Samo F.K.S !! je napisao/la:Da imao 3 jedinice i jednu 2 on mi rekao uradi do sestog casa 20 zadataka i dacu ti 2 i fali mi jos jedan bod do prosjeka 3,50
paniser do tebe je
Pa dobar si.
Jesil imao ikakvih sansi za cetvrtice,trebao si se jos i to potruditi.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Samo F.K.S !! je napisao/la:Da imao 3 jedinice i jednu 2 on mi rekao uradi do sestog casa 20 zadataka i dacu ti 2 i fali mi jos jedan bod do prosjeka 3,50
paniser do tebe je
Pa dobar si.
Jesil imao ikakvih sansi za cetvrtice,trebao si se jos i to potruditi.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
sikirica je napisao/la:Joj @Panisher al me tvoj nick podsjeca na prosli Survivor i na Nikolu.
@Samo FKS Sretno ti od mene.
Je li to dobro il lose?
I dobro i lose.
Dobro je to sto me podsjeca na pravi Survivor,jer ove godine VIP licnosti dobijaju gotovo sve naspram ovih proslih takmicara,a lose je to sto necu vise gledati borbu izmedu NIkole i Visnje.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
sikirica je napisao/la:Joj @Panisher al me tvoj nick podsjeca na prosli Survivor i na Nikolu.
@Samo FKS Sretno ti od mene.
Je li to dobro il lose?
I dobro i lose.
Dobro je to sto me podsjeca na pravi Survivor,jer ove godine VIP licnosti dobijaju gotovo sve naspram ovih proslih takmicara,a lose je to sto necu vise gledati borbu izmedu NIkole i Visnje.
I ja sam pratio prosli Survivor a ovaj sad ne gledam jer sam cuo da je dosta slabiji,...
Meni su igre uvjek iste,ali prosle godine takmicari nisu dobivali Vitanovu i onoliko mnogo hrane kao sto sad dobivaju,al et nema veze dobar je i ovaj.[/quote]
Ma sve je to Ok,samo kazem da je onaj od prosle godine bolji,barem meni.
Je li to sad 1000. post?