Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Unknown11
-
Kontakt:
JVVVST je napisao/la: ↑11 jan 2021, 20:12
VenamaHrabrih je napisao/la: ↑11 jan 2021, 19:24
Ne znam kako ko razmišlja, ali ovo nedovođenje napadača mi se ne đasvi. Ako se radi u tom pravcu, onda istog treba dovesti NAJKASNIJE, do odlaska u Tursku. Pri tome mi uopšte nije bitno da li će eventualni novi napadač biti bolji, ili gori od Handžića, jednostavno mi u narednu polusezonu ne smijemo ući samo sa jednim napadačem. Ne samo zbog možebitnih povreda, nego zbog širine u razmišljanju, prije svega u taktičkom i strategijskom smislu. Nadalje, prisustvo još jednog napadača omogućava održavanje istog tempa tokom utakmice i kad se formacijski ništa ne mijenja. Usudio bih se reći da ovo već malo postaje neozbiljno. Doduše, ne znam kako to ide sa prelaznim rokom, koji možda još nije počeo, mada slobodni igrači ne ovise o istom. Na kraju krajeva, Akademija postoji i mogu uzeti nekog mladića. Možda nema toliko kvalitetnog igrača, ali uz ubojit ofanzivni dio, valjda može i on koju loptu u gol skrenuti.
I da ne zaboravim, kornere i prekide vježbat permanentno!
Postalo je neozbiljno jos u proslom prelaznom roku, kad je svako ko je pogledao 3 utakmice Sarajeva ZNAO da nam treba jos jedan napadac. Ja sam uvjeren da bismo makar jos korak dalje u Europi otisli, i jos makar 7-8 bodova vise imali, da je panj koji glumi naseg najisturenijeg igraca proveo vise vremena na klupi.
Na aktuelnu temu, ja bih vratio Mujakica pa makar na polusezonu. Uz Dupovca i Milicevica, opet bi imali najjacu odbranu da je ni Kovacevic ne moze ujebat
Izvini, iako se u principu slažem sa tobom, ne mogu našeg igrača nazivati pogrdnim imenima. Kritikovaću ga do besvjesti i natjerao bih ga da mu znoj na doope procuri. Iskreno, on meni ne bi ni išao na zimsku pauzu. Prvi put kad bi bez dozvole izašao, oprostio bi se sa klubom. Igro bi on meni košarku sve dok ne bi naučio golove davati.
Za Mujketa je meni krivo što je otišao, vratio bih ga expresno. Ne zato što mislim da je bolji od ove dvojice, nego zato što momak ima neiscrpnu energiju. Dečko je rođeni borac. Uz njega još nekako i Čatakovića i što bi reko moj pok. deda: Sa njima moremo i na Berlin!
-
Aduka87
-
Kontakt:
Nek mi neko barem jednu gresku napise koju je Dupovac uradio i u ligi i u Evropi, eto molim ko Boga ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
-
JohnKeynes97
-
Kontakt:
Postao/la JohnKeynes97 » 11 jan 2021, 20:30
Ma uvijek bih odabrao Nihu, ispred Amera. Svaka njemu cast, ali jednostavno nije on toliki kvalitet da moze ponoviti ovakvu sezonu. Posrecillo mu se jednostavno, a i igrao je uz Hrvoja. I ja bih bio dobar stoper da igram uz Hrvoja.
PSPHM
-
Vanja8
-
Kontakt:
Mene interesuje samo Sheriff Tiraspol
Molim opet moderaciju da mi otvori temu za ovaj klub
Fanimo ide u Tursku...
Posto je Sinan to objavio,ide sigurno...
Tako je prije dvije godine najavio da dolazi onaj katarski seik kod kona da ih kupi...
Nihad se mora vratiti u Belgiju,ako se Hajduk zahvali na pozajmici,onda tek sa Kotrajkom mozemo stupiti u pregovore...
Sto se Nihe tice on je za,ali zavisi i od Hajduka i od belgijanaca...
Molim jos jednom da mi se napravi tema za moldavski klub...
-
Kaunas
-
Kontakt:
Aduka87 je napisao/la: ↑11 jan 2021, 20:28
Nek mi neko barem jednu gresku napise koju je Dupovac uradio i u ligi i u Evropi, eto molim ko Boga ?
Najjace kad kazu ne zna ni on kako je ovakvu polusezonu odigrao, na proljece ide pad.
@JohnKeynes ma ja Hrvoje je Nesta licno
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
alacious
-
Kontakt:
Kaunas je napisao/la: ↑11 jan 2021, 20:31
Najjace kad kazu ne zna ni on kako je ovakvu polusezonu odigrao, na proljece ide pad.
Dupe je kao treci stoper najbolji na Balkanu, a za prvu postavu Nihad je licno Nesta za njega
-
Aduka87
-
Kontakt:
Momak se uigrao sa Milicevicem njih 2 se znaju u dusu, funkcionisu extra i sta, treba uigranu odbranu mjenjat, stavit Amera na klupu, bzs...
Zadnja izmjena:
Aduka87, dana/u 11 jan 2021, 20:35, ukupno mijenjano 2 puta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
-
JohnKeynes97
-
Kontakt:
Postao/la JohnKeynes97 » 11 jan 2021, 20:34
Ne kazem ja da je Amer los stoper. Samo kazem da nije kvalitet za nas. Svi ocekujemo neku grupnu fazu, e pa s Amerom ce to tesko. Uvijek je kardinalne greske pravio u vaznim mecevima u Europi.
PSPHM
-
hordasDoboj
-
Kontakt:
Postao/la hordasDoboj » 11 jan 2021, 20:35
Vinko je dokazao da nije bitno ko se kako zove, da li je doveden kao projekat i da li je placen. Igrat ce mu uvijek najbolji i najspremniji, tako da Amer nema brige sve i da dodje Virdžil sve dok nastavi igrat ovako kako je igrao, a nama treba da bude u interesu da imamo što više kvalitetnih igrača.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
Aduka87
-
Kontakt:
Hvala Bogu pa niste u strucnom stabu i na Vinkovom mjestu, hvala.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
-
Kaunas
-
Kontakt:
alacious je napisao/la: ↑11 jan 2021, 20:34
Dupe je kao treci stoper najbolji na Balkanu, a za prvu postavu Nihad je licno Nesta za njega
Dovesti Nihu koji u posljednje vrijeme u mrtvom Hajduku dobija minute na kapaljku na posudbu da uleti u prvu postavu umjesto Dupovca?

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
Pantelija
-
Kontakt:
JohnKeynes97 je napisao/la: ↑11 jan 2021, 20:34
Ne kazem ja da je Amer los stoper. Samo kazem da nije kvalitet za nas. Svi ocekujemo neku grupnu fazu, e pa s Amerom ce to tesko. Uvijek je kardinalne greske pravio u vaznim mecevima u Europi.
Reci slobodno sta mislis, ne pricas o handzicu a narcis iznad glave
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
Zoran28
-
Kontakt:
E cuj posrecilo mu se, pa idi ti pubertetlijo na trening, pa nek ti se poseeci

porcjenjivao se ovde Amer, nazivao pogrdnim inenima itd nek je hejtere popiskio
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
-
alacious
-
Kontakt:
Kaunas je napisao/la: ↑11 jan 2021, 20:37
Dovesti Nihu koji u posljednje vrijeme u mrtvom Hajduku dobija minute na kapaljku na posudbu da uleti u prvu postavu umjesto Dupovca?
Gdje treba potpisati?

-
Kaunas
-
Kontakt:
JohnKeynes97 je napisao/la: ↑11 jan 2021, 20:34
Za evropu (EL) trebas dovesti bar jos 3 kapitalca, neces sigurno u Evropu ako na postojeci roster stavis Mujakica umjesto Amera.
Lik bio medju 3 nasa najbolja igraca u polusezoni i sad bi ga neki na klupu.
15.10.2013.
-
Kaunas
-
Kontakt:
alacious je napisao/la: ↑11 jan 2021, 20:39
Kaunas je napisao/la: ↑11 jan 2021, 20:37
Gdje treba potpisati?
Hvala Bogu nigdje.

15.10.2013.
-
Pantelija
-
Kontakt:
Zoran28 je napisao/la: ↑11 jan 2021, 20:38
E cuj posrecilo mu se, pa idi ti pubertetlijo na trening, pa nek ti se poseeci

porcjenjivao se ovde Amer, nazivao pogrdnim inenima itd nek je hejtere popiskio
A pa nije se podcjenjivao jer je dobro igrao vec jer ima dasku peticu u ledjima i protiv veleza kad se sjetim onog kiksa i dan danas se u 1h naveče probudim i trznem.
Ok je on za lige i onako tekmi al nama treba veci kvalitet a to niho jeste. Tamo imao nesrecu sa trenerima u belgiji i hajduku al kod nas bi opet bio najbolji.
I da, mislim da dupovac ima ovakvu sezonu ponajvise zbog kove i milicevica, ne bih uzimao za manje bitno to sto ima ispred sebe i pecija
-
Aduka87
-
Kontakt:
Realno Milicevic je veci kikser od Dupovca a to je pokazao u nekoliko navrata ove sezone. Izgubljen duel sa Lukicem, nakon toga uslijedio gol, protiv Bresta lopta se odbila od nogu i zavrsila u golu, penal koji je skirvio protiv Zrinjskog. A Dupovac sta je to Dupovac skrivio, mislim da je malo fuj kad pisete da je za klupe, kako mu se posrecilo, kako nije kvalitet a lik nam se popisao usta, i opet ce u drugoj polusezoni ❤
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
-
Pantelija
-
Kontakt:
Aduka87 je napisao/la: ↑11 jan 2021, 20:42
Relano Milicevic je veci kikser od Dupovca a to je pokazao u nekoliko navrata ove sezone. Izgubljen duel sa Lukicem, nakon toga uslijedio gol, protiv Bresta lopta se odbila od nogu i zavrsila u golu, penal koji je skirvio protiv Zrinjskog. A Dupovac sta je to Dupovac skrivio, mislim da je malo fuj kad pisete da je za klupe, kako mu se posrecilo, kako nije kvalitet a lik nam se popisao usta, u opet ce u drugoj polusezoni ❤
Pa kad se krije iza mlicevica logicno da manje kiksa.
Milicevic je uvijek na lopti zato se i dese te stvari.
Pored svega toga, milicevixx sjajno igra s loptom dok dupovac dok otkoci dasku u ledjima pola ekipe protivnika promjenilo stranu.
Samo kazem, dobar je amer ali nije ni 50% milicevica a ni nihada
-
Zoran28
-
Kontakt:
Aduka87 je napisao/la: ↑11 jan 2021, 20:42
Realno Milicevic je veci kikser od Dupovca a to je pokazao u nekoliko navrata ove sezone. Izgubljen duel sa Lukicem, nakon toga uslijedio gol, protiv Bresta lopta se odbila od nogu i zavrsila u golu, penal koji je skirvio protiv Zrinjskog. A Dupovac sta je to Dupovac skrivio, mislim da je malo fuj kad pisete da je za klupe, kako mu se posrecilo, kako nije kvalitet a lik nam se popisao usta, i opet ce u drugoj polusezoni ❤
Skrivio je Dupovac sto je igrao i kad nije bilo za kifle, sto je sutio i radio, sto je donio nesto para transferom, sto je trpio uvrede bez da salje brata da yebe forumasima majke jer ga prozivaju... eto za to ke kriv
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica