li to dobro il lose?sikirica je napisao/la:Joj @Panisher al me tvoj nick podsjeca na prosli Survivor i na Nikolu.
@Samo FKS Sretno ti od mene.![]()
I dobro i lose.The PUNISHER je napisao/la:Je li to dobro il lose?sikirica je napisao/la:Joj @Panisher al me tvoj nick podsjeca na prosli Survivor i na Nikolu.
I ja sam pratio prosli Survivor a ovaj sad ne gledam jer sam cuo da je dosta slabiji,...sikirica je napisao/la:I dobro i lose.The PUNISHER je napisao/la:Je li to dobro il lose?sikirica je napisao/la:Joj @Panisher al me tvoj nick podsjeca na prosli Survivor i na Nikolu.
![]()
Dobro je to sto me podsjeca na pravi Survivor,jer ove godine VIP licnosti dobijaju gotovo sve naspram ovih proslih takmicara,a lose je to sto necu vise gledati borbu izmedu NIkole i Visnje.![]()
Bolja zdrepceva krv od tog tvog plavca.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
malo od sutrasnje atmosfere
Prosle godine je bilo stvarno puno igara koje su zahtijevale veliku fizicku spremu,ali je i bilo onih u kojima je trebalo puno mislit'sikirica je napisao/la:HAHAHAHH lude igre na Survivoru!
Meni su igre uvjek iste,ali prosle godine takmicari nisu dobivali Vitanovu i onoliko mnogo hrane kao sto sad dobivaju,al et nema veze dobar je i ovaj.The PUNISHER je napisao/la:Prosle godine je bilo stvarno puno igara koje su zahtijevale veliku fizicku spremu,ali je i bilo onih u kojima je trebalo puno mislit'sikirica je napisao/la:HAHAHAHH lude igre na Survivoru!
Ma sve je to Ok,samo kazem da je onaj od prosle godine bolji,barem meni.sikirica je napisao/la:Meni su igre uvjek iste,ali prosle godine takmicari nisu dobivali Vitanovu i onoliko mnogo hrane kao sto sad dobivaju,al et nema veze dobar je i ovaj.The PUNISHER je napisao/la:Prosle godine je bilo stvarno puno igara koje su zahtijevale veliku fizicku spremu,ali je i bilo onih u kojima je trebalo puno mislit'sikirica je napisao/la:HAHAHAHH lude igre na Survivoru!
cestitkesikirica je napisao/la:Evo ga 1000-ti post!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.