Izvini, iako se u principu slažem sa tobom, ne mogu našeg igrača nazivati pogrdnim imenima. Kritikovaću ga do besvjesti i natjerao bih ga da mu znoj na doope procuri. Iskreno, on meni ne bi ni išao na zimsku pauzu. Prvi put kad bi bez dozvole izašao, oprostio bi se sa klubom. Igro bi on meni košarku sve dok ne bi naučio golove davati.JVVVST je napisao/la: ↑11 jan 2021, 20:12Postalo je neozbiljno jos u proslom prelaznom roku, kad je svako ko je pogledao 3 utakmice Sarajeva ZNAO da nam treba jos jedan napadac. Ja sam uvjeren da bismo makar jos korak dalje u Europi otisli, i jos makar 7-8 bodova vise imali, da je panj koji glumi naseg najisturenijeg igraca proveo vise vremena na klupi.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑11 jan 2021, 19:24Ne znam kako ko razmišlja, ali ovo nedovođenje napadača mi se ne đasvi. Ako se radi u tom pravcu, onda istog treba dovesti NAJKASNIJE, do odlaska u Tursku. Pri tome mi uopšte nije bitno da li će eventualni novi napadač biti bolji, ili gori od Handžića, jednostavno mi u narednu polusezonu ne smijemo ući samo sa jednim napadačem. Ne samo zbog možebitnih povreda, nego zbog širine u razmišljanju, prije svega u taktičkom i strategijskom smislu. Nadalje, prisustvo još jednog napadača omogućava održavanje istog tempa tokom utakmice i kad se formacijski ništa ne mijenja. Usudio bih se reći da ovo već malo postaje neozbiljno. Doduše, ne znam kako to ide sa prelaznim rokom, koji možda još nije počeo, mada slobodni igrači ne ovise o istom. Na kraju krajeva, Akademija postoji i mogu uzeti nekog mladića. Možda nema toliko kvalitetnog igrača, ali uz ubojit ofanzivni dio, valjda može i on koju loptu u gol skrenuti.
I da ne zaboravim, kornere i prekide vježbat permanentno!
Na aktuelnu temu, ja bih vratio Mujakica pa makar na polusezonu. Uz Dupovca i Milicevica, opet bi imali najjacu odbranu da je ni Kovacevic ne moze ujebat![]()
Za Mujketa je meni krivo što je otišao, vratio bih ga expresno. Ne zato što mislim da je bolji od ove dvojice, nego zato što momak ima neiscrpnu energiju. Dečko je rođeni borac. Uz njega još nekako i Čatakovića i što bi reko moj pok. deda: Sa njima moremo i na Berlin!