FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Jedan reprezentativac i najbolja 10-ka lige i treba da ima bolju statistiku od rezervnog spica
Smiri dozivljaj to niko ne tvrdimuhamedhulk je napisao/la: ↑16 jan 2021, 18:38Ma Hare je nas Dzeko! Ubica u protivnickih 16 metara, zabija i glavom i desnom nogom i lijevom nogom! Statistika to govori! Ona ne laze! Cijelih 5 golova u 18 utakmica!
Cvijanovic i Mulic dali vise, Lukic i Zakaric (i Vranjes i Ziljkic), od nasih Rahman, Fanimo i Tatar, Lendric i Stilic, Nedim iz Mladosti itd.
Strasni Hare!!! Hare Strasni!!! Novi nadimak.
Ja samo debatiram okrivljavanju napadaca za gubitak bodova ne moze samo 1 biti kriv za poraz, pogotovo ne kad drugi prave greske i kostaju nas pogotka a zadatak im da cuvaju mrezu, najvise moze biti kriv za gol saldo ili kazem u situaciji kad sacuvamo 0 nazad a ne zabije za pobjedu i to je normalno i treba zamjerati....
Veliki potencijal, nadam se da će dobiti pristojnu minutažu.. a ako ne onda ga poslati na posudbu u Mladost ili Olimpic.EldanDemirovicHZ je napisao/la: ↑16 jan 2021, 19:15Jel samo ja mislim kad dobije šansu ovaj malim Dal, da će se bas pokazati i biti perverzija na terenu? Imam bas takav osjecaj nešto ...
- feniksptica
- Kontakt:
Kako ne moze, a nije ti problem pojedinca u odbrani okriviti za los rezultatDenchi je napisao/la: ↑16 jan 2021, 19:25Smiri dozivljaj to niko ne tvrdimuhamedhulk je napisao/la: ↑16 jan 2021, 18:38Ma Hare je nas Dzeko! Ubica u protivnickih 16 metara, zabija i glavom i desnom nogom i lijevom nogom! Statistika to govori! Ona ne laze! Cijelih 5 golova u 18 utakmica!
Cvijanovic i Mulic dali vise, Lukic i Zakaric (i Vranjes i Ziljkic), od nasih Rahman, Fanimo i Tatar, Lendric i Stilic, Nedim iz Mladosti itd.
Ja samo debatiram okrivljavanju napadaca za gubitak bodova ne moze samo 1 biti kriv za poraz, pogotovo ne kad drugi prave greske i kostaju nas pogotka a zadatak im da cuvaju mrezu, najvise moze biti kriv za gol saldo ili kazem u situaciji kad sacuvamo 0 nazad a ne zabije za pobjedu i to je normalno i treba zamjerati....
BOT (ponude u inbox)
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Opet nisam samo 1 naveo, jer je spic jedini koji ostane naprijed, pogotovo targetmen, a svi ostali idu nazad bar bi trebalo jel, citavu jesen nam vezni red kasni da izblokira drugu loptu, tako i sa celtikom, onim polurusima, borcem, zeljom i 90% golova primljenih...feniksptica je napisao/la: ↑16 jan 2021, 19:27Kako ne moze, a nije ti problem pojedinca u odbrani okriviti za los rezultatDenchi je napisao/la: ↑16 jan 2021, 19:25Smiri dozivljaj to niko ne tvrdimuhamedhulk je napisao/la: ↑16 jan 2021, 18:38Ma Hare je nas Dzeko! Ubica u protivnickih 16 metara, zabija i glavom i desnom nogom i lijevom nogom! Statistika to govori! Ona ne laze! Cijelih 5 golova u 18 utakmica!
E sad jel gledas tekmu vidis to i na kraju tekme kazes: "jest trebo je zabit spic vazda kad god zajhebe odbrana i veza i golman i onda ne bi izgubili, znaci spic kriv za poraz/prosipanje bodova" to su vasi zakljucci i to nema veze sa zivotom...
-
- Kontakt:
Vrijedjaju naseg igraca, nase trenere, nase legende, nasu upravu, nase navijace. Takmice se ko ce jacu uvredu i pogrdniji naziv izvaliti. Vjerujem da navijaci drugih klubova ne bi mogli sve to napisati sta mi pisemo protiv nasih.
Zar nije dovoljno reci Handzic je razocarao u zadnje vrijeme i treba nam novi napadac i to je to. Hvala mu za sve do sad ali on nije vise za prvog napadaca naseg kluba. Toga je svjestan i sam igrac ali spletom okolnosti i ne njegovom krivicom je jedini i prvi napadac trenutno.
Ali ne nije to dovoljno, ovdje ide takmicenje ko ce vise koga uvrijediti i ismijati.
Sta on tacno igra, veza , napad???
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
ih nije to ništa, da vidite tek kako je hare pojeo 3 kolača
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
+1 Posebno za prvi dio,a i za drugi se slazem isto tako.Tatamata1946 je napisao/la: ↑16 jan 2021, 19:43Vrijedjaju naseg igraca, nase trenere, nase legende, nasu upravu, nase navijace. Takmice se ko ce jacu uvredu i pogrdniji naziv izvaliti. Vjerujem da navijaci drugih klubova ne bi mogli sve to napisati sta mi pisemo protiv nasih.
Zar nije dovoljno reci Handzic je razocarao u zadnje vrijeme i treba nam novi napadac i to je to. Hvala mu za sve do sad ali on nije vise za prvog napadaca naseg kluba. Toga je svjestan i sam igrac ali spletom okolnosti i ne njegovom krivicom je jedini i prvi napadac trenutno.
Ali ne nije to dovoljno, ovdje ide takmicenje ko ce vise koga uvrijediti i ismijati.
Predosadni ste! Sreca njihova tolerise im Mortem,kako bi ja to s noge na nogu ,sic sic.
- feniksptica
- Kontakt:
BOT (ponude u inbox)
- muhamedhulk
- Kontakt:

Inace je Dal i projektovan za buducnost, sigurno nije doveden da sad upadne u prvih 11.
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- egocentrik
- Kontakt:
Mine's a Guinness
Trenutno korisnika/ca: 1921TM87, ado-hz, Aduka87, Amcho1, Amidzaa, Antikloc, BijeliBordo1946, Bordo10, bvsic, deda, endeende, ErosViverosViv, Fudo, Google Adsense [Bot], GradKamena2, Hajdeee, Haksss, hurem, Imamkarbarum, leo1946, meecko, misstianopenaldo, Mostarska, MSOZ101, N3R3D, Napapijri, NazorUso, NebeskaSila96, nedimmmm1337, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco, Pact1921, Pantelija, PapakIzSa, Rajvosa4ever, rimljanin90, SamoDaKazeem, sekac, skoJaa, svabonja, Tarapi, Vanja8, vedinjo98, voltron30 i 366 gostiju.